Hoppa till innehåll

Charmig villa med spektakulär utsikt i Costa d'en Blanes

  • 3 995 000 €

Portals Nous/Puerto Portals, Sydväst

Costa d'en Blanes

Pris:
3 995 000 €
Antal sovrum:
6
Tomtarea:
1 000 kvm
Ref:
1707
Typ:
Villa
Terrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Vill du veta mer om bostaden?

Ansvarig mäklare

Sandra Cakebread

Senior Sales Agent

Kontakta mig

Mallorca
Sandra Cakebread

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Charmig villa med spektakulär utsikt i Costa d'en Blanes

Beskrivning

Exceptionell villa belägen i det lugna området Costa d'en Blanes endast 15 min från Palma och 20 min från den internationella flygplatsen och ett stenkast från Mallorcas mest exklusiva hamn: Puerto Portals. I närheten finns allt man behöver: restauranger, stränder, golfbanor, skolor och matbutiker.

Villan har en vacker entré som leder till ett stort bekvämt vardagsrum med öppen spis och många fönster varifrån man kan njuta av havsutsikten. På det nedre planet hittar vi 3 sovrum, en lounge och en stor walk in closet. De 2 vardagsrummen på nedervåningen erbjuder direkt access till terrassen och poolen.

Om du letar efter ett drömhus på Mallorca så tveka inte att besöka denna unika fastighet - kontakta oss på Bjurfors för mer information!

Anmäl intresse

Bilder

Fakta om bostaden

Information

Typ
Villa
Pris
3 995 000 €
Antal sovrum
6
Tomtarea
1 000 kvm
Trädgård
Ja

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Om Portals Nous/Puerto Portals

Att bo i Portals Nous/Puerto Portals

Portals Nous är ett väldigt lugnt och mysigt litet idylliskt samhälle. I centrum ligger det en supermarket, bank, ett par butiker och några restauranger. Det mesta här kännetecknas av sitt lugn. Här finns en stor vik med vit sand och rent vatten innanför ön Sales. Här är naturen vacker och man bor på gångavstånd till den omtalade jetsethamnen Puerto Portals som byggdes 1987 och som anses vara en av de finaste marinorna i Medelhavet. Hamnen har blivit ett populärt flanörstråk där turister med lokalbor fördriver tiden med att beskåda yachterna som lagt till längs kajen och här finns ett stort och varierat utbud av kaféer, högklassiga restauranger, underhållning och nöjen, chicka designaffärer och attraktiva torg.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Portals Nous/Puerto Portals? Tveka inte att kontakta våra mäklare på Mallorca så hjälper de gärna dig.

Karta

Anmäl intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

Liknande bostäder