Markplans lägenhet med inredd källare

Guardamar del Segura, Torrevieja

Carrer les Mimoses - RES. Rascasa

Pris
99 000 €
Antal rum
5
Antal badrum
2
Byggyta
52,95 kvm
Ref
T571
Typ
Lägenhet
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Johan Sandin

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 661 892 752
  Telefon: 0851169110

 • Extra kontaktperson

  Izabell Åkerlund

  Listing Agent

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 637 358 281
  Telefon: 0851169110

Beskrivning

Beskrivning

Detta är en rymlig lägenhet med stor potential och med sina fyra sovrum och två badrum har du plats för hela familjen. På övervåningen har du en inglasad terrass i sydöst läge ut mot den härliga pinjeskogen, sedan kommer kök, vardagsrum, två sovrum och ett badrum.
På nedervåningen i den inredda källaren finns ett stort vardagsrum, två sovrum och ett stort badrum samt förråd. Här nere har du ventilation i alla rum som ger en bättre luft.

Denna lägenhet ligger ca 400 meter från Les Ortigues-stranden och mellan två skyddade naturområden där du tar den nybyggda trätrallen genom pinjeskogen. En bra urbanisering med mycket nära till busshållplatsen och med bekväm tillgång till N-332. Med en kort promenad når du La Mata med all tänkbar service som restauranger, barer och livsmedelsbutik.

Suma: 152 EUR/ År
Samfällighetsavgift:

Välkomna att kontakta Bjurfors för mer information!

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
99 000 €
Våningsplan
0
Rum
5
Sovrum
4
Max antal sovrum
4
Antal badrum
2
Byggyta
52,95 kvm

Energideklaration

Utförd
Utförd
Energiklass
E

Byggnadssätt

Byggnadstyp
1 plan med källare
Byggår
1996

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Avstånd

Strand
400 m
Centrum
800 m
Shoppingcenter
6000 m
Livsmedelsbutik
650 m
Flygplats
37000 m

Länkar

Området

Att bo i Guardamar del Segura

Guardamar del Segura är en mysig och genuin spansk by som sträcker sig längs de långa och mycket omtyckta sanddynorna, bara en halvtimma från Alicante stad. Området är även känt för de fina pinjeskogarna som är väl värda en vandringstur. Det finns gott om butiker i Guardamar. På huvudgatan, som går genom hela byn, finns ett stort urval av kläd- och skoaffärer. Det finns även många mindre butiker som får in färska frukter och grönsaker varje dag.

Varje onsdag är det dags för den lokala marknaden mellan klockan 9-14. Marknaden sträcker sig hela vägen genom stadens mysiga bakgator. Här kan du finna kläder, skor, frukt och grönt, samt köpa med dig lunch hem från ett av de omtycka kycklingstånden.

Guardamar har en prisbelönt och välskött strand som sträcker sig hela 14 kilometer längs kusten. Här finns små chiringuitos (strandbarer) utplacerade med jämna mellanrum, där du kan äta lunch eller ta dig en svalkande drink under årets varma dagar. Vid varje strandbar finns toaletter för strandbesökarnas bruk. Längs med den långa strandpromenaden finns även ett stort utbud av restauranger, barer och butiker. Under sommarhalvåret är stranden försedd med badvakter för assistans och säkerhet. Vid Röda Korsets station finns en del av stranden som är handikappanpassad med personal som kan hjälpa till upp och ner vid bad.

I Guardamar ligger floden Rio Seguras mynning, därifrån kommer namnet Guardamar del Segura. Floden skapar en härlig omgivning där det finns mycket att se och göra. I norra Guardamar kan du bland annat besöka den fina och mycket välskötta hamnen och varför inte passa på att njuta av den trevliga skaldjursrestaurangen med utsikt över de fina båtarna?

Att ta sig till flygplatsen tar cirka 30 minuter med bil. Det finns även en busstation i Guardamar, därifrån går flygbussar till Alicante flygplats varje dag.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Guardamar? Kontakta våra mäklare i Torrevieja!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Sandin

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 661 892 752
  Telefon: 0851169110

 • Extra kontaktperson

  Izabell Åkerlund

  Listing Agent

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 637 358 281
  Telefon: 0851169110

Förslag på andra bostäder