Terreno Studios - åtta underbara och fullt möblerade lägenheter med uthyrningslicens...

El Terreno, Palma kommun, Mallorca

El Terreno Studios

Nyproduktion
Frånpris
377 000 €
Antal rum
2
Antal badrum
1
Boarea
55 kvm
Terrass
Ja
Ref
1047
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Balkong
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Beskrivning

Beskrivning

Terreno Studios är ett helt nytt bostads-/ och hotellkoncept. Grundidén är enkel – när du inte bor i lägenheten hyr föreningen ut den åt dig som en hotellsvit. Intäkterna kan du använda att betala av ditt lån, amortering eller månadsavgift. Hotellmarknaden i Palma är mycket aktiv och det är möjligt att lägenheten finansierar sig själv.

Terreno Studios agerar som ett hotell med all service som det innebär, till exempel städning, roomservice, concierge, garage med mera. Kort sagt, allt det där sköna som finns tillgängligt när du bor på ett bra hotell. Men samtidigt så kommer du att kunna ta del av alla fördelarna som finns med att ha en lägenhet – eget kök, extra sovplatser och förvaring av dina personliga saker etc.

Terreno Studios erbjuder vi ett modernt boende i en form av en bostad där varje lägenhet är komplett inredd redan från början med alltifrån sängar och soffa till handdukar och kastruller – allt för att du ska kunna njuta fullt ut redan från dag ett när du har fått nyckeln till din nya lägenhet.

Terreno Studios har totalt 13 lägenheter. Förutom lägenheten har du tillgång till en lounge samt två takterrasser med solbäddar, varav den ena har pool och den andra har dusch. Det finns reception och service dygnet runt. Dessutom ingår förråd för att förvara privata ägodelar när du inte är på plats. Room service, tvättstuga, lånecyklar, concierge-service. Takterrassen lämplig för privata evengmang. Parkering mot mindre avgift finns under huset.

Följande lägenheter till salu/sålda:

Lägenhet 1: SÅLD

Lägenhet 2: SÅLD

Lägenhet 3: SÅLD

Lägenhet 4: 88,5m² - 2 sovrum - 1 badrum - pris 615 000€ http://hemi-partners.com/assets/3805_Terreno_ENG_Web_NY_App4.pdf

Lägenhet 5: 77,5m² - 1 sovrum - 1 badrum - pris 414 000€ http://hemi-partners.com/assets/3805_Terreno_ENG_Web_NY_App5.pdf

Lägenhet 6: SÅLD

Lägenhet 7: 68m² - 2 sovrum - 1 badrum - pris 498 000€ http://hemi-partners.com/assets/3805_Terreno_ENG_Web_NY_App7.pdf

Lägenhet 8: 55m² - 1 sovrum - 1 badrum - pris 377 000€ http://hemi-partners.com/assets/3805_Terreno_ENG_Web_NY_App8.pdf

Lägenhet 9: 69m² - 1 sovrum - 1 badrum - pris 440 000€ http://hemi-partners.com/assets/3805_Terreno_ENG_Web_NY_App9.pdf

Lägenhet 10: 59m² - 1 sovrum - 1 badrum - pris 440 000€ http://hemi-partners.com/assets/3805_Terreno_ENG_Web_NY_App10.pdf

Lägenhet 11: 118m² - 2 sovrum - 2 badrum - pris 747 000€ http://hemi-partners.com/assets/3805_Terreno_ENG_Web_NY_App11.pdf

Lägenhet 12: 118m² - 2 sovrum - 2 badrum - pris 758 000€ http://hemi-partners.com/assets/3805_Terreno_ENG_Web_NY_App12.pdf

Lägenhet 13: SÅLD

Beskrivning med kalkyler, ritningar och inspiration;

Svenska: http://hemi-partners.com/assets/4296_Terreno_SVE_Web.pdf
Engelska: http://hemi-partners.com/assets/4296_Terreno_ENG_Web.pdf

Jobba på distans från Mallorca - Drömmer du om att dela din tid och jobba någon vecka i månaden från Mallorca? Du är inte ensam. Och det behöver inte vara omöjligt, bara du har ett jobb som går att sköta på distans.

