Vacker lägenhet med mycket rymd
Pris
385 000 €
Antal rum
4
Boarea
100 kvm
Byggyta
83 kvm
Ref
1168
Typ
Lägenhet
Våningsplan
1 av 3
Balkong
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Den här lägenheten i Palmas historiska stadskärna är något alldeles extra. Den har massor med gammaldags charm och traditionella mallorkinska detaljer, samtidigt som den är renoverad till ett modernt och bekvämt boende i en stilfull, nästan lyxig miljö.

Lägenheten har 83 m2 boyta och har en härlig känsla av luft och ljus. De många mallorkinska dörrarna släpper in ljus från golvet och hela vägen upp till karmen och takhöjden ger rymd och frihet. Ljuset reflekteras i den vackra parketten som matchas perfekt av de ursprungliga trädörrarna och ramarna..

Den är disponerad över tre sovrum, ett badrum (möjlighet till ett till), ett rymligt vardagsrum och kök, ett litet kontorsutrymme samt en lång balkong. Du har också del i den gemensamma takterrassen med underbar utsikt över La Lonja.

För mer information och visning, kontakta oss på Bjurfors Mallorca.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
385 000 €
Våningsplan
1 av 3
Rum
4
Sovrum
3
Max antal sovrum
3
Boarea
100 kvm
Byggyta
83 kvm

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Nej

Avstånd

Strand
1500 m
Hav
100 m
Centrum
200 m
Shoppingcenter
200 m
Livsmedelsbutik
100 m
Golfbana
5000 m
Flygplats
9000 m

Området

Om området

La Lonja är ett av de mest populära områdena i Palmas gamla stad. Förr låg Palmas fiskbörs, lonjan, här. Det är fortfarande en av de mest ikoniska byggnaderna i Palma. Området, som ligger mellan Santa Catalina och katedralen, har vindlande och trånga gator med flera öppna torg kantade med kaféer och restauranger. Det är det perfekta läget för en bra utekväll, men också för i princip allting annat. Här finns butiker och museer och närheten till shoppinggatorna, och bussarna till stranden är aldrig längre än 200 meter bort. I La Lonja bor du både charmigt och centralt. Här finns också en uppsjö av utmärkta platser för att äta, dricka och titta på folklivet.

Kommunikationer

Från La Lonja har du 20 minuters promenad eller 5 minuters busstur till Plaza España som är Mallorcas kommunikationsnav. Från Plaza España går alla stadsbussar och landsortsbussar, pendeltågen samt smalspåriga järnvägen till Soller.

Närservice

Här finns en liten livsmedelsbutik, samt ett stort utbud av kaféer, barer och restauranger. På de angränsande större stråken finns all tänkbar service, såsom post, banker, apotek.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Förslag på andra bostäder

 • Adress
  Old Town
  Ref
  1230
  Pris
  495 000 €
  Månadsavgift
  35 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  64 kvm