Elegant renoverad lägenhet i centrala Valencia
Renoverad
Pris
228 000 €
Antal rum
3
Antal badrum
2
Byggyta
94 kvm
Ref
45
Typ
Lägenhet
Boarea
85 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 721 057

 • Extra kontaktperson

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Beskrivning

Beskrivning

Denna charmiga lägenhet på 85 m2 ligger på fjärde våningen i en byggnad som byggdes 1955, utan hiss och med ett privilegierat läge.
Fastigheten nås från en gågata i centrum av Valencia, bara några meter från Plaza del Ayuntamiento och El Mercado Central.
Ingången till lägenheten är genom en rymlig hall, som leder oss till ett av sovrummen med stora fönster och till ett vackert vardagsrum med ett fullt utrustat öppet kök.
Vardagsrummet har tack vare sina stora fönster gott om naturligt ljus. Det höga taket ger också en känsla av rymd. Det andra sovrummet ligger på motsatt sida av lägenheten och har en avundsvärt lugn plats. Lägenheten har ett badrum med dusch och en extra toalett bredvid det andra sovrummet.
Tack vare den omfattande renoveringen som gjordes under förra året så har man erhållit en imponerande och genomtänkt design med mycket hög kvalitet. Här möts den moderna karaktären med den klassiska stilen från förra seklet. Det är värt att nämna att lägenheten har luftkonditionering med varma och kalla kanaler, centralvärme, dubbelglasade fönster, släta väggar och en förstärkt ytterdörr. Dessutom inkluderar priset alla nödvändiga vitvaror och möbler.
En idealisk lägenhet för personer som söker ett hem i hjärtat av Valencia eller för de som vill investera för att få hög lönsamhet från första stund genom uthyrning.

Fakta

Ombyggnad, Renoveringar

2019-2020

Byggnadssätt

Byggår
1955
Fönster
2-glasfönster

Information

Typ
Lägenhet
Pris
228 000 €
Våningsplan
0
Rum
3
Sovrum
2
Antal badrum
2
Boarea
85 kvm
Byggyta
94 kvm

Exteriör

Terrass
Nej

Området

Om området

Valencia – det nya Barcelona!
Valencia ligger mitt i Levandebukten mellan Costa Blanca och Costa del Azahar. Det är Spaniens tredje största stad och har cirka 800 000 invånare och är verkligen en orörd pärla. Oerhört vacker med sina fantastiska hus, rika kulturliv, stränder och många spektakulära aktiviteter. Här finns en blandning av gamla och nya byggnader, vilket gör att staden har en unik och autentisk atmosfär. Från medeltida slott och torn till modernistisk och konstnärlig arkitektur, från fina, små affärer till stora köpcentrum. Här hittar du allt från billiga märken till väldigt exklusiva, och varje område har en egen marknad en gång i veckan. I den centrala delen av staden är gatorna breda, med alléer som gränsar till höga, vackra byggnader.

Valencia har många fina parker och har den största innerstadsparken i hela Europa som slingrar sig nio kilometer utanför gamla stan. Turiaparken, som brukade vara en flod, är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. I parken finns andra sevärdheter som Valencias Art and Science Museum, Oceanogrific, med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där cirka 4 000 djur lever i naturliga miljöer.
Valencias mest kända och historiska marknad är Mercado Central och här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror här då de vill ha så närproducerade produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. De andra marknaderna som är väl värda ett besök är Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa.
Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden ”La Lonja de la Seda”, som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.
Valencia har många fantastiska områden och ett av dem som är på väg uppåt är Ruzafa. El Barrio del Carmen är ett annat, mångkulturellt och kanske det charmigaste området i centrala Valencia. Här äter man gott från världens alla hörn.
Ett av de vackraste torgen i Valencia, är Plaza de la Reina, belägen i gamla stan. Det är ett bra ställe att umgås på med många bra restauranger. Ät där spanjorerna äter för där är det oftast bäst.
Valencia har många stränder längs kusten, varav flera är orörda, här kan du sitta och njuta och kanske ta ett dopp i det vackra blå havet. Stränderna är breda och långa och det är sand.
La Malvarrosa är den populäraste stranden som ligger runt hamnområdet och delas upp i två sektioner, Playa las Arenas och Playa Cabanyal, som sträcker sig upp till Playa de Patacona. Lite längre bort ligger de andra lokala stränderna Playa de Pinedo och Playa el Saler, vilka har en golfbana i sin närhet.
Många skandinaver väljer att plugga här då Valencia har flera universitet och högskolor här.
Valencia har verkligen allt man kan önska sig!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 721 057

 • Extra kontaktperson

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

Förslag på andra bostäder