Exceptionell villa med havsutsikt i Santa Ponsa
Renoverad
Pris
3 650 000 €
Antal badrum
4
Boarea
290 kvm
Tomtarea
1639 kvm
Pool
Ja
Ref
1303
Typ
Villa
Terrass
Ja
Takterrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Beskrivning

Beskrivning

Detta fantastiskt vackra och moderna hus är beläget i Santa Ponsa på sydvästra sidan av Mallorca. Villan är omgiven av en tropisk trädgård med palmer och stora gräsytor. Denna exceptionella villa är belägen på en upphöjd tomt och erbjuder panoramautsikt över havet och bergen. Bostaden erbjuder fyra sovrum, alla med badrum en-suite samt ett rymligt kök och vardagsrum i öppen planlösning. Det finns parkering för minst 8 bilar, med dubbelgarage och dubbla carport. De härliga utomhusområdena är vackert utformade och bjuder på utsikt över den moderna poolen och havet. Kronan på verket i detta exklusiva hus är den enorma takterrassen med eget kök och 360 graders utsikt över omgivningarna.

Ytterligare information: Integrerad luftkonditionering och värmesystem, vitvaror från Miele i kök och tvättstuga, toppmodern golvvärme via värmepump, öppen spis (gas) som styrs med fjärrkontroll, integrerad dimmerbelysning, inbyggda garderober, fiberoptisk kabel för WIFI i hela bostaden (inre och exteriör), Integrerat larmsystem

Detta är en enastående möjlighet att bo i ett unikt hem på en av de stora tomterna i Santa Ponsa på Mallorca – kontakta oss på Bjurfors för visning och mer information!

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Information

Typ
Villa
Pris
3 650 000 €
Sovrum
4
Antal badrum
4
Boarea
290 kvm
Tomtarea
1639 kvm

Området

Om området

Santa Ponsa Är en mycket populär och mysig fiskeby som genom åren växt till sig och blivit otroligt populärt bland golfare och badgäster bara en kvarts bilresa från Palma.
Den breda stranden är lång grund och erbjuder kristallklart vatten, tallarna som växer runt stranden ger behaglig skugga under de varmaste timmarna. Den har trevliga promenadstråk, butiksgator, kvällsnöjen och restauranger vid havet. I Santa Ponsa finns all övrig service såsom flera affärer, post och banker. Närhet till exklusiva golfbanor och internationella skolor gör Santa Ponsa till en idealisk plats för både semester och fastboende.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509