Helt våningsplan med parkering på exklusiv adress bredvid katedralen
Prissänkt
1 250 000 €
Antal rum
7
Antal badrum
2
Byggyta
214 kvm
Balkong
Ja
Ref
1194
Typ
Lägenhet
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Beskrivning

Beskrivning

Helt våningsplan i vacker byggnad till salu, med exklusiv adress vid havet mittemot katedralen. Här erbjuds många kvadratmetrar med möjlighet att renovera och utforma efter smak och behov. Det är högt i tak med traditionella takbjälkar, hälften av våningen har använts som kontor och har vackra rustika stengolv medan den andra halvan har används som lägenhet där man har lagt parkett över stengolvet. Stora fönster från golv till tak med utgång till franska balkonger som vetter mot en av La Lonjas mysiga gågator och katedralen.

En attraktiv parkeringsplats i parkeringshuset under katedralen ingår i priset.

Kontakta oss på Bjurfors Mallorca för mer information och visning!

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Prissänkt
1 250 000 €
Våningsplan
2 av 3
Hiss
Ja
Rum
7
Sovrum
6
Antal badrum
2
Byggyta
214 kvm

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Nej

Området

Om området

La Lonja är ett av de mest populära områdena i Palmas gamla stad. Förr låg Palmas fiskbörs, lonjan, här. Det är fortfarande en av de mest ikoniska byggnaderna i Palma. Området, som ligger mellan Santa Catalina och katedralen, har vindlande och trånga gator med flera öppna torg kantade med kaféer och restauranger. Det är det perfekta läget för en bra utekväll, men också för i princip allting annat. Här finns butiker och museer och närheten till shoppinggatorna, och bussarna till stranden är aldrig längre än 200 meter bort. I La Lonja bor du både charmigt och centralt. Här finns också en uppsjö av utmärkta platser för att äta, dricka och titta på folklivet.

Kommunikationer

Från La Lonja har du 20 minuters promenad eller 5 minuters busstur till Plaza España som är Mallorcas kommunikationsnav. Från Plaza España går alla stadsbussar och landsortsbussar, pendeltågen samt smalspåriga järnvägen till Soller.

Närservice

Här finns en liten livsmedelsbutik, samt ett stort utbud av kaféer, barer och restauranger. På de angränsande större stråken finns all tänkbar service, såsom post, banker, apotek.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Förslag på andra bostäder