Välkommen till Vistabella Golf
Nyproduktion
Pris
148 900 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Byggyta
80 kvm
Ref
Capri V
Typ
Lägenhet
Terrass
Ja
Pool
Ja
 • Ansvarig mäklare

  Emilie Wandel

  Sales Representative

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Tyska, Franska, Norska och Danska

  :
  Mobil: +34 673 433 009

Beskrivning

Beskrivning

Vi presenterar ett mycket trevligt projekt inuti en vacker golfbana, Vistabella Golf.

Projektet består av bungalow lägenheter: bottenvåning med stora trädgårdar och översta våningar med stora takterrasser där du får fantastisk utsikt över det spanska landskapet.

Lägenheterna består av ett stort och ljust vardagsrum med öppet kök, två eller tre rymliga sovrum och två helkaklade badrum.

Lägenheterna på bottevåningen har en terrass på ca 17 kvm och en stor trädgård framför och på baksidan av fastigheten.

Inuti urbanisationen kommer att byggas en gemensam pool omgiven av gröna områden och långa stigar för promenad. Alla lägenheter har en parkeringsplats ingår i priset

Projektet ligger i Vistabella golfbana där du kan njuta av naturen, säkerheten, det lugna området och naturligtvis den 18-håls golfbanan. I samma område har du ett stort snabbköp, restauranger, kaféer och banker. Därifrån kan du nå havet inom en kort bilresa, liksom staden Torrevieja.

Byggarea: 79 - 81 kvm
Trädgård: 81-107 kvm
Terrass: 16-17 kvm

Välkommen att kontakta Bjurfors Costa Blanca för mer information!

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
148 900 €
Våningsplan
0
Rum
3
Sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
80 kvm

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja

Gemensam Pool

Avstånd

Hav
17000 m
Livsmedelsbutik
550 m
Golfbana
1000 m
Flygplats
50000 m
Sjukhus
15000 m

Området

Att bo i San Miguel de Salinas

För dig som söker det genuina spanska och inte är beroende av det absolut kustnära läget kan den lilla jordbruksbyn San Miguel de Salinas vara ett alternativ. Byn ligger belägen på en höjd ca 10km från kusten med vacker utsikt över apelsinlundarna och saltsjöarna.

San Miguel de Salinas har två kommunala skolor upp till gymnasienivå i byn samt den välrenommerade “El Limonar International School” inom kommungränsen. I byn finner du alla tänkbara faciliteter såsom bank, post, välsorterade matvarubutiker, slaktare, fiskaffär, bageri etc.

Det finns ett stor utbud av restauranger och barer i byn, där ”Las Cuevas” är den restaurang som sticker ut bland konkurrenterna. Insprängd i gamla grottor har man skapat en gemytlig atmosfär där internationella anrättningar får smaklökarna att slå kullerbyttor – ett måste när man besöker San Miguel de Salinas.

Bara ett stenkast, eller varför inte ett golfslag, från San Miguel de Salinas ligger den spektakulära mästerskapsbanan Las Colinas Golf and Country Club. Banan som stått värd för kvaltävlingar till Europa Touren håller alltid mycket hög kvalitet avseende såväl banans status samt kringservice.

För den cykelintresserade finns många härliga småvägar att ge sig ut på inom kommunen. Ett guldkorn är den tighta, slingrande CV-952. Vägen tar dig på en fantastiskt vacker, och stundtals utmanande tur i kuperad terräng bland apelsin och citrusodlingar via den härliga restaurangen Rebate hela vägen ut till havet! Ett stopp på Rebate är något som kan rekommenderas för att släcka törsten och ladda batterierna.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i San Miguel de Salinas? Kontakta våra mäklare i Torrevieja!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Emilie Wandel

  Sales Representative

  Språk: Svenska, Engelska, Spanska, Tyska, Franska, Norska och Danska

  :
  Mobil: +34 673 433 009

Förslag på andra bostäder