Arkitektritad villa i Genova med hemmabio, hiss, gym och en enastående utsikt...
Nyproduktion
Pris
3 400 000 €
Antal rum
7
Antal badrum
4
Boarea
276 kvm
Tomtarea
1021 kvm
Ref
1012
Typ
Villa
Pool
Ja
Byggyta
276,5 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Planskiss

Planlösning
Planlösning
Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Genova är ett område strax utanför Palma som blir mer och mer populärt. Anledningarna till det är många, dels tack vare den vackra naturen och lugnet man finner här, men även för den storslagna utsikten och närheten till Palma. Här finns ett brett utbud av restauranger och Genova kombinerar Palmas city liv med det lugna livet på Mallorca. Denna moderna villa har en enastående utsikt över Palmabukten och medelhavet. Här är du bara tio minuter från Palma centrum och ca 20 minuter från flygplatsen. Utöver närheten till Genovas kulinariska utbud är du även när till exklusiva golfklubbar så som Club Son Vida, yachtklubbar så som Port Olimpic Calanova or Real Club Nautico de Palma. Det finns även flera stränder i närheten så som Cala Mayor, Illetas eller Cala Nova.

Villan är arkitektritad och har en modern, minimalistisk design som utsökt smälter in i omgivningarna och förhöjer dess skönhet. Här finns allt man behöver för ett bekvämt och funktionellt boende och utsikten över barrskogen, Tramontanabergens första dalar och Palmabukten.

Interiör

Detta projekt är beräknat att vara klart i december 2018. Den färdigställda villan kommer ha en yta på 276 m2 och bestå av två plan samt en källarvåning.

På källarvåningen finner man, förutom ett rymligt dubbelgarage och en vacker lobby, även ett gym med jacuzzi och bastu samt ett biorum och en vinkällare.

På husets bottenvåning ligger köket med öppen planlösning, utrustat med allt man kan tänkas behöva. Väggen ut mot trädgården är helt i glas och öppnas upp ut till poolen och poolområdet. Här är utsikten över Palmabukten spektakulär.

På villans övervåning ligger samtliga sovrum, skönt avskilt från de sociala ytorna på nedervåningen. Totalt finns här tre sovrum, alla med badrum en suite och gott om förvaringsutrymme i form av garderober eller walk in closets. Här finns även en terrass där man kan njuta av stillheten och utsikten.

Det här är verkligen ett hus för den kräsne. Kontakta oss för mer information eller visning.

Fakta

Tomt

Friköpt

Byggnadssätt

Byggår
2018

Dubbelgarage

Information

Typ
Villa
Pris
3 400 000 €
Rum
7
Sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
4
Boarea
276 kvm
Byggyta
276,5 kvm
Tomtarea
1021 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Nej

Swimingpool
Jacuzzi

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509