Många tror att den typiska köparen av bostad på Mallorca är ett pensionerat par som flyr vinter och höga priser i Sverige halva året. Men faktum är att de flesta som köper bostäder av oss här på Mallorca är betydligt yngre och i arbetsför ålder. De har kanske fria jobb eller är egna företagare och kan därför pendla fram och tillbaka, sitta här och jobba på distans, sedan åka till Sverige för att gå på möten. Med de låga priserna på flygresor fungerar det verkligen att jobba här t.ex. en vecka i månaden.

Det går fort att resa hit och det passar förstås jobbpendlaren bra. Särskilt om man har en bostad som ligger nära flygplatsen. Det tar ju bara 15 minuter att åka till Palma och man når de flesta större orter med bil på mindre än en timme från flygplatsen.

Det är också lätt att få ett sammanhang här på Mallorca. Det finns många svenskar och andra nationaliteter som jobbar på distans från Mallorca och de är ivriga att socialisera. Dessutom finns det flera så kallade coffice-ställen, bland annat ett svenskägt.

Varför inte ta ett steg upp och börja distansjobba från Mallorca. Det är verkligen att få det bästa av två världar!

Interiör

Att vi mår bra av att ha naturmaterial i vår inredning är inte någon nyhet. Feng shui har länge förespråkat vikten av material som trä, textilier och gröna växter för att skapa balans och harmoni i våra hem. Kort sagt, allt runtomkring i våra hem påverkar hur vi mår, lever och sover.

Terreno Studios har tagit fasta på att skapa en interiör som både känns levande och ombonad. Allt för att du som bor här ska trivas och må bra. Lägenheterna går i ljusa färger blandat med naturmaterial med stora fönster som ger mycket ljusinsläpp. Golven är mörkbetsade och samsas vackert med material som carrera-marmor och linnetyger.

Kök och badrum plockar upp detaljer från den övriga interiören. Vitvaror, kranar och porslin är av högsta kvalitet.

Fakta

Parkering

Det finns möjlighet till parkering under huset.

Driftskostnad (per år)

Se utförlig information i bilagda prospekt där det framgår; pris, månadsavgift, förslag finansiering med räntekostnad, amortering och tänkt intäkt vid uthyrning

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
2018
Fasad
Puts
Grund
Betong
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Takbeklädnad
Takterrass
Fönster
Isolerglasfönster

Vatten/Avlopp

Ingår i månadsavgiften, detsamma gäller kostnaden för el.

Tillträde

Omgående tillträde

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
377 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Max antal sovrum
2
Antal badrum
1
Boarea
55 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja

Gemensamt poolområde samt ytterligare en takterrass med dusch

Alla lägenheter har antingen balkong eller terrass. Sedan finns det en gemensam takterrass med milsvid utsikt

Avstånd

Strand
3500 m
Hav
300 m
Pool
10 m
Centrum
3000 m
Shoppingcenter
1000 m
Livsmedelsbutik
150 m
Golfbana
5000 m
Flygplats
12000 m
Sjukhus
2000 m

Området

Om området

El Terreno är ett traditionellt välkänt område och ett mycket trevligt och charmigt bostadsområde i Palma. El Terreno ligger på en höjd, vilket i sin tur gör att många fastigheter här har underbar utsikt över staden och palmabukten. Det är här du har ”Palmas lunga”, den grönskande parken Bellver, dit många tar sig för att springa eller promenera med hunden medan andra vallfärdar upp till castellet för att hänföras och tappa andan över den magnifika utiskten där uppifrån. El Terreno har varit speciellt populärt bland svenskar ända sedan 60-talet när charterturismen var ny och spännande. Här ligger både den svenska och den franska skolan. Även Svenska kyrkan ligger i El Terreno. Bara några minuters promenad från El Terreno ligger den livliga Paseo Maritimo med sina många restauranger, barer och fantastiska stora yachter.

Kommunikationer

Flera busslinjer trafikerar El Terreno med täta turer. Bussar till stranden i Cala Major och Illetas, samt flera linjer in till Palmas centrum och Plaza España.

Närservice

I El Terreno finns gott om mindre livsmedelsbutiker, post, banker, apotek. I utkanten av stadsdelen ligger det stora matpalatset Mercadona.

Parkering

Det finns möjlighet till parkering under huset.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Förslag på andra bostäder

 • Adress
  El Terreno
  Ref
  1185
  Prissänkt
  249 000 €
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  49 kvm