Nyproduktion i Palma / Lägenheter i duplex och penthouses utöver det vanliga...

Llevant, Palma kommun, Mallorca

The XO Residences Palma, XOJAY

Nyproduktion
Frånpris
385 000 €
Antal badrum
2
Byggyta
91 kvm
Balkong
Ja
Pool
Ja
Ref
1239
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

 • Extra kontaktperson

  Anna Magnusson

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 618 285 163

Beskrivning

Beskrivning

Vi presenterar stolt projektet - The XO Residences Palma - med totalt 84 st lägenheter beläget i 6 plan plus takterrasser där arkitekterna har fått möjligheten att leva ut och skapa ett exeptionell boende där form, funktion och skönhet bildar ett ikoniskt landmärke ut mot havet vid Palma. Layouten erbjuder maximalt ljus och utsikt genom de stora fönstrena som sträcker sig från golv till tak intill de privata balkongerna och terrasserna. Här suddas gränsen ut mellan inne och ute vilket ger dig möjligheten att njuta av Mallorcas sköna klimat alla dagar om året.

The Pavilion - ett konstverk i sig - vid entrén möter du ett high-tech security system med dygnet runt service - reception bar, postboxar, elektriska svängdörrar, vacker exteriör på såväl betongväggarna och trädgårdsmiljön med palmer, sittgrupper, anpassad belysning mm. Inget är lämnat åt slumpen.

En symfoni av design, kvalitet och fantasi - vi erbjuder dig som spekulant en komplett och inspirerande design som respresenterar en modern kubstil utav byggnaden vilket levererar en fantastiskt rymd och utsikt. Man kan välja mellan tre unika inredningslinjer som ger dig en möjlighet att få en egen individuell känsla där vi endast använder det bästa i material. Välj mellan + Raw / + Vanity & + Island

RAW - En dynamisk blandning av exponering och det industriella. Här blandas funktion och slitstarka betongytor som smälter samman i en mycket vacker miljö - industriell smak full av karaktär vilket ger en subtil och sofistikerad kontrast till övrig interiör. Som t.ex.; Micro Terazzo gjutna betonggolv, betongväggar (art wall), köksbänkar i betong, badrumsarmaturer i krom, 3D-effekt vid golvlisterna, detaljer av borstad stål.

VANITY - Klassisk och tidlös fiskbensparkett, vilket ger dina rum ett glamorös känsla av modernitet, samtidigt som du får ett snygg och elegant hem. Som t.ex.; fiskbensparkett, matta mässingsdetaljer, picture frame (art wall), matta mässings detaljer i badrummet, köksbänkar i vit marmor, falsade golvlister.

ISLAND - Vita träytor som omges av krämfärgade klinkerplattor vilket kännetecknar Mallorca och en medelhavsstil. Minimalistiska rena linjer som skapar maximal mångsidighet för ett ljust och charmigt utrymme, blandat med organiska mossväggar som inte kräver något trädgårdsarbete. Som t.ex.; beige klinkergolv, grön mossvägg (art wall), köksbänk i Corian, kromade badrumsdetaljer, borstad ståldetaljer, 3D-effekt vid golvlisterna.

TA DITT BOENDE PÅ MALLORCA TILL NYA NIVÅER - Lugnt, privat, exklusivt är bara några av superlativen vi kan använda för vårt projekt. Här fattas det ingenting - naturliga mötesplatser för sällskap eller ro. Bastu och träningsrum - allt i en naturlig mix tillsammans med den vackra trädgården.

FÖRSLAG PÅ LÄGENHETER:

Lgh 1K: 91m² - 2 sovrum - 2 badrum - vån 1 - pris från 385000€

Lgh 2G: 76m² - 2 sovrum - 2 badrum - vån 2 - pris från 485 000€

Lgh 4H: 79m² - 2 sovrum - 2 badrum - vån 4 - pris från 635 000€

Lgh OC: 132m² - 3 sovrum - 2 badrum - vån BV - pris från 750 000€

Lgh OE: 327m² - 5 sovrum - 3 badrum - vån BV - pris från 1 440 000€

Lgh 5M: 158m² - 3 sovrum - 2 badrum - vån 5 - pris från 985 000€

Interiör

MODERNA KÖK - Italienska, skräddarsydda och fullt utrustade. Våra moderna kök är inte bara byggda för att äta i, utan här har man också tänkt på familjens behov av underhållning och vardag. Ett tidlöst, modernt och öppet konceptkök som ligger i öppen planlösning med vardagsrummet - funktionalitet med tidlös charm.

BADRUM - Utrustad med bästa kvalitet och material med inbyggda eller fristående badkar, vägghängda toaletter, duschar och armaturer, som erbjuder en blandning av praktisk och tidlöst stil.

EN-SUITE SOVRUM - Ljusa och charmiga rum som andas karaktär. Inbyggda garderober som skapar en funktionell men diskret stil. De smakfulla golv till takfönstrena ger ett härligt lugn och en magisk utsikt ut över Medelhavet.

PREMIUM LÄGENHETERNA OCH TAKVÅNINGARNA - Takvåningarna är utrustade med spektakulära privata takterrasser - utrustade med pool eller jacuzzi och grillplatser med markplantering, avsedda för privatliv med utsikt över Portixol och Medelhavet.

TILLVAL - The XO Residences Palma ger dig en unik möjlighet för att sätta din egna individuella stil och känsla på lägenheten. Alla lägenheter kan t.ex. få tillval som inbyggda högtalare, säkerhetssystem, utomhuskök (där det är möjligt), dubbelduschar mm.

UTRYMME FÖR ARBETE OCH NÄTVERK - Givetvis förstår vi att du kanske behöver kolla upp ditt arbete då och då - vi har skapat en arbetsvänlig lounge för nätverkande och möten - allt med en excellent service och komfort.

Fakta

Parkering

Totalt 114 parkeringsplatsen med möjlighet till eluppladdningsbara bilar.

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Flerfamiljhus
Byggår
2020*
Fasad
Sten
Grund
Källare
Stomme
Betong
Bjälklag
Gjutna valv
Takbeklädnad
Takterrass
Utvändigt plåtarbete
Plåt
Fönster
Isolerglasfönster
Grundmur
Betong

* Nyproduktion

All teknisk beskrivning och materialval finns i klickbar länk under dokument

Avstånd

Strand
300 m
Hav
300 m
Pool
10 m
Centrum
2000 m
Shoppingcenter
2000 m
Livsmedelsbutik
300 m
Golfbana
4000 m
Flygplats
7000 m
Sjukhus
3000 m

Information

Typ
Lägenhet
Frånpris
385 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
91 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja

Privat pool till vissa av lägenheterna. Gemensam pool i området med plats för solbad och milsvid utsikt över havet.

Vissa av lägenheterna har både terrass och balkong.

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Området

Om området

Mer än bara ett hem - här upplever du det extraordinära varje dag. Beläget på den södra kustremsan av Mallorca med direkt närhet till Palma. En stad som erbjuder allt du frågar efter när det gäller hotell, butiker, service, restauranger, varma havsbad, utflykter, nattklubbar mm...

Kommunikationer

Utmärkta busskommunikationer till och från flygplats och Palma centrum

Närservice

Läkarstaioner, restauranger, matvarubutiker

Parkering

Totalt 114 parkeringsplatsen med möjlighet till eluppladdningsbara bilar.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

 • Extra kontaktperson

  Anna Magnusson

  Mäklare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 618 285 163