Köpa bostad med Bjurfors

Vi hittar ditt drömboende

När det är dags för dig att byta boende finns det en hel del att tänka på. Därför har vi på Bjurfors utvecklat flera olika tjänster som kan hjälpa dig på vägen till ditt nya drömboende. Vårt köparregister Boagenten ökar chanserna för dig att hitta din drömbostad. Boagenten är en söktjänst som snabbt och smidigt ger dig information om bostadsförsäljningar som matchar dina specifika önskemål.

Låt Bjurfors mäklare göra en kostnadsfri värdering av din bostad!

Beställ kostnadsfri värdering!

Våra mäklare träffar dig gärna för en kostnadsfri värdering av din nuvarande bostad i:

Stockholm
Göteborg
Öresundsregionen

Västerås
Linköping
Bohuslän
Gotland
Halmstad
Åre
Båstad
Franska Rivieran

Nyproduktion

Vi är experter på alla bostäder – till och med de som är på ritningsstadiet.

En hel avdelning med mäklare är specialiserade på nyproduktion. De är ständigt uppdaterade om olika områdens flyttströmmar, prisnivåer och vad kunderna efterfrågar.

Helnöjda kunder - vårt mål

Vårt mål på Bjurfors är att alltid ha helnöjda kunder. Därför följer vi alltid upp våra affärer med en utvärderingsenkät, för att hjälpa oss att utvecklas och bli bättre. Det gör att du alltid får den bästa servicen när du köper en bostad via Bjurfors.

”Så hittade vi vårt drömboende”

Karl Törner köpte ett nytt hus i Påvelund, Göteborg med hjälp av Bjurforsmäklaren Per Ris. Det var tack vare ett banktips från mäklaren som Karl till slut blev ägare till sin drömbostad.

Boka värdering av din bostad

På Bjurfors vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd så hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värder...

Läs mer
Varför sälja med Bjurfors?

På Bjurfors vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Förutom att vi har skickliga mäklare, mycket god lokalkännedom och vårt köparregister Boagenten, så arbetar vi efter Bjurforsmetoden, en affärsprocess som kvalitetssäkrar din bostadsaffär.

Läs mer om att sälja med Bjurfors
Samarbeten

Vi på Bjurfors vet att det är mycket att tänka på vid en bostadsaffär. Därför samarbetar vi med utvalda företag som du har nytta av vid din bostadsaffär. Allt för att du ska få en smidig och trygg affär hos oss. Läs mer om våra partners och hur de kan hjälpa dig.

Läs mer om våra samarbetspartners

Jag vill boka en kostnadsfri värdering!
Fyll i uppgifterna så ringer vi upp dig så fort vi kan.

* = obligatoriska fält

Avbryt

Jag vill sälja!
Fyll i uppgifterna så ringer vi upp dig så fort vi kan.

Avbryt

Du är inte inloggad

För att spara en bostad måste du vara inloggad.
Om du inte har ett konto så kan du skapa ett gratis!

Logga in

Har du inget konto?

SKAPA KONTO
Tyck om oss!