Exklusiv villa med stora ytor i natursköna Campoamor

Campoamor, Torrevieja

Innova Villas - Campoamor

Nyproduktion
Pris
950 000 €
Antal rum
6
Antal badrum
3
Boarea
236 kvm
Byggyta
256 kvm
Ref
Innova Villas
Typ
Villa
Balkong
Ja
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Johan Sandin

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 661 892 752
  Telefon: +34 965 328 546

 • Extra kontaktperson

  Philip Kihlman

  Listing Agent

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 663 952 568
  Telefon: +34 965 328 546

Beskrivning

Beskrivning

Nu har du möjlighet att skräddarsy din egen villa efter dina önskemål och behov.

Utgångspunkten är en villa med 4-5 sovrum och 3-4 badrum fördelade på två plan med vardagsrum och kök i öppen planlösning. Hur stor villan blir totalt varierar beroende på tomtstorleken som är det som styr. Varje villa är unik och dessa tomter letar vi upp tillsammans med byggherren utifrån varje kunds önskemål. Detta är inte villor som byggs och sedan säljs, det är snarare tvärtom.

Villan har flera terrasser i olika vädersträck samt en rymlig överbyggd veranda som går runt huset från entrén till vardagsrummet som inbjuder till flera olika möblemang till olika ändamål. Det finns en genomgående rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp i hela bostaden och alla material är utvalda för att de ska hålla över lång tid framöver. Tidlösa och av hög kvalitet. Givetvis väljer du alla ytskikt i bostaden efter eget tycke och smak.

Den väl tilltagna tomten på ca, 700 kvm har plats för en större gräsmatta, stor pool med inbyggd jacuzzi samt privat parkering med plats för minst 2 bilar. Gemensamt för alla tomter och projekt är att de byggs i det väletablerade och eftertraktade Campoamor, där infrastrukturen är satt sen länge.

Tomten som vi för närvarande kan erbjuda att bygga en liknande villa som den på bilderna, kostar i ett utgångsläge 950.000 EUR + IVA. Den ligger centralt i Campoamor ca 500 meter från Campoamors fina stränder och du har gångavstånd till mataffär samt flera riktigt bra restauranger och barer i området. Här finns även en padelanläggning och en frisör.

Kontakta oss för mer information om vad som ingår i grundpriset samt hur ett upplägg skulle se ut från köp av tomt till färdigbyggd villa.
Pris från 950.000 EUR + IVA.

Fakta

Ekonomi

Fastställt
2020

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plans villa
Byggår
2021*
Fasad
Puts
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Fönster
2-glasfönster isoler

* Byggtid 15 månader

Vatten/Avlopp

Kommunalt

Information

Typ
Villa
Pris
950 000 €
Rum
6
Sovrum
5
Max antal sovrum
5
Antal badrum
3
Boarea
236 kvm*
Byggyta
256 kvm

* Information från byggmästare 1
1 Ytorna till bostaden är unika och varierar för varje projekt.

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja

Avstånd

Strand
500 m
Hav
500 m
Shoppingcenter
10000 m
Livsmedelsbutik
600 m
Golfbana
8000 m
Flygplats
55000 m
Sjukhus
15000 m

Området

Att bo i Campoamor

Campoamor är en utmärkt plats för dig som vill uppleva lite mer av Spanien när ni är på semester. Här bjuds du på ett härligt landskap; gröna skogar, apelsinodlingar och vackra stränder gör området till ett av det mest populära på Costa Blanca, speciellt bland spanjorerna själva. Stora villor blandas med höga lägenhetshus, och på sommaren omvandlas området till en samlingsplats där det finns något för hela familjen med bl a utomhusbio, chill out-klubbar och strandbarer. Campoamor angränsar till Aguamarina i norr och Mil Palmeras i söder, du kan givetvis ta dig mycket längre än så längs med strandpromenaden som går längs med kuststräckan.

Campoamor ligger ca 7 mil söder om Alicantes flygplats, och snabbaste vägen från flygplatsen går via AP-7:an. Den närmaste staden är Torrevieja, men många reser istället söderut till Cartagena och Murcia som ligger 30 minuter bort för att få känna på pulsen i dessa lite större städer.

Utöver fantastiska stränder och en småbåtshamn finns här ett rikt utbud av riktigt bra restauranger året om. En vindstilla dag gör sig La Barraca ypperligt för en lunch i solen med ljudet av havet några meter bort och på sommarhalvåret stoltserar Las Colinas Beach Club med Costa Blancas bästa sushi hos Enso Sushi. Fråga oss om fler tips – detta är en gömd pärla för den matglade! Det är även lätt att vara aktiv här med ett stort tennis- och paddelcenter mitt i området som är öppet året om.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Campoamor? Kontakta våra mäklare i Torrevieja!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Sandin

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 661 892 752
  Telefon: +34 965 328 546

 • Extra kontaktperson

  Philip Kihlman

  Listing Agent

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 663 952 568
  Telefon: +34 965 328 546