På bästa läge intill Plaza Mayor...
Pris
495 000 €
Avgift
35 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Boarea
64 kvm
Ref
1230
Typ
Lägenhet
Våningsplan
2 av 2
Terrassyta
27 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Bilder

. Old Town - Bjurfors
. Old Town - Bjurfors
. Old Town - Bjurfors
. Old Town - Bjurfors
. Old Town - Bjurfors
. Old Town - Bjurfors

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Med sitt läge i Palmas absoluta centrum - alldeles bakom Plaza Mayor intill ett litet torg kallat Placa del Banc del Óli och små upplysta kvarter hittar du denna fina lägenhet. Allt i absolut bästa skick - bara att flytta in. Smaklökarna och din talang för shopping får givetvis sitt lystmäte då det finns en uppsjö av restauranger och butiker direkt runt hörnet. Favoritstället kan vi avslöja direkt och det är Café Verde som ligger på hörnet av Plaza de La Mercé och som serverar riktigt god hemmalagad tapas...eller varför inte besök på Mercat de Olivar.

Lägenheten ligger på andra våningen - stanna gärna till och upplev den vackra entrén med smidda grindar, små statyer, kullerstenar och väggmålningar. Trappans dragning upp är också en upplevelse i sig - här fortsätter känslan av att befinna sig någon helt annanstans än i just ett trapphus. En mindre öppen ljusgård som ger rätt känsla. Det är totalt 5 lägenheter i föreningen. Något att skriva hem om...

Interiör

Allt i bästa skick - bara att flytta in. Här får man möjligheten att uppleva något riktigt bra och detta i dom mest centrala delarna av Palma. Skönt med en egen terrass och att den har access direkt ut från lägenheten. Skönt också att allt är i ordning och att man tar över efter en ägare som lagt ner mycket tanke, känsla och tid för rätt detaljer.

Genomgående i hela lägenheten ligger det ett ljust klinkergolv med vattenburen golvvärme. Ljus färgsättning och höga golvsocklar samt extra takhöjd som avslutas med takbjälkar (original). Skjutbara innerdörrar, nydragen el/jfb, nya vattenstammar och nya isolerglasfönster. Hallen är lite nättare men fönstrets placering ger ljus och rymd samt med flera smarta förvaringslösningar i lägenheten så blir hela familjen mer än nöjda.

Det första sovrummet ligger direkt till vänster. I bägge sovrummen finns det skjutdörrsgarderober och plats för dubbelsäng. Lyft gärna blicken mot den extra takhöjden och takbjälkarna. Badrummet som är helkaklat ligger innanför sovrummet (en suite) med badkar, handfat, toalett och fönster. Bra färgval. Det andra sovrummet med fönster och skjutdörrsgarderob ligger till höger, precis innanför köket. Idag är rummet möblerat med bäddsoffa men önskar man finns det plats för dubbelsäng. Den andra toaletten ligger intill köket och här är det helkaklat med dusch, bidé, toalett, handfat och tvättmaskin.

Köket och allrummet ger en härlig känsla - här ger nivåskillnaden mellan rummen och den oregelbundna takhöjden med takbjälkarna den speciella känsla som värmer ett tränat ögas hjärta. Man har tillsammans med Arkitekt Josep Carreras Garcia lyckats skapa en skön harmoni mellan rummen som kröns med den direkta accessen till den stora terrassen. Ett väl tilltaget kök i vinkel, med släta vita matta luckor och spotlights för bästa ljus. Generöst med förvaring och en lång arbetsbänk som också tjänar som avlastningsbänk och frukostbord. Kyl/frys, mikrovågsugn, ugn, gasspis, diskmaskin och spisfläkt. Stanna till vid köket - dra handen över bänkskivan och känn in den extra höjden på arbetsbänken - lite vardagslyx. Bänkskivan som är specialbeställd är pricken över i:et med avrundningen på gaveln ner mot golvet.

Rummen skiljs åt med ett par trappsteg och det smidda järnräcket. Takets dragning ner mot ytterväggen ger karaktär till rummet. Här finns plats för den sköna soffhörnan, TV-bänken och det stora matbordet för bjudningar som kräver kandelabrar, vikta servetter och stärkta dukar. Stort fönster och skjutdörrsparti ut mot den sköna terrassen. Med sina 27m² blir terrassen något alldeles extra. Här är du för dig själv. Det är klart att du hör några av grannarna men du är helt avskild från folk och larm från gatan. Ägarna har monterat upp en markis som i dess fulla utrullade längd fungera som en pergola - skönt.

Fakta

Parkering

Stort garage under Plaza Major. Det finns säkert mäjlighet att hyra där privat.

Information

Typ
Lägenhet
Pris
495 000 €
Våningsplan
2 av 2
Rum
3
Sovrum
2
Antal badrum
2
Boarea
64 kvm*

* Taxeringsinformationen

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
1900*
Fasad
Puts
Grund
Källare
Stomme
Tegel
Bjälklag
Gjutna valv
Takbeklädnad
Takterrass
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
Isolerglasfönster
Grundmur
Huggen sten

* Lägenheten renoverat 2018

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Avstånd

Strand
1000 m
Hav
1000 m
Shoppingcenter
50 m
Livsmedelsbutik
50 m
Golfbana
4000 m
Flygplats
10000 m
Sjukhus
3000 m

Tillträde

Diskuteras

Månadsavgift

Avgift
35 €

Driftskostnad (per år)

Personer i hushållet
2
Hushållsström
65 €
Vatten/Avlopp
35 €
Summa
100 €

Ägarna har monterat in vattenburen golvvärme som värms upp via gas. Det finns även tre olika air condition (sovrum x 2 & kök) som kan kyla på sommaren och värma på vintern.

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
27 kvm

Terrassen ligger in mellan de övriga husen vilket innebär att man inte har någon kontakt med ljud från gatorna runt omkring. Stor terrass med access direkt ut från lägenheten där man har installerat ljuspunkter utmed muren som omgärdar terrassen. Ägarna har monterat upp en markis som fungerar som en pergola när den är helt ute.

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E
Energiförbrukning per kvm och år
43,4
Energideklarationsdatum
2018-11-14

Området

Om området

Här har du Palma som i en liten ask. Närmare centrum än så här är svårt att komma. Allt på krypavstånd - barer, restauranger, caféer och shopping i världsklass. Allt runt hörnet.

Kommunikationer

Bussar till och från centrum går ute vid La Rambla eller Avinguda de Alexandre Rossello (Inre Ringvägen).

Närservice

Närlivs och större matbutiker finner på gatorna intill.

Parkering

Stort garage under Plaza Major. Det finns säkert mäjlighet att hyra där privat.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509