Etagelägenhet med stor terrass och garage
Pris
1 295 000 €
Antal rum
4
Boarea
158 kvm
Terrass
Ja
Ref
1117
Typ
Lägenhet
Balkong
Ja
Takterrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Peter Bergström

  Registrerad fastighetsmäklare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +46708451728

 • Extra kontaktperson

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Planskiss

Planlösning
Planlösning

Beskrivning

Beskrivning

Denna rymliga etagelägenhet är belägen mitt i populära Santa Catalina. Förutom en boyta på dryga 158 m2 erbjuds ett stort garage på 72 m2 som även kan användas som affärslokal eller kontor samt en fin solig terrass med utsikt över katedralen och takåsar.

Boendet som ligger en trappa upp består av två våningar. På första våningen finns 2 sovrum med platsbyggda garderober, 2 badrum (varav 1 en suite), kök och ett stort vardagsrum med matplats. De flesta rummen har synliga rustika takbjälkar och är utrustade med AC eller takfläkt.

Andra våningen är väldigt ljus och solig, och består av ett stort vardagsrum, badrum och utgång till en fantastisk privat terrass med panoramautsikt.

I anslutning till lokalen på undre plan finns ytterligare en uteplats.

Kontakta oss på Bjurfors Mallorca för mer information och visning.

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggår
1935

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
D

Information

Typ
Lägenhet
Pris
1 295 000 €
Våningsplan
0
Rum
4
Sovrum
2
Max antal sovrum
3
Boarea
158 kvm

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Ja

Avstånd

Strand
2300 m
Hav
50 m
Centrum
750 m
Shoppingcenter
750 m
Livsmedelsbutik
100 m
Golfbana
6000 m
Flygplats
10000 m
Sjukhus
1000 m

Området

Om området

Santa Catalina ligger bara tio minuters promenad från Gamla stan och katedralen. Förr i tiden var området en fiskeby precis vid havet, och skilt från Palma stad. Det var mest fattiga fiskarfamiljer som bodde i kvarteren och husen är huvudsakligen två eller tre våningar höga, med små terrasser och fasader med typiska färgstarka mallorkinska fönsterluckor. Santa Catalina är som en egen liten stad i staden, med låga hus och lugna gator kantade av träd. På dagtid har området småstadskaraktär med diversehandlar, järnhandlar blandat med yogastudior och inredningsbutiker. Saluhallen i Santa Catalina får heller inte missas, alltid fullt med folk - daglig färsk fisk, kött, frukt och grönsaker och med jordbruksprodukter från gårdarna omkring på ön. Under de senaste åren har Santa Catalina utvecklats till Palmas nya “hotspot” med sina butiker, affärer, uteserveringar, sina barer, kaféer och restauranger. När mörkret faller förvandlas gatorna och fasaderna till en skådeplats för nöjessugna. Att bo i Santa Catalina är att ständigt befinna sig i händelsernas centrum.

Kommunikationer

Det finns busshållplatser på de större gatorna som kringgärdar Santa Catalina. Från Plaza Progresso går täta bussturer till stranden i Illetas samt till Plaza España som är Mallorcas kommunikationsnav. Från Plaza España går alla stadsbussar och landsortsbussar, pendeltågen samt smalspåriga järnvägen till Soller. Hållplatsen för flygbussen ligger också i utkanten av Santa Catalina.

Närservice

Här finns några små livsmedelsbutiker och framför allt den fantastiska saluhallen där utbudet av fisk, kött, frukt och grönsaker komplett. Ett outsinligt utbud av kaféer, barer och restauranger. I Santa Catalina finns också annan service, såsom post, banker, apotek.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Peter Bergström

  Registrerad fastighetsmäklare

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +46708451728

 • Extra kontaktperson

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Förslag på andra bostäder