Nyrenoverad lägenhet med solig terrass
Nyproduktion
Renoverad
Pris
690 000 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Byggyta
90 kvm
Ref
1080
Typ
Lägenhet
Våningsplan
1 av 2
Terrassyta
25 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Planskiss

Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Denna nyrenoverade lägenhet som precis blivit färdig är belägen på en lugn gata i populära Santa Catalina. Bostaden är genomgående ljus och fin med en imponerande takhöjd, mikrocementgolv och fullt utrustad med vitvaror av hög kvalitet samt centralvärme.

Den totala boytan på 90 m2 fördelas över 2 sovrum, 2 badrum (varav det ena en suite) vardagsrum/matsal med öppen planlösning mot ett modernt kök med vinkyl.

Från vardagsrummet och från ena sovrummet öppnas skjutdörrar upp till en solig terrass med utedusch och gott om utrymme för både matplats och grill.

Välkommen att kontakta oss på Bjurfors Mallorca för mer information och visning.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
690 000 €
Våningsplan
1 av 2
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
90 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2018

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
25 kvm

Området

Om området

Santa Catalina ligger bara tio minuters promenad från Gamla stan och katedralen. Historiskt var området en fiskeby tack vare sin närhet till havet, men skilt från Palma. Förr i tiden var det mest fattiga fiskarfamiljer som bebodde de havsnära kvarteren och husen är huvudsakligen två eller tre våningar höga med små terrasser och fasader med typiska färgstarka mallorkinska fönsterluckor. Santa Catalina är som en egen liten stad i med låga hus och lugna gator kantade av träd. På dagtid har området småstadskaraktär med diversehandlar, järnhandlar blandat med yogastudior och inredningsbutiker. Saluhallen i Santa Catalina får heller inte missas, alltid fullt med folk - daglig färsk fisk, kött, frukt och grönsaker och med jordbruksprodukter från gårdarna omkring på ön. Under de senaste åren har Santa Catalina utvecklats till Palmas nya “hotspot” med sina butiker, affärer, uteserveringar, sina barer, kaféer och restauranger. När mörkret faller förvandlas gatorna och fasaderna till en skådeplats för nöjessugna. Att bo i Santa Catalina är att ständigt befinna sig i händelsernas centrum.

Kommunikationer

Det finns busshållplatser på de större gatorna som kringgärdar Santa Catalina. Från Plaza Progresso går täta bussturer till stranden i Illetas samt till Plaza España som är Mallorcas kommunikationsnav. Från Plaza España går alla stadsbussar och landsortsbussar, pendeltågen samt smalspåriga järnvägen till Soller. Hållplatsen för flygbussen ligger också i utkanten av Santa Catalina.

Närservice

Här finns några små livsmedelsbutiker och framför allt den fantastiska saluhallen där utbudet av fisk, kött, frukt och grönsaker komplett. Ett outsinligt utbud av kaféer, barer och restauranger. I Santa Catalina finns också annan service, såsom post, banker, apotek.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Förslag på andra bostäder