Nya väldesignade lägenheter nära havet i Torre de la Horadada

Torre de la Horadada, Torrevieja

Zen Aqua Life - Takvåning

Nyproduktion
Pris
189 900 €
Antal rum
3
Byggyta
66 kvm
Typ
Lägenhet
Antal badrum
2
 • Ansvarig mäklare

  Johan Sandin

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 661 892 752
  Telefon: 0851169110

Bilder

. Zen Aqua Life - Takvåning - Bjurfors
coooo. Zen Aqua Life - Takvåning - Bjurfors
coooo
cocina. Zen Aqua Life - Takvåning - Bjurfors
cocina
. Zen Aqua Life - Takvåning - Bjurfors
eeee. Zen Aqua Life - Takvåning - Bjurfors
eeee
vistas. Zen Aqua Life - Takvåning - Bjurfors
vistas

Beskrivning

Beskrivning

Nya moderna takvåningar nära havet i spansk,genuin by. Lounge med stora fönster ut mot poolområdet och stor takterrass som bjuder på härlig utsikt

Interiör

Bjurfors Costa Blanca presenterar ett nytt, attraktivt projekt med 46 väldesignade lägenheter nära havet i Torre de la Horadada.

Med sin unika arkitektur består projektet av markplan, takvåningar med takterrass samt etagelägenheter med takterrass. Samtliga bostäder har terrassytor som vetter ut mot det gröna poolområdet samt terrassytor som bjuder på rikligt med sol hela dagen.

Poolen och grönområdet kommer få en strandkänsla då poolen gradvis blir djupare. Detta är också ett av de större pool- och gemensamhetområdet i Torre de la Horadada.

Byggarea: 65 - 67 kvm
Terrass: 7 - 10 kvm
Takterrass: 47 kvm

Takvåningar pris från 189 900 Euro (+Moms)
Markplan pris från 179 900 Euro (+Moms)

Välkommen att kontakta Bjurfors för mer information!

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
189 900 €
Våningsplan
0
Rum
3
Sovrum
2
Antal badrum
2
Byggyta
66 kvm

Exteriör

Terrass
Nej

Området

Att bo i Torre de la Horadada

Om du söker efter en genuin spansk by precis vid stranden, kan Torre de la Horadada vara alternativet för dig! Här blandas äldre sommarstugor i spansk stil med nyproducerade bostäder med modernare snitt.

Byn har ett mycket priviligierat läge bredvid några av södra Costa Blancas bästa stränder. Sommartid är det fullt ös i området och Playa Jesuitas sjuder av liv och rörelse med strandbaren som funkar lika bra till lunch som till kvällens drink.

På vinterhalvåret är det en helt annan lunk, lugnet som råder ger utrymme till reflektion och egenvård till ljudet av vågor som slår. En del ställen stänger, men tillräckligt många bra restauranger likt Cerverceria Torremar är öppna för att servera medelhavskost till övervintrande och permanent boende. Med högkvalitativa råvaror bjuds här på tapas som är svåra att finna någon annanstans.

Torre de la Horadada skryter med ett vackert torg omringat av träd och restauranger, samt en lång härlig strandpromenad. Tack vare en mindre kuperad omgivning är närområdet lättillgängligt både via gång och cykel.

Dialprix står för grundutbudet när det är dags att handla mat men fler affärer med bra sortiment finns i Pilar de la Horadada som är huvudkommunort endast 1,5 km bort. Det är en charmig och levande by året runt med lokal fiskhandel, charkuteributik, skola, sportanläggning med simhall och så klart flera riktigt bra restauranger. Längs med huvudgatan finns flertalet caféer och restauranger blandat med livsmedelsbutiker och dagligvaruhandel. Vi kan varmt rekommendera Meson Los Caracoles för den som letar efter spansk husmanskost. För köttälskaren vilar valet självklart på El Gallego och de bästa pizzorna fixar Nostrissima. Det hålls marknad varje fredag där spanjorerna köper all frukt och grönt för veckan som kommer.

Här märker du inte av sommarsäsongen på samma vis som i Torre de la Horadada och Mil Palmeras. Ett samhälle att trivas i endast några kilometer från stranden.

Några få kilometer söderut finner vi även San Pedro del Pinatar (Murcia) som har minst lika mycket att erbjuda som Pilar de la Horadada samt ett fantastiskt naturreservat därtill. Las Higuericas och El Mojón heter områdena längst söderut i Torre de la Horadada som stoltserar med naturliga sandstränder, strandpromenad med trätrall och kristallklart vatten som erbjuder badbara temperaturer 6 månader om året.

Det finns bussförbindelser för att ta sig mellan de olika orterna men det måste dock ses som en fördel att ha bil om intresse finns att undersöka de närliggande städerna Cartagena, Murcia eller Alicante som ligger mellan 35-45 minuter bort.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Torre de la Horadada? Kontakta våra mäklare i Torrevieja!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Johan Sandin

  Sales Representative

  Språk: Svenska och Engelska

  :
  Mobil: +34 661 892 752
  Telefon: 0851169110

Förslag på andra bostäder