NYPRODUKTION I SANTA CATALINA MED HAVSUTSIKT OCH STOR TERRASS
Nyproduktion
Pris
1 749 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
3
Boarea
186 kvm
Byggyta
185,9 kvm
Terrassyta
27 kvm
Ref
1015
Typ
Lägenhet
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja
Balkong
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Denna nyproduktion som beräknas var färdig september 2018 är belägen på en central gata i populära Santa Catalina.

Lägenheterna är byggda med högkvalitativa material och dekorerade i skandinavisk stil. Våning 2 och 3 har havsutsikt och samtliga lägenheter erbjuder terrass med access från sovrum.

Interiör

KÖK/VARDAGSRUM
Modernt högblankt kök med matplats. En skärmvägg delar upp den annars öppna planlösningen mot vardagsrummet där fönstren öppnas upp till en liten fransk balkong på framsidan av huset.

SOVRUM/BADRUM
På nedre plan finns två rymliga sovrum med platsbyggda garderober. Ett erbjuder badrum en suite medan det andra har badrum i anslutning. På över plan ligger Master Bedroom med kontorshörna, walk-in closet och en suite badrum. Här finns även direkt access till en härlig takterrass med fina utsikter samt access till ett förvaringsrum på motsatt sida av sovrummet.

ÖVRIG INFORMATION
I priset ingår förråd och parkeringsplats kan köpas till.

Priser varierar mellan 700 000 Euro - 1 590 000 Euro och storlek varierar mellan 112,67 m2 - 185,9 m2

Kontakta oss på Bjurfors Mallorca för mer information och visning.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
1 749 000 €
Våningsplan
3 av 3
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Max antal sovrum
3
Antal badrum
3
Boarea
186 kvm
Byggyta
185,9 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2018

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
27 kvm

Området

Om området

Santa Catalina ligger bara tio minuters promenad från Gamla stan och katedralen. Förr i tiden var området en fiskeby precis vid havet, och skilt från Palma stad. Det var mest fattiga fiskarfamiljer som bodde i kvarteren och husen är huvudsakligen två eller tre våningar höga, med små terrasser och fasader med typiska färgstarka mallorkinska fönsterluckor. Santa Catalina är som en egen liten stad i staden, med låga hus och lugna gator kantade av träd. På dagtid har området småstadskaraktär med diversehandlar, järnhandlar blandat med yogastudior och inredningsbutiker. Saluhallen i Santa Catalina får heller inte missas, alltid fullt med folk - daglig färsk fisk, kött, frukt och grönsaker och med jordbruksprodukter från gårdarna omkring på ön. Under de senaste åren har Santa Catalina utvecklats till Palmas nya “hotspot” med sina butiker, affärer, uteserveringar, sina barer, kaféer och restauranger. När mörkret faller förvandlas gatorna och fasaderna till en skådeplats för nöjessugna. Att bo i Santa Catalina är att ständigt befinna sig i händelsernas centrum.

Kommunikationer

Det finns busshållplatser på de större gatorna som kringgärdar Santa Catalina. Från Plaza Progresso går täta bussturer till stranden i Illetas samt till Plaza España som är Mallorcas kommunikationsnav. Från Plaza España går alla stadsbussar och landsortsbussar, pendeltågen samt smalspåriga järnvägen till Soller. Hållplatsen för flygbussen ligger också i utkanten av Santa Catalina.

Närservice

Här finns några små livsmedelsbutiker och framför allt den fantastiska saluhallen där utbudet av fisk, kött, frukt och grönsaker komplett. Ett outsinligt utbud av kaféer, barer och restauranger. I Santa Catalina finns också annan service, såsom post, banker, apotek.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509