Santa Catalina - fantastisk lägenhet med privat takterrass på eftertraktat läge
Prissänkt
490 000 €
Antal rum
3
Antal badrum
1
Boarea
62 kvm
Takterrass
Ja
Ref
1136
Typ
Lägenhet
Våningsplan
2 av 2
Terrassyta
84 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Beskrivning

Beskrivning

Denna lägenhet ligger på en central gata i Santa Catalina, nära till precis allt man kan tänkas behöva. Lägenheten totalrenoverades 2014 och är utrustad med varm- och kall luftkonditionering. Det finns även en generös, privat takterrass på 84 kvadratmeter med härlig utsikt åt alla väderstreck.

Interiör

KÖK - Köket är stilfullt renoverat med skåp och luckor i en elegant grå nyans.

VARDAGSRUM - Matsal och vardagsrum har öppen planlösning och angränsar till köket på ett bekvämt sätt. Här finns en mysig liten balkong som vetter mot gatan.

SOVRUM - Båda sovrummen har plats för dubbelsäng och är utrustade med praktiska förvaringsskåp i takhöjd.

BADRUM - Badrummet är ljust och fräscht med detaljer i klassisk, ljusgrå marmor.

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
1920

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
84 kvm

Privat takterrass på 84m²

Ombyggnad, Renoveringar

Lägenheten totalrenoverades år 2014.

Information

Typ
Lägenhet
Prissänkt
490 000 €
Våningsplan
2 av 2
Rum
3
Sovrum
2
Max antal sovrum
2
Antal badrum
1
Boarea
62 kvm

Området

Om området

Santa Catalina ligger bara tio minuters promenad från Gamla stan och katedralen. Förr i tiden var området en fiskeby precis vid havet, och skilt från Palma stad. Det var mest fattiga fiskarfamiljer som bodde i kvarteren och husen är huvudsakligen två eller tre våningar höga, med små terrasser och fasader med typiska färgstarka mallorkinska fönsterluckor. Santa Catalina är som en egen liten stad i staden, med låga hus och lugna gator kantade av träd. På dagtid har området småstadskaraktär med diversehandlar, järnhandlar blandat med yogastudior och inredningsbutiker. Saluhallen i Santa Catalina får heller inte missas, alltid fullt med folk - daglig färsk fisk, kött, frukt och grönsaker och med jordbruksprodukter från gårdarna omkring på ön. Under de senaste åren har Santa Catalina utvecklats till Palmas nya “hotspot” med sina butiker, affärer, uteserveringar, sina barer, kaféer och restauranger. När mörkret faller förvandlas gatorna och fasaderna till en skådeplats för nöjessugna. Att bo i Santa Catalina är att ständigt befinna sig i händelsernas centrum.

Kommunikationer

Det finns busshållplatser på de större gatorna som kringgärdar Santa Catalina. Från Plaza Progresso går täta bussturer till stranden i Illetas samt till Plaza España som är Mallorcas kommunikationsnav. Från Plaza España går alla stadsbussar och landsortsbussar, pendeltågen samt smalspåriga järnvägen till Soller. Hållplatsen för flygbussen ligger också i utkanten av Santa Catalina.

Närservice

Här finns några små livsmedelsbutiker och framför allt den fantastiska saluhallen där utbudet av fisk, kött, frukt och grönsaker komplett. Ett outsinligt utbud av kaféer, barer och restauranger. I Santa Catalina finns också annan service, såsom post, banker och apotek.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509