La Zenia

 • Radhus

  La Zenia, Torrevieja

  Prissänkt
  Renoverad
  Adress
  Calle San Francisco
  Ref
  PF822
  Prissänkt
  125 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  3
  Byggyta
  90 kvm
 • Adress
  Oasis Beach La Zenia - Calle Turquesa 12
  Ref
  PF786
  Pris
  215 000 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Byggyta
  73 kvm
 • Radhus

  La Zenia, Torrevieja

  På förhand
  Unique
  Adress
  Calle Colon
  Ref
  PF890
  Pris
  249 000 €
  Antal rum
  4
  Sovrum
  2-3
  Boarea
  75 kvm
  Tomtarea
  263 kvm

  Kommer snart ut till försäljning!

Området

Att bo i La Zenia

La Zenia är området för dig som vill vara mitt i smeten och ha gångavstånd till allt du kan tänkas behöva under din vistelse i Spanien. Gränsen mellan Playa Flamenca och La Zenia är ofta svår att peka ut, då områdena går in i varandra. Här har du liv året om med många bra restauranger, barer och inte minst Zenia Boulevards köpcentrum med sitt enorma utbud av 150 butiker, flera aktiviteter för barn och ett gediget urval av restauranger. Läget är priviligierat med gångavstånd till flera härliga sandstränder som La Zenia Beach och Cala Capitán, och du har även närhet till grönområden och ett flertal golfbanor, däribland Villamartin, Campoamor, Las Ramblas och Las Colinas.

Om du vill bo riktigt strandnära ska du titta närmare på La Zenias gamla delar på strandsidan om 332:an. Här präglas husen av spansk charm och fristående hus blandas med lägenheter och bungalows. På andra sidan vägen ligger centrum med lite nyare bostäder och fler radhusvarianter. De senaste åren har även en hel del nybyggnation tillkommit.

La Zenia är ett bra alternativ, både för den som är ute efter ett åretruntboende eller den som planerar att besöka bostaden sporadiskt under året. Från och till Alicantes flygplats tar du dig enklast via AP7.an och det tar ca 40 minuter.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i La Zenia? Kontakta våra mäklare i Torrevieja!