Ett radhus med stilfull inredning, privat pool och fantastisk havsutsikt

La Mata, Torrevieja

Calle San Sebastian

Renoverad
Pris
595 000 €
Antal rum
6
Antal badrum
5
Byggyta
165 kvm
Takterrass
Ja
Ref
T573
Typ
Radhus
Balkong
Ja
Terrassyta
103 kvm
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Johan Sandin

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 661 892 752
  Telefon: 0851169110

 • Extra kontaktperson

  Dino Gauto

  After sales

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 623 439
  Telefon: 0851169110

Bilder

Beskrivning

Beskrivning

Nu kan vi med glädje presentera denna fantastiska totalrenoverade radhuset i ett exklusiv området, La Mata. Husets inredning har valts med kärlek och omsorg och ger en varm och välkomnande känsla och har 5 sovrum, 3 badrum, 2 gästtoaletter, öppen planlösning mellan kök, matsal och vardagsrum. Från vardagsrummet har du direkt access till en härlig balkong med utsikt över havet. En trappa upp finns en stor takterrass med utekök och bardel där kan man njuta av trevliga middagar med familj eller vänner i solnedgången med panoramautsikt. På markplan finns en trevlig uteplats med privat pool och trädgård med härliga olivträd och palmer.

Här bor du på en populär gata med närhet till La Matas läckerheter som uteserveringar och barer, livsmedelsbutik och den långa och fantastiska vita sandstranden.

Välkomna att kontakta Bjurfors för mer information!

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
Radhus
Byggår
1979

Avstånd

Strand
250 m
Hav
250 m
Livsmedelsbutik
750 m
Flygplats
41000 m

Information

Typ
Radhus
Pris
595 000 €
Rum
6
Sovrum
5
Antal badrum
5
Byggyta
165 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Balkong
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
103 kvm

Länkar

Området

Att bo i La Mata

La Mata stranden börjar i området Torreblanca i söder och avslutas med La Mata by i norr. Det har alltid varit ett attraktivt område för svenskar och skandinaver och det är lätt att förstå varför. Redan på 70-talet började Skanska att bygga bostäder för svenskar här och trenden har hållit i sig.

Det bor givetvis även anda nationaliteter i området och det är en bra blandning av semester- och permanentboende. Här finns något för alla - allt från en liten semesterlägenhet med 1 sovrum till en stor lyxig villa, nytt och begagnat om vartannat. Sommartid lockar Torreblanca och La Mata även spanjorer inifrån landet som flyr hettan och antalet invånare ökar markant.

Förutom att det är ett väldigt fint och lugnt område är det även praktiskt och bekvämt. Det är gångavstånd till stranden, restauranger, affärer samt ett köpcenter med många skandinaviska butiker. Det finns all typ av service du behöver för att kunna bo här och om du söker mer liv och rörelse ha du på en halvtimmas promenad kommit in till Torreviejas centrum och det finns även flera olika busslinjer för att ta sig fram och tillbaks till stan.

Den drygt två och en halv kilometer långgrunda stranden kantas av diverse restauranger och barer. De flesta är öppna året om.

Den vackra stranden inbjuder till många aktiviteter och du kan även vandra längs den trevliga strandpromenaden som tar dig flera mil norrut mot Guardamar samt söderut in mot stan. Längs med promenaden ligger naturreservatet Las Dunas de La Mata, vilket betyder La Matas sanddyner. Parque Aromatico är även det ett populärt promenadområde. Angränsande från Torreblanca ligger Aguas Nuevas där vi bl a finner det stora sportcentrat i Torrevieja. Här hittar du fortsatt relativt prisvärd nyproduktion, med utmärkta kommunikationer in till stan.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i La Mata? Kontakta våra mäklare i Torrevieja!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Sandin

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 661 892 752
  Telefon: 0851169110

 • Extra kontaktperson

  Dino Gauto

  After sales

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 623 439
  Telefon: 0851169110