Nyrenoverat penthouse i Santa Catalina med stor takterrass
Pris
1 495 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
2
Byggyta
217 kvm
Takterrass
Ja
Ref
1181
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrassyta
110 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

I detta projekt totalrenoverar man en rymlig takvåning i Santa Catalina till ett modernt boende i minimalistisk stil. Här erbjuds stora sociala ytor med glasdörrar från kök och vardagsrum som öppnas upp helt till en terrass på 110 m2 .

Renoveringen beräknas vara färdig mars 2019.

KÖK
Ljust kök med matplats och glasdörrar till terrassen med utekök och med ytterligare utrymme för en matgrupp. Delvis öppen planlösning till vardagsrummet.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med braskamin och direktaccess till terrassen.

SOVRUM
Totalt 3 rymliga sovrum varav master bedroom erbjuder walk in wardrobe och en suite badrum. Ytterligare 2 badrum finns ute i hallen. Alla sovrummen har direktaccess till terrassen.

TERRASS
Delvis täckt terrass på 110 m2 med utekök och härlig utsikt över takåsarna i Santa Catalina. Gott om utrymme för att styla och utforma efter smak med matgrupp, lounge area och solstolar.

Kontakta oss på Bjurfors Mallorca för mer information och visning.

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
110 kvm

Information

Typ
Lägenhet
Pris
1 495 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
2
Byggyta
217 kvm

Området

Om området

Santa Catalina ligger bara tio minuters promenad från Gamla stan och katedralen. Förr i tiden var området en fiskeby precis vid havet, och skilt från Palma stad. Det var mest fattiga fiskarfamiljer som bodde i kvarteren och husen är huvudsakligen två eller tre våningar höga, med små terrasser och fasader med typiska färgstarka mallorkinska fönsterluckor. Santa Catalina är som en egen liten stad i staden, med låga hus och lugna gator kantade av träd. På dagtid har området småstadskaraktär med diversehandlar, järnhandlar blandat med yogastudior och inredningsbutiker. Saluhallen i Santa Catalina får heller inte missas, alltid fullt med folk - daglig färsk fisk, kött, frukt och grönsaker och med jordbruksprodukter från gårdarna omkring på ön. Under de senaste åren har Santa Catalina utvecklats till Palmas nya “hotspot” med sina butiker, affärer, uteserveringar, sina barer, kaféer och restauranger. När mörkret faller förvandlas gatorna och fasaderna till en skådeplats för nöjessugna. Att bo i Santa Catalina är att ständigt befinna sig i händelsernas centrum.

Kommunikationer

Det finns busshållplatser på de större gatorna som kringgärdar Santa Catalina. Från Plaza Progresso går täta bussturer till stranden i Illetas samt till Plaza España som är Mallorcas kommunikationsnav. Från Plaza España går alla stadsbussar och landsortsbussar, pendeltågen samt smalspåriga järnvägen till Soller. Hållplatsen för flygbussen ligger också i utkanten av Santa Catalina.

Närservice

Här finns några små livsmedelsbutiker och framför allt den fantastiska saluhallen där utbudet av fisk, kött, frukt och grönsaker komplett. Ett outsinligt utbud av kaféer, barer och restauranger. I Santa Catalina finns också annan service, såsom post, banker, apotek.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Förslag på andra bostäder