Stor villa med svensk stil och standard
Prissänkt
Renoverad
Prissänkt
399 000 €
Antal rum
7
Terrass
Ja
Pool
Ja
Ref
PF823
Typ
Villa
Takterrass
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Carolina Klaive

  Franchisee
  Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 673 468 054

Beskrivning

Beskrivning

Här erbjuds en möjlighet att förvärva en unik fastighet som ger dig den unika hemmakänslan interiört medan du njuter av 300+ soldagar per år.

Bostaden består av ett entréplan på ca 147kvm som blev totalrenoverat år 2016, en lägenhet på andra plan med separat ingång där kök och badrum renoverades 2016. Det finns ett garage på den stora tomten och fantastiska uteplatser kring den stora poolen. Från kök och vardagsrum är det en härlig utsikt genom det stora sittfönstret över Torreviejas saltsjö och Medelhavet. Givetvis finns denna utsikt ocksåfrån grill / uteplatsen såsom takterrassen utanför andra våningens ingång.

Ägaren har låtit installera många finesser vilket bidrar till en bekväm inomhusmiljö under hela året. Vattenburen golvvärme finns på hela entréplan och det finns även central A/C med 4 separat zoner för att kunna trimma in temperaturen över hela huset.

Entréplan består av 3 sovrum, 2 badrum (varav ett som är ensuite), hall, tvättstuga, och nästan 60kvm av öppen yta där köket, matplatsen och vardagsrummet flyter ihop. Denna feature ger fina entertaining möjligheter. Vardagsrummet präglas av en inbyggd braskamin samt ett stort sittfönster. Över hela denna ytan finns LED spotlights med dimmer för att kunna skapa den perfekta ljus miljön.

Master sovrummet har en rymlig walk-in garderob. Utsikt över poolområdet och de gröna omgivningarna i Ciudad de las Comunicaciones. De övriga 2 sovrummen har även de inbyggda garderober och ett av rummen erbjuder ytterligare ett sittfönster med utsikt över Torreviejas saltsjö och Medelhavet.

I anslutning till den stora saltvattenpoolen finns en härlig uteplats med inbyggd grill och landscaping med automatbevattning. Här kan många måltider avnjutas på såväl ljumna sensommarkvällar som soliga vinterdagar.

Via en extern trapp nås takterrassen och ingång till andra våningen / lägenheten. På detta plan finns det
ett komplett kök, badrum, 2 sovrum och vardagsrum. Perfekt när familjen eller vänner kommer på besök, eller kanske även för uthyrning.

Bostaden säljs möblerad enligt överenskommelse med nuvarande ägare.

Du som önskar något unikt och extra, tag kontakt med oss, denna bostad måste ses.

Fakta

Uteplats/balkong

Takterrass
Ja

Byggnadssätt

Byggnadstyp
2 plan med Solterrass
Byggår
1994*
Fasad
Puts
Grund
Betong
Stomme
Betong
Bjälklag
Betong
Takbeklädnad
Betongpannor
Fönster
2-glasfönster isoler
Grundmur
Betong

* Totalrenoverad 2016

Information

Typ
Villa
Prissänkt
399 000 €
Rum
7

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Privat saltvatten pool

Avstånd

Hav
10800 m
Centrum
2500 m
Shoppingcenter
3200 m
Golfbana
6000 m
Flygplats
57600 m

Området

Att bo i San Miguel de Salinas

För dig som söker det genuina spanska och inte är beroende av det absolut kustnära läget kan den lilla jordbruksbyn San Miguel de Salinas vara ett alternativ. Byn ligger belägen på en höjd ca 10km från kusten med vacker utsikt över apelsinlundarna och saltsjöarna.

San Miguel de Salinas har två kommunala skolor upp till gymnasienivå i byn samt den välrenommerade “El Limonar International School” inom kommungränsen. I byn finner du alla tänkbara faciliteter såsom bank, post, välsorterade matvarubutiker, slaktare, fiskaffär, bageri etc.

Det finns ett stor utbud av restauranger och barer i byn, där ”Las Cuevas” är den restaurang som sticker ut bland konkurrenterna. Insprängd i gamla grottor har man skapat en gemytlig atmosfär där internationella anrättningar får smaklökarna att slå kullerbyttor – ett måste när man besöker San Miguel de Salinas.

Bara ett stenkast, eller varför inte ett golfslag, från San Miguel de Salinas ligger den spektakulära mästerskapsbanan Las Colinas Golf and Country Club. Banan som stått värd för kvaltävlingar till Europa Touren håller alltid mycket hög kvalitet avseende såväl banans status samt kringservice.

För den cykelintresserade finns många härliga småvägar att ge sig ut på inom kommunen. Ett guldkorn är den tighta, slingrande CV-952. Vägen tar dig på en fantastiskt vacker, och stundtals utmanande tur i kuperad terräng bland apelsin och citrusodlingar via den härliga restaurangen Rebate hela vägen ut till havet! Ett stopp på Rebate är något som kan rekommenderas för att släcka törsten och ladda batterierna.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i San Miguel de Salinas? Kontakta våra mäklare i Torrevieja!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Carolina Klaive

  Franchisee
  Franchisetagare

  Språk: Svenska, Engelska och Spanska

  :
  Telefon: +34 673 468 054