La Mata, Torrevieja

Calle Cupido

Såld, 2019-06-27
Slutpris
76 000 €
Avgift
46 €
Antal rum
2
Antal badrum
1
Byggyta
55 kvm
Ref
T454
Typ
Lägenhet
Våningsplan
2 av 3
Balkong
Ja
Pool
Ja

Vill du veta vad din bostad är värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

 • Ansvarig mäklare

  Edvard Mattsen

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 673 493 600
  Telefon: +34 965 328 546

 • Extra kontaktperson

  Izabell Åkerlund

  Listing Agent

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 637 358 281
  Telefon: 0851169110

Området

Om området

La Mata stranden börjar i området Torreblancai söderoch avslutas med La Mata by i norr. Det har alltidvarit ettattraktivt område för svenskar och skandinaver och det är lätt att förstå varför.Redan på 70-talet började Skanska att bygga bostäder för svenskar häroch trenden har hållit i sig.

Det bor givetvis även anda nationaliteter i områdetoch det är en brablandning av semester-och permanentboende. Här finns något för alla -allt från enliten semesterlägenhet med 1 sovrum till en stor lyxig villa, nytt och begagnat om vartannat.Sommartid lockar Torreblanca och La Mata även spanjorer inifrån landet som flyr hettanoch antalet invånare ökar markant.

Förutom att det är ett väldigt fint och lugnt område är det även praktiskt och bekvämt. Det är gångavstånd till stranden, restauranger, affärer samt ett köpcenter med många skandinaviska butiker.Det finns all typ av service du behöver för att kunna bo här ochom du söker mer liv och rörelseha du på en halvtimmas promenad kommit in till Torreviejas centrum och det finnsävenflera olika busslinjer för att ta sig fram och tillbaks till stan.

Den drygt två och en halv kilometer långgrunda stranden kantas av diverse restauranger och barer. De flesta är öppna året om.

Den vackra stranden inbjuder till många aktiviteter och du kan även vandra längs den trevliga strandpromenadensom tar digflera milnorrut mot Guardamar samt söderut in mot stan. Längs med promenaden ligger naturreservatet Las Dunas de La Mata, vilket betyder La Matas sanddyner. Parque Aromaticoär även det ett populärt promenadområde. Angränsande från Torreblanca ligger Aguas Nuevas där vi bl a finner det stora sportcentrat i Torrevieja.Här hittar du fortsatt relativt prisvärd nyproduktion, med utmärkta kommunikationer in till stan.

Förslag på andra bostäder

 • Adress
  C/ Las Mimosas - Urb. Sierra Toledana 2
  Ref
  TS582
  Pris
  109 500 €
  Månadsavgift
  45 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Byggyta
  55 kvm