Hoppa till innehåll

Nybyggt Townhouse intill havet i Molinar

  • 3 290 000 €

Portixol / Molinar, Palma

Molinar

Pris:
3 290 000 €
Antal sovrum:
3
Antal badrum:
3
Byggyta:
158 kvm
Ref:
1705
Typ:
Radhus
Terrassyta:
41 kvm
Takterrass:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Sandra Cakebread

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Nybyggt Townhouse intill havet i Molinar

Beskrivning

Detta nybyggda radhus har ett fantastiskt läge alldeles intilll strandpromenaden i det otroligt poulära området Molinar/Portixol. Bostaden stod färdigt 2023 har 3 våningar och erbjuder spektakulär havsutsikt.

Längst ner i byggnaden finns ett sovrum, ett badrum samt ett öppet vardagsrum med matplats. En trappa upp finns ytterligare 2 sovrum med 2 badrum en-suite. På den övre våningen hittar vi ett vardagsrum med matplats med ett exklusivt öppet kök. Höjdpunkten är definitivt takterrassen som på 42 kvadratmeter erbjuder gott om plats för mysiga kvällar med utsikt över havet och solnedgången. Här finns en utomhusdusch och ett trevligt utekök med grillplats.

Ytterligare informationr: luftkonditionering, golvvärme.

I området Portixol och Molinar får du småstadskänsla och havsnära boende men samtidigt nära Palma centrum. Portixol är den gamla fiskehamnen som blivit ett av de trendigaste och mest eftertraktade områdena kring Palma. Här ligger exklusiva fiskrestauranger, fantastiska tapasställen och trendiga caféer på rad, ett stenkast från den lilla sandstranden och småbåtshamnen. Här är det alltid mycket aktivitet och folkliv. Du ser ofta de som utövar stand up paddle och kanotister ute på vattnet. På strandpromenaden ser du fiskare, löpare, cyklister och inlinesåkare om vartannat. Det är perfekt för en långpromenad eller en kort cykeltur och kanske avsluta med en kaffe på något av de många caféerna inne i Palma. Bussförbindelserna är bra och det finns matbutiker, apotek och alla andra bekvämligheter. På kvällarna om sommaren samlas vänner och familjer på stränderna längs strandpromenaden för att äta middag ihop. Charmigt och levande. Vill du bo i ett lugnt, genuint område med Medelhavet starkt närvarande är Portixol ett drömläge. Priserna stiger så det är rätt tid för att köpa.

Detta är en unik fastighet med morgonrocksavstånd till det glittrande havet - kontakta oss på Bjurfors för mer information och visning!

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
41 kvm

Information

Typ
Radhus
Pris
3 290 000 €
Antal sovrum
3
Antal badrum
3
Byggyta
158 kvm

Energideklaration

Energiklass
D

Om Portixol / Molinar

Att bo i Portixol/Molinar

I områdena Portixol och Molinar får du småstadskänsla och havsnära boende men nära Palma centrum. Portixol är den gamla fiskehamnen som blivit ett av de trendigaste och mest eftertraktade områdena kring Palma. Här ligger exklusiva fiskrestauranger, fantastiska tapasställen och trendiga caféer på rad, ett stenkast från den lilla sandstranden och småbåtshamnen. Här är det alltid mycket aktivitet och folkliv. Du ser ofta de som utövar stand up paddle och kanotister ute på vattnet. På strandpromenaden ser du fiskare, löpare, cyklister och inlinesåkare om vartannat. Det är perfekt för en lång promenad i solen och kanske avsluta med en kaffe på något av de många caféerna. I Portixol bor du cirka en 30 minuters promenad från Palmas centrum. Bussförbindelserna är bra och det finns matbutiker, apotek och alla andra bekvämligheter. Molinar ligger mitt emellan Portixol och Ciudad Jardín.
Förr var det mest fiskare och jordbrukare som bodde i Molinar men nu är det, tillsammans med Portixol, ett av de allra hetaste områdena kring Palma. Liksom Portixol är Molinar också ett aktivt område där många sportar – cyklar, springer, går långpromenader, skate boardar, inlines. Här finns även surfare då vågorna bryter fint på vinterhalvåret. På kvällarna om sommaren samlas vänner och familjer på stränderna längs strandpromenaden på kvällarna för att äta middag ihop. Charmigt och levande. Vill du bo vid havet i ett lugnt, genuint område med Medelhavet starkt närvarande är Molinar ett drömläge. Priserna stiger men du kan fortfarande ibland komma över kap i form av renoveringsobjekt som kan bli fantastiska hem med morgonrocksavstånd till det glittrande Medelhavet.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Portixol/Molinar? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder