Prisvärda lägenheter i Xeresa
Nyproduktion
Pris
127 000 €
Antal rum
2
Antal badrum
1
Boarea
86 kvm
Pool
Ja
Ref
37
Typ
Lägenhet
Hiss
Ja
Terrassyta
19 kvm
 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

 • Extra kontaktperson

  Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 721 057

Beskrivning

Beskrivning

Mycket prisvärda lägenheter med 1, 2 och 3 sovrum i ett nytt bostadsområde, Xeresa del Monte, ca 2 km från de vackra långa stränderna i Gandia.
Området är unikt i sitt slag med en ekologisk tanke om att skapa en lugn fristad inbäddad i grönska omgiven av bergen. Bostadsområdet är utformat så att det erbjuder maximal komfort och hög kvalitet. Här finns grönområden med klubbhus, swimmingpool och ett gym med modern utrustning och möjlighet att utöva Yoga, Pilates, Zumba etc., café och restaurang/bar.
Poolområdet har en handikappanpassad vuxenpool med omklädningsrum / toalett samt en barnpool med vattenrutschbana. Allt omgivet av lummiga trädgårdar med duschar och parasoller. De gemensamma ytorna innefattar även bouleplan, paddelbana och en lekplats. I närheten kan den som önskar spela golf eller idka ridsport.

Alla lägenheterna har öppna planlösningar och stora terrasser på ca 40 m2 till 50 m2 där du kan njuta av en underbar panoramautsikt över apelsinlundar, fruktträdgårdar, över "Parc Natural El Marjal” med sina sjöar, växter och vandrande fåglar. I priserna ingår köksfläkt, spishäll samt ugn. Förinstallerad A/C.
Vi kan hjälpa till att arrangera så att lägenheten blir komplett med vitvaror, duschväggar, belysning i taken samt A/C maskin. Kontakta oss om detta skulle vara aktuellt.
Privat garage och förråd ingår i priset!

1 sovrum från 116 150 Euro.

Det är ett mycket trevligt område med mycket att erbjuda och med närhet till många städer och mindre samhällen och stränder. Valencia ligger endast 30 minuter bort med bil och lite drygt en timme från Alicante flygplats. Xeresa är en lite charmig spansk stad med ca 2 300 invånare och några km härifrån ligger Gandia.

Fakta

Information

Typ
Lägenhet
Pris
127 000 €
Våningsplan
0
Hiss
Ja
Rum
2
Sovrum
1
Antal badrum
1
Boarea
86 kvm

Byggnadssätt

Byggår
2018
Fönster
2-glasfönster

Exteriör

Pool
Ja
Terrass
Ja
Terrassyta
19 kvm

Stort gemensamt poolområde

Området

Om området

Xeresa del Monte ligger minuter från staden Xeresa, 30 minuter från Valencia och 70 km från flygplatsen, intill motorväg AP7. Antalet invånare är ca 2 300. Xeresa gränsar till Simat de la Valldigna, Benifairó de la Valldigna, Xeraco, Barx och Gandia.
På sluttningen av Mondúver naturpark, i en naturlig miljö som kallas "El raco de Caudeli", kan du njuta av drömliknande vyer. 7,5 km härifrån ligger de fantastiska långa sandstränderna i Gandía.

Gandia ligger i provinsen Valencia och 96 km norr om Alicante och 65 km söder om Valencia. Gandia har mycket att erbjuda för både den som söker historia och den som vill ha sol och bad på långa sandstränder.
Under 1500- och 1600-talet så var Gandia ett viktigt handels- och kulturcentrum och under denna period besökte flera kända personligheter staden eller föddes här som till exempel poeten Ausias March och författaren Joanot Martorell. Staden är kanske mest känd för familjen Borgia som var en ökänd adelsfamilj under renässansen.
Gandia delas upp i två städer, Gandia City och Gandia Playa. Gandia City är navet i området med sina intressanta historiska platser, utmärkt shopping, parker och boulevarder medan turisterna flockas i Gandia Playa för bad och rekreation. Innanför den 5,8 km långa och vackra strandlinjen ligger en mängd stora lägenhetskomplex.
I Gandia och området runtomkring så har lokalbefolkningen en speciell förkärlek för ris som äts i alla former och varianter. En typisk maträtt i regionen är fideuà där nudlar får ersätta riset och kokas med fisk och skaldjur. Gandia har många bra fiskrestauranger, men självklart finns också en mängd alternativ för köttälskare.
Staden och området är en av Spaniens största producenter av apelsiner. Många anser att frukten härifrån är den mest utsökta i Europa.
Till Gandia reser man med flyg via någon av de internationella flygplatserna i Alicante eller Valencia. Gandia är också en länk i det nationella tågnätet med anslutning till hela Spanien och övriga Europa. Med sin mångfald av gammalt och nytt, från avslappnad retreat till spännande och aktiv semester, är det inte svårt att förstå varför spanjorerna behållit Gandia som en väl bevarad hemlighet under så lång tid.

Kontakt

Anmäl ditt intresse eller ställ en fråga till mäklaren

Anmäl intresse

Kontaktinformation

Så hanterar vi dina personuppgifter: bjurfors.se/privacy

 • Ansvarig mäklare

  Håkan Sigemark

  Säljare/Marknads- och försäljningschef

  Språk: Svenska, Engelska, Tyska och Danska

  :
  Mobil: +34 672 116 148

 • Extra kontaktperson

  Alberto De Arriba

  Real Estate Agent/Area Manager Valencia

  Språk: Engelska och Spanska

  :
  Mobil: +34 661 721 057

Förslag på andra bostäder

 • Lägenhet

  Xeresa, Valencia

  Nyproduktion
  Ref
  35
  Pris
  133 000 €
  Antal rum
  3
  Sovrum
  2
  Boarea
  86 kvm
 • Lägenhet

  Xeresa, Valencia

  Ref
  14
  Pris
  129 000 €
  Antal rum
  2
  Sovrum
  1
  Boarea
  59 kvm