När i vinter är det bäst att sälja din bostad?

7-13 januari om du frågar oss!

I början på året är efterfrågan och trycket på bostäder extra stort, det är många spekulanter ute och letar. Det gäller att agera snabbt om man ska köpa sin drömbostad!

För nionde gången arrangerar vi nu Bjurfors Stora Visningsvecka runt om i Göteborg. Kraftfull marknadsföring, intressanta kringaktiviteter och hundratals visningar att välja mellan, får tusentals köpare att trängas. Bara i vårt spekulantregister har vi fler än 56 000 aktiva köpare som väntar på rätt läge. Kanske är det just din bostad de väntar på!

Inspiration och kunskap

Under en intensiv vecka bjuder vi både köparna och dig som säljare på inspiration och användbar kunskap. Experter från våra partners finns med på många av visningarna. De svarar på frågor, engagerar och hjälper köparna att bli förberedda på att ta ett snabbt köpbeslut.

Boka en kostnadsfri värdering av din bostad

Prata med din Bjurforsmäklare, ring oss på 031-733 20 22, eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Bokar du en kostnadsfri värdering av din bostad i Göteborg får du dessutom en Linas Matkasse.

Erbjudandet gäller muntlig värdering, t o m 31 januari 2019, och för dig som inte har tagit del av Bjurfors värderingserbjudanden under de senaste sex månaderna. Premien gäller ett prova-på erbjudande (värde 299 kr) av en Linas Matkasse (ordinarie pris 609 kr). Befintliga kunder hos Linas Matkasse får ett avdrag på 299 kr på nästkommande faktura. Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy