Nyproduktion av attraktiva lägenheter i Valencia
Nyproduktion
Pris
200 500 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Boarea
100 kvm
Pool
Ja
Ref
3
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrassyta
10 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 721 057

 • Extra kontaktperson

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Beskrivning

Beskrivning

I distriktet Quatre Carrers byggs 4 byggnader på 20 våningar. Det kommer att bli 417 moderna lägenheter alla utformade enligt standarderna för hållbarhet och respekt för miljön, för att uppnå maximal besparing, energieffektivitet samt komfort och välbefinnande. För att öka komforten, har varje hem ett förråd och parkeringsplats.
Det kommer att bli 1-, 2-, 3- och 4 sovrum, 1-2 badrum, kök och vardagsrum.
Alla lägenheter har en terrass där du kan njuta av det trevliga väder som Valencia kan erbjuda dig året runt.

I de gemensamma utrymmena i detta bostadsområdet kommer det att finnas uppvärmd pool, gym, simbassäng, lekplats, solterrass, gemensamt allrum, samt några terrasser på taket där du kan njuta av en magnifik panoramautsikt över staden.

Priserna är från 190 500 Euro upp till 316 00 Euro.
1 sovrum från SLUTSÅLT
2 sovrum från 200 500 Euro
3 sovrum från 222 000 Euro
4 sovrum från 250 600 Euro

Projektet beräknas klart för leverans andra kvartalet 2022

För mer information om vad som finns kvar och för planritningar på detta spännande projekt, kontakta Bjurfors Valencia.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
200 500 €
Våningsplan
0 av 20
Hiss
Ja
Rum
3
Sovrum
2
Antal badrum
2
Boarea
100 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2018-2021
Fönster
2-glasfönster

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
10 kvm

Gemensamt poolområde

Området

Om området

Valencia – det nya Barcelona!
Valencia ligger mitt i Levandebukten mellan Costa Blanca och Costa del Azahar. Det är Spaniens tredje största stad och har cirka 800 000 invånare och är verkligen en orörd pärla. Oerhört vacker med sina fantastiska hus, rika kulturliv, stränder och många spektakulära aktiviteter. Här finns en blandning av gamla och nya byggnader, vilket gör att staden har en unik och autentisk atmosfär. Från medeltida slott och torn till modernistisk och konstnärlig arkitektur, från fina, små affärer till stora köpcentrum. Här hittar du allt från billiga märken till väldigt exklusiva, och varje område har en egen marknad en gång i veckan. I den centrala delen av staden är gatorna breda, med alléer som gränsar till höga, vackra byggnader.

Valencia har många fina parker och har den största innerstadsparken i hela Europa som slingrar sig nio kilometer utanför gamla stan. Turiaparken, som brukade vara en flod, är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. I parken finns andra sevärdheter som Valencias Art and Science Museum, Oceanogrific, med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där cirka 4 000 djur lever i naturliga miljöer.
Valencias mest kända och historiska marknad är Mercado Central och här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror här då de vill ha så närproducerade produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. De andra marknaderna som är väl värda ett besök är Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa.
Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden ”La Lonja de la Seda”, som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.
Valencia har många fantastiska områden och ett av dem som är på väg uppåt är Ruzafa. El Barrio del Carmen är ett annat, mångkulturellt och kanske det charmigaste området i centrala Valencia. Här äter man gott från världens alla hörn.
Ett av de vackraste torgen i Valencia, är Plaza de la Reina, belägen i gamla stan. Det är ett bra ställe att umgås på med många bra restauranger. Ät där spanjorerna äter för där är det oftast bäst.
Valencia har många stränder längs kusten, varav flera är orörda, här kan du sitta och njuta och kanske ta ett dopp i det vackra blå havet. Stränderna är breda och långa och det är sand.
La Malvarrosa är den populäraste stranden som ligger runt hamnområdet och delas upp i två sektioner, Playa las Arenas och Playa Cabanyal, som sträcker sig upp till Playa de Patacona. Lite längre bort ligger de andra lokala stränderna Playa de Pinedo och Playa el Saler, vilka har en golfbana i sin närhet.
Många skandinaver väljer att plugga här då Valencia har flera universitet och högskolor här.
Valencia har verkligen allt man kan önska sig!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 721 057

 • Extra kontaktperson

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Förslag på andra bostäder