Mäklare i Uppsala

Besöksadress:
Muningatan 15
Uppsala

E-post: uppsala@bjurfors.se

Telefon: 018-24 01 50

Med hög kompetens, stort engagemang, enorm kunskap och professionalism drivs vi av att alltid leverera den bästa mäklartjänsten. Vi arbetar efter Bjurforsmetoden, en sjustegsmetod som kvalitetssäkrar hela bostadsaffären.

Välkommen till en lyckad bostadsaffär med Bjurfors fastighetsmäklare i Uppsala!

Våra mäklare

 • Marcus Höglund är en nytänkande och målmedveten mäklare med hög servicenivå. Han är uppväxt i Uppsala och har god lokalkännedom i såväl ytterområdena som i city. Med hans höga kompetens inom juridik och ekonomi kan du känna dig trygg genom hela affären. Marcus moderna arbetssätt avspeglas i allt från hans slutpriser till höga kundnöjdhet. Att hela tiden utvecklas och ligga i framkant när det gäller mäklartjänsten och den dynamiska bostadsmarknaden är nyckeln till en lyckad bostadsaffär enligt Marcus. Går du i säljtankar eller bara nyfiken på vad din bostad är värd? Tveka inte att kontakta Marcus Höglund.

 • Martin Larsson har lång erfarenhet inom försäljning och har de senaste åren fokuserat på bostadsmarknaden som mäklare. Det stora engagemanget för att skapa nöjda säljare och köpare är hans ledstjärna och kännetecken. Med kombinationen av Martins höga ambition och Bjurfors varumärke säkrar du ett bra resultat av din bostadsaffär i Uppsala. Det finns alltid ett stort ansvarstagande med från hans sida och han har som mål att skapa mervärde i varje affär. Martin har även kunskap och intresse inom den kommersiella fastighetsmarknaden. Välkommen att kontakta Martin Larsson för förmedling och värdering inom Uppsala och Knivsta.

Till salu

 • Bostadsrättslägenhet

  Industristaden, Uppsala

  Adress
  Sågargatan 8 A
  Accepterat pris
  3 850 000 kr
  Antal rum
  5
  Boarea
  115 kvm
 • Fritidshus

  Tunabackar, Uppsala

  Adress
  Pionvägen 164
  Accepterat pris
  675 000 kr
  Boarea / Biarea
  35 kvm / 10 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Höganäs, Uppsala

  Adress
  Kvarntorget 11
  Accepterat pris
  3 395 000 kr
  Månadsavgift
  3 087 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  86 kvm
 • Bostadsrättslägenhet

  Löten, Uppsala

  Adress
  Ferlinsgatan 103
  Accepterat pris
  1 350 000 kr
  Månadsavgift
  3 226 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  47,5 kvm

Hitta till oss