Lyxig nyproduktion bredvid Turia Parken
Nyproduktion
Pris
310 000 €
Antal rum
4
Antal badrum
2
Boarea
100 kvm
Byggyta
116 kvm
Ref
33
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrassyta
15 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 721 057

 • Extra kontaktperson

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Beskrivning

Beskrivning

Vi presenterar denna trevliga nyproduktion av lyxlägenheter med 3 eller 4 sovrum och med stora terrasser och takvåningar, som ligger i centrum av Valencia.
Komplexet ligger bredvid Turia-parken och Jardines del Real och bara fem minuters promenad från gamla stan och affärsområdet.
Framför Pont de Fusta-stationen stannar spårvagnen nummer 4 som tar dig till stranden, universitetet och Valencias mässhallar.
Lägenheterna är rymliga och moderna i olika utföranden, attraktiva terrasser, drömtakvåningar och alla bekvämligheter som gör att du kan njuta av ditt nya hem fullt ut.
Alla lägenheter har dubbel orientering och stora terrasser.
Alla nya tekniska framsteg när det gäller att minska energiförbrukningen har använts som kommer att avspegla sig på elräkningar för vatten och gas.

1. - Maximal grad av energieffektivitet A
2. - Högeffektiv isolering
4. - PVC-yttre snickeri
5. - Fönsterluckor med isolering
7. - Mekanisk ventilation genom luftrening centralt med värmeåtervinning
8. - Central kondenserad gaspanna
9. - Golvvärme och kylning
10. - Förvärmning av varmt vatten med solpaneler.
11. - Kranar med luftningsanordningar
12. - Belysning genom närvarodetektorer och armaturer med låg förbrukning

Vi erbjuder dig förstklassiga lägenheter med den mest kompletta utrustningen. En modern designkonstruktion och allt du behöver för att njuta av det största välbefinnandet:
1. - Pansrad entrédörr
2. - Innerdörrar lackerade i vitt
3. - Svängbara fönster med myggnät
4. - Motoriserade persienner
5. - Golvvärme och kylning
6. - Omklädningsrum och skåp fullt utrustade
7. - Möblerat kök
8. - Hemmeautomationssystem

Keramik, toaletter, kranar och skåp är högkvalitativa från Porcelanosa Group.
För att göra ditt hem unikt har vi skapat ett program som kan anpassa ditt hem.
Du kan välja olika ytbehandlingar utan kostnad och till och med förbättra utrustningen till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

Från 310 000 Euro
Beräknas vara klart i början av 2021

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
310 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
4
Sovrum
3
Antal badrum
2
Boarea
100 kvm
Byggyta
116 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2019-2021

Exteriör

Terrass
Ja
Terrassyta
15 kvm

Området

Om området

Valencia – det nya Barcelona!
Valencia ligger mitt i Levandebukten mellan Costa Blanca och Costa del Azahar. Det är Spaniens tredje största stad och har cirka 800 000 invånare och är verkligen en orörd pärla. Oerhört vacker med sina fantastiska hus, rika kulturliv, stränder och många spektakulära aktiviteter. Här finns en blandning av gamla och nya byggnader, vilket gör att staden har en unik och autentisk atmosfär. Från medeltida slott och torn till modernistisk och konstnärlig arkitektur, från fina, små affärer till stora köpcentrum. Här hittar du allt från billiga märken till väldigt exklusiva, och varje område har en egen marknad en gång i veckan. I den centrala delen av staden är gatorna breda, med alléer som gränsar till höga, vackra byggnader.

Valencia har många fina parker och har den största innerstadsparken i hela Europa som slingrar sig nio kilometer utanför gamla stan. Turiaparken, som brukade vara en flod, är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. I parken finns andra sevärdheter som Valencias Art and Science Museum, Oceanogrific, med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där cirka 4 000 djur lever i naturliga miljöer.
Valencias mest kända och historiska marknad är Mercado Central och här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror här då de vill ha så närproducerade produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. De andra marknaderna som är väl värda ett besök är Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa.
Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden ”La Lonja de la Seda”, som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.
Valencia har många fantastiska områden och ett av dem som är på väg uppåt är Ruzafa. El Barrio del Carmen är ett annat, mångkulturellt och kanske det charmigaste området i centrala Valencia. Här äter man gott från världens alla hörn.
Ett av de vackraste torgen i Valencia, är Plaza de la Reina, belägen i gamla stan. Det är ett bra ställe att umgås på med många bra restauranger. Ät där spanjorerna äter för där är det oftast bäst.
Valencia har många stränder längs kusten, varav flera är orörda, här kan du sitta och njuta och kanske ta ett dopp i det vackra blå havet. Stränderna är breda och långa och det är sand.
La Malvarrosa är den populäraste stranden som ligger runt hamnområdet och delas upp i två sektioner, Playa las Arenas och Playa Cabanyal, som sträcker sig upp till Playa de Patacona. Lite längre bort ligger de andra lokala stränderna Playa de Pinedo och Playa el Saler, vilka har en golfbana i sin närhet.
Många skandinaver väljer att plugga här då Valencia har flera universitet och högskolor här.
Valencia har verkligen allt man kan önska sig!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 721 057

 • Extra kontaktperson

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Förslag på andra bostäder