Hoppa till innehåll

Penthouse med fantastisk panoramautsikt vid Palma Sport & Tennis Club

  • Reserverad
  • 157 kvm
  • 1 270 000 €

Son Armadans, Palma

Son Armadans

Pris:
1 270 000 €
Antal sovrum:
4
Antal badrum:
3
Ref:
1789
Typ:
Lägenhet
Våningsplan:
7 av 7
Hiss:
Ja
Terrassyta:
90 kvm
Pool:
Ja

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Penthouse med fantastisk panoramautsikt vid Palma Sport & Tennis Club

Beskrivning

Välkommen till denna takvåning med otrolig potential belägen alldeles intill den omåttligt populära Palma Sport & Tennis Club i Palma. Läget kunde inte bli bättre, här bor man på en lugn gata med närhet till Santa Catalina och dess breda utbud av restauranger, marknad och mysiga caféer. Man kan även enkelt ta en promenad ner till hamnpromenaden Paseo Marítimo eller in till kärncentrum av Palma.

Bostaden har en fantastisk privat terrass med underbar panoramautsikt över Palmabukten. Det finns fyra sovrum och tre badrum, varav det ena är en suite med master badrum. Alla sovrum har inbyggda garderober. Vardagsrummet har direktaccess till den privata terrassen och via trapphuset nås den rymliga gemensamma takterrassen med pool och vacker utsikt över bergen och Bellver slottet.

Boytan är 157 m² och den totala terrassytan är 90 m². I samma byggnad som lägenheten finns möjligheten att förvärva en garageplats.

Son Armadans är en förlängning av det omåttligt populära Santa Catalina. Här är det lugnare men fortfarande lika centralt. Här blandas små townhouses och låga lägenhetshus. Bellverparken ligger på bekväm promenad och även det trendiga Santa Catalina med dess många restauranger, barer och caféer. Son Armadans är perfekt om man inte vill bo mitt i vimlet men ändå ha promenadavstånd till Palmas breda utbud. Med flera skolor i närheten är det dessutom ett populärt område för familjer. Bor du i Son Armadans har du bland annat nära till matmarknaden i Santa Catalina, den smakfulla nyrenoverade tennisklubben som utgör en självklar mötesplats, både för tennisspelare, träningssugna och andra. Här finner du också all annan service nära till hands. Det finns apotek, banker, post, matbutiker och ett bra sjukhus i närheten. Här hittar du lugnet i princip mitt i staden.

En sann oas mitt i stan med en underbar utsikt över Palmabukten, hamnen och havet! För mer information och visning, kontakta oss på Bjurfors Mallorca.

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Lägenhet
Pris
1 270 000 €
Våningsplan
7 av 7
Hiss
Ja
Antal sovrum
4
Antal badrum
3
Boarea
157 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
90 kvm

Om Son Armadans

Att bo i Son Armadans

Mitt emellan charmiga El Terreno och coola Santa Catalina ligger exklusiva Son Armadans. Det är ett lugnt och tryggt område, perfekt för familjer som vill bo i ett bostadsområde med alla bekvämligheter nära till hands. Son Armadans är ett anrikt ställe där Palmas jetsetare förr skaffade sig lyxiga boende som då betraktades ligga utanför staden. Den vackra strandpromenaden Paseo Maritimo ligger bara några minuter bort. Här finns bussar nära som går till Palma centrum, till flygplatsen och till Mallorcas sydvästra stränder. Son Armadans ligger vid Bellverslottets grönområde med närhet till Palmas kärncentrum.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Son Armadans? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Kampanjbild Boneo