Fin och rymlig lägenhet om 258m² i Son Armadans
Pris
1 000 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
3
Byggyta
258 kvm
Ref
0995
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509

Beskrivning

Beskrivning

Denna rymliga lägenhet är belägen i det populära området Son Armadans. Den totala boytan på 258m² är fördelad på 4 sovrum, 3 badrum (varav 1 en suite), vardagsrum/matsal, kök samt tvättstuga. Lägenheten erbjuder dessutom två terrasser och gemensam pool.

Lägenheten är byggd och renoverad i hög standard och har mycket bra läge nära den nyrenoverade tennisklubben som har blivit en stor favorit hos både skandinaver och lokalbefolkningen. Det är ett område som verkligen är på frammarsch efter att tennisklubben blivit K-märkt samt helt nyrenoverad med gym, spa och simbassäng.

En kort promenad från lägenheten och man befinner sig i Santa Catalina, ett område fullt av liv och rörelser med restauranger, kaféer, barer och en mysig saluhall. Fortsätter man en bit till så är man inne i gamla stan, en promenad på mindre än 20 minuter. Vill man hellre ta bussen har man den på fem minuters promenadavstånd. Den kan man ta antingen in till stan eller ut mot stränderna i Cala Mayor och Illetas.

Interiör

Innanför entrédörren ligger en stor hall med förvaringsmöjligheter av ytterkläder i en klädkammare. Det finns även utrymme för en soffa. Vidare finns ett rymligt och ljust vardagsrum/matsal uppdelat i 2 delar med inbyggda spotlights och vackra beigea stengolv. Glasdörrar i vardera delar av rummet öppnas upp till en lång terrass som slingrar sig runt en hörna och hela kortsidan av lägenheten. Här kan man njuta av det spanska klimatet och utsikten mot poolområdet och den lummiga gatan.

Längst in i vardagsrummet finns en hall med 3 av bostadens sovrum belägna till vänster. Till höger finner vi ett fullt utrustat kök i vitt med mycket bänkyta och en frukostbar. Här finns ytterligare en entrédörr samt access till tvättstuga och ett badrum.

Längst ned i hallen hittar vi master bedroom med en suite badrum och utgång till ytterligare en terrass som i dagsläget har stängts in och används som kontor men som lätt kan öppnas upp igen.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
1 000 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
5
Sovrum
4
Max antal sovrum
4
Antal badrum
3
Byggyta
258 kvm

Exteriör

Terrass
Ja

Två stora terrasser

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Sandra Cakebread

  Mäklare/Nyproduktion/IT-ansv

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 664 464 509