Rymlig och karakteristisk lägenhet i hjärtat av Valencia
Pris
285 000 €
Antal rum
8
Antal badrum
2
Byggyta
130 kvm
Ref
53
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Tomtarea
141 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

 • Extra kontaktperson

  Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 721 057

Beskrivning

Beskrivning

Bjurfors Real Estate är glada att kunna erbjuda denna rymliga och karakteristiska lägenhet i hjärtat av Valencia, i det eftertraktade området Ruzafa. Det ligger på fjärde våningen med hiss på gatan Cabo Jubi. Den här fastigheten är idealisk för någon som letar efter en mycket bra investeringsmöjlighet eftersom den är fullt utrustad som ett företag att hyra ut till studenter och har fått en avkastning på 8,9%. Men om du inte letar efter en ren investering och vad du behöver är en rymlig lägenhet i mycket gott skick och i ett av de bästa stadsdelarna i Valencia, kan den här fastigheten uppfylla dina förväntningar. Lägenheten består av 7 rymliga rum med en åtkomstkod på dörren till varje rum, 2 renoverade badrum 2019 med dusch och ett vardagsrum / matsal med ett fullt utrustat kök inbyggt i vardagsrummet. Ett av rummen har också en utomhusbalkong. Lägenheten säljs med alla möbler som ingår, samt TV, dator och alla apparater och redskap som behövs för att fortsätta hyresverksamheten om så önskas.

Våning 4 och det finns hiss. Om du letar efter en bra investeringsmöjlighet eller en rymlig lägenhet i mycket gott skick i det mest fashionabla området i Valencia och ett steg bort från alla tjänster, tveka inte att kontakta oss så ordnar vi gärna visning av lägenheten .

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
285 000 €
Våningsplan
0 av 4
Hiss
Ja
Rum
8
Sovrum
7
Antal badrum
2
Byggyta
130 kvm
Tomtarea
141 kvm

Exteriör

Terrass
Nej

Området

Om området

Valencia – det nya Barcelona!
Valencia ligger mitt i Levandebukten mellan Costa Blanca och Costa del Azahar. Det är Spaniens tredje största stad och har cirka 800 000 invånare och är verkligen en orörd pärla. Oerhört vacker med sina fantastiska hus, rika kulturliv, stränder och många spektakulära aktiviteter. Här finns en blandning av gamla och nya byggnader, vilket gör att staden har en unik och autentisk atmosfär. Från medeltida slott och torn till modernistisk och konstnärlig arkitektur, från fina, små affärer till stora köpcentrum. Här hittar du allt från billiga märken till väldigt exklusiva, och varje område har en egen marknad en gång i veckan. I den centrala delen av staden är gatorna breda, med alléer som gränsar till höga, vackra byggnader.

Valencia har många fina parker och har den största innerstadsparken i hela Europa som slingrar sig nio kilometer utanför gamla stan. Turiaparken, som brukade vara en flod, är den perfekta mötesplatsen för diverse aktiviteter. Här promenerar, springer och cyklar folk i alla åldrar. I parken finns andra sevärdheter som Valencias Art and Science Museum, Oceanogrific, med en mångfald av havslevande djur som hajar och valar samt Valencias prisbelönade Bioparc, där cirka 4 000 djur lever i naturliga miljöer.
Valencias mest kända och historiska marknad är Mercado Central och här kan du köpa spanska specialiteter såväl som nötter, kött, frukt och grönt. Många restauranger i Valencia handlar sina råvaror här då de vill ha så närproducerade produkter som möjligt till sina traditionella maträtter. De andra marknaderna som är väl värda ett besök är Mercado de Colon och Mercado de Ruzafa.
Framför Mercado Central hittar du också den gamla sidenmarknaden ”La Lonja de la Seda”, som är ett gotiskt världsarv från 1500-talet.
Valencia har många fantastiska områden och ett av dem som är på väg uppåt är Ruzafa. El Barrio del Carmen är ett annat, mångkulturellt och kanske det charmigaste området i centrala Valencia. Här äter man gott från världens alla hörn.
Ett av de vackraste torgen i Valencia, är Plaza de la Reina, belägen i gamla stan. Det är ett bra ställe att umgås på med många bra restauranger. Ät där spanjorerna äter för där är det oftast bäst.
Valencia har många stränder längs kusten, varav flera är orörda, här kan du sitta och njuta och kanske ta ett dopp i det vackra blå havet. Stränderna är breda och långa och det är sand.
La Malvarrosa är den populäraste stranden som ligger runt hamnområdet och delas upp i två sektioner, Playa las Arenas och Playa Cabanyal, som sträcker sig upp till Playa de Patacona. Lite längre bort ligger de andra lokala stränderna Playa de Pinedo och Playa el Saler, vilka har en golfbana i sin närhet.
Många skandinaver väljer att plugga här då Valencia har flera universitet och högskolor här.
Valencia har verkligen allt man kan önska sig!

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

 • Extra kontaktperson

  Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 721 057