Alla bilder

Hyllie, Malmö

Hyllie Boulevard 11b

Såld, 2017-11-27
Slutpris
2 075 000 kr
Avgift
3 106 kr
Antal rum
2
Boarea
60 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
3 av 6
Hiss
Ja

Mäklare

  • Ansvarig mäklare

    Helena Möller

    Fastighetsmäklare

    :
    Telefon: 040-608 30 46

Alla bilder

Karta

Hyllie Boulevard 11b

Området

Att bo på LimhamnAtt bo på Limhamn – Bjurfors hjälper dig hitta din nya bostad.

På Limhamn bor du intill havet och den charmiga småbåtshamnen. Limhamn var tidigare en egen ort men är numera en av Malmös rikaste och socialt mest välmående stadsdelar. I centrala Limhamn finns många flerbostadshus medan utkanterna till största delen består av villaområden. Ön på Limhamn kom ursprungligen till av produktrester ifrån Limhamns kalkbrott. Här finns bland annat en mycket populär fiskeplats samt BioCentrum, Sveriges enda Bollywoodbiograf.

Vid kalkbrottet, norra Europas största dagbrott, ligger det omtalade Victoria Park – Sveriges första så kallade ”livsstilsboende”. Här kan du bo i exklusiv miljö med tillgång till golfbanor, tennisplaner, vinkällare, spa, gym och mycket annat. Här finns dessutom en reception som alltid är bemannad.

Sibbarp ligger vid Öresundsbrons brofäste nära Limhamn. I området finns många bostadshus och även ett fritidsområde med en fyrstjärnig camping. I närheten ligger ett fint kallbadhus och en fin grund strand som brukar kallas för ”Barnviken”.

Annetorp är beläget mellan Annetorpsvägen och Linnégatan. Hyllieby ligger mellan Lorensborgsgatan och Elinelundsvägen, och Djupadal mellan Rudbecksgatan och Inre ringvägen väster om Elinelundsvägen. Här finns villor, radhus och flerfamiljshus. I närheten finns Elinelunds fina koloniområde samt Hyllie Park folkhögskola.

Köpa eller sälja bostad på Limhamn? Kontakta Bjurfors mäklare på Limhamn! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Dokument och länkar

Länkar