Centralt belägen lägenhet nära Los Locos stranden

Torrevieja, Torrevieja

Calle pola de siero

Pris
65 000 €
Antal rum
2
Antal badrum
1
Byggyta
51 kvm
Balkong
Ja
Ref
T524
Typ
Lägenhet
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja

Beskrivning

Beskrivning

Välplanerad lägenhet med plats för mindre matgrupp samt större soffparti i vardagsrummet. Köket som är utrustat med tvättmaskin är även inrett i fint furu. Sovrummet har goda förvaringsmöjligheter i form av garderob samt trevligt ljusinsläpp. Badrummet är inrett med bide och badkar. Mysig balkong i söderläge.
Lägenheten ligger nära all typ av service och faciliteter och den fina strandpromenaden i Torrevieja.

Välkommen att kontakta oss här på Bjurfors för mer information!

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
65 000 €
Våningsplan
3 av 4
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Max antal sovrum
1
Antal badrum
1
Byggyta
51 kvm

Avstånd

Strand
150 m
Livsmedelsbutik
600 m
Flygplats
43000 m

Byggnadssätt

Byggår
2008

Exteriör

Balkong
Ja
Terrass
Nej

Området

Att bo i Torrevieja C

Den mest kända semesterorten söder om Alicante är Torrevieja som har förvandlats från en gammal fiskeby till en modern mellanstor stad under de senaste decennierna. Med drygt 100 000 invånare har Torrevieja mångdubblat sin population de senaste 30 åren. Här finns förutom fina sandstränder, badvikar och vackra strandpromenader ett stort urval av affärer, restauranger och barer samt ett rikt nattliv.

Torrevieja ligger 36 km söder om Alicantes flygplats och människor från hela världen har lockats hit av olika anledningar, främst det hälsosamma klimatet med 320 soldagar om året, men även de möjligheter som ett mångkulturellt turistparadis ger. Här finns allt man kan behöva för att leva och bo året om och även om det finns många utländska invånare här, är det fortsatt en myllrande spansk stad med trånga gator och flera små torg.

I den norra delen av Torrevieja, ligger Torre La Mata som kan skryta med sin långa strandpromenad kantad av restauranger och uteställen. Här bor du med direkt närhet in till stan, men slipper befinna dig mitt i myllret. Här kan vi erbjuda alla typer av bostäder i alla möjliga prisklasser – Norra delen av Torrevieja har verkligen något för alla!

Söder om staden efter Mar Azul ligger viken Cala Ferris; vilken erbjuder en fin kontrast till allt runt omkring. Inramat av palmer med små gyllene sanddyner, är detta ett ställe att njuta av en lugn simtur i det kristallklara vattnet eller något att dricka på Restaurante Ferris med terrassen precis bredvid havets skvalpande vågor.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad i Torrevieja C? Kontakta våra mäklare i Torrevieja!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy