Utgångspris
1 300 000 kr
Avgift
2 523 kr
Antal rum
1.5
Boarea
38 kvm
Typ
Bostadsrättslägenhet
Våningsplan
2 av 6
Hiss
Ja

Visning

23 jan

23 jan

Kl 17:15-18:00

Bokad visning. Du kan även ringa Bjurfors Bokningscenter 031-761 79 50. Välkommen!

Mäklare

Alla bilder

Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors
Interiörbild. Övralidsgatan 11 - Bjurfors

Beskrivning

Helrenoverad 1,5:a i populära Brf Blå Staden

Beskrivning

Hela lägenheten har genomgått en omfattande helrenovering där väggar målades år 2013, badrummet renoverades år 2014 samt köket år 2016. Säljaren har omsorgsfullt valt med hjärtat, genomtänkt följer material- och färgval dig lägenheten igenom. Stora fönster släpper in mycket ljus. Stora grönområden utanför fönstret. Visste du att föreningens gård tidigare utsetts till en av Sveriges bästa? Grilla, spela spel och njut av solens strålar under sommarhalvåret. Ta en promenad i området och upptäck gångslingorna intill föreningen.

Låg avgift där internet ingår. En förening med stor koll på läget. Vid minsta fundering eller fråga - besök föreningens expedition på Övralidsgatan 23.

Rumsbeskrivningar

Helrenoverad lägenhet i populära Blå staden! Alla fönsterpartier pekar ut mot den härliga grönskan och föreningens prisbelönta gård.

Via hallen når du bostadens samtliga rum. Badrum, kök samt allrum med sovalkov. I hallen finns både garderob och avhängningsmöjligheter. Klickgolv. En bra fördelning av kvadratmetrarna genom bostaden. Entrédörren har precis bytts och hela föreningen har numera nya fina säkerhetsdörrar.

Stort allrum med sovalkov. Vägg har byggts till för en känsla av en 2-rummare, separerar sov- och allrum. Härlig sällskapsyta med gott ljusflöde in och utsikt över grönytorna nedanför. God plats för säng, soffa samt kontorsdel. Garderob lämnas vid försäljning.

Köket i naturlig storlek och med fin utsikt. Plats för matgrupp, 2-4 personer. Vita köksluckor rymmer allehanda grytor och porslin. Köket är utrustat med spis, fläkt samt kombinerad kyl/ frys. Matplats framför det stora fönsterpartiet, gott ljusflöde in.

Helkaklat badrum i gråa kulörer. Dusch med glasvägg (tonad), wc, handfat samt väggfast spegelskåp.

Välkommen för visning! Ta med fördel en promenad i området när du är på plats och njut av naturen.

Fakta

Bostadsrättsförening

Brf Blå staden är en aktiv förening som två gånger fått utmärkelsen "Riksbyggens vackraste trädgård". Styrelsen är aktiv och mycket engagerad. Föreningen anordnar olika aktiviteter för att öka medlemmarnas boendekvalitet.

Föreningen innehar tomträtten till tomterna Backa 69:1-13 med adresserna Olshammarsgatan 2-14, Övralidsgatan 1-27, Karolinernas gata 1-3, samt Heidenstams gata 1-13.

Föreningen har har sammanlagt 881 lägenheter, 10 lokaler, 759 garage/parkeringsplatser, 6 MC-platser och 18 moped-platser.

För mer information om föreningen, besök gärna deras informativa hemsida www.laget.se/blastaden.se

TV/Internet-anslutning

Ansluten till kabelnät.

Energiprestanda

Energiprestanda 157 kWh/m² år.

Övriga utrymmen

Det finns källarförråd.

Övrigt

För finansiering kan vi i samarbete med Nordea erbjuda en rad produkter och tjänster som gör det enklare för dig som köper nytt boende. Kontakta gärna Nordea på 0771-22 44 88.

Månadsavgift

Avgift/hyra
2 523 kr
Värme ingår
Ja
Vatten ingår
Ja
Kabel-TV ingår
Ja
Övrigt ingår
Bredband (Telia tripple-play ingår)
Kommentar månadsavgift
Obligatoriska tillägg för bränsle är inkluderat, 350 :-. El tillkommer på månadsavin efter egen förbrukning.

Ekonomi

Andel i föreningen
0,07164%
Årsavgift i föreningen
30 276 kr
Andel av årsavgiften är
0,07165%
Pantavgift
448 kr
Reparationsfond
3 276 kr

Information

Typ
Bostadsrättslägenhet
Utgångspris
1 300 000 kr
Lägenhetsnummer
452
Våningsplan
2 av 6 *
Rum
1,5
Boarea
38 kvm
Byggår
1970
*

Våningsplan 2 av 6.

Karta

Övralidsgatan 11

Området

Mäklaren om Hisings Backa

Hisings Backa ligger på Hisingen och är ett Att bo i Hisings-Backa - Bjurfors hjälper dig att hitta din nya bostad!område med nära till allt, både Göteborgs centrum, landsbygd och natur. I området finns också tre köpcentrum som är lätta att nå; Brunnsbotorget, Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebols köpcentrum som nu expanderar för fullt.

OMRÅDET
Till Hisings Backa hör bl.a. områdena Skogome, Backa och Backatorp. Här finns en blandad bebyggelse med både hyreshus, bostadsrättslägenheter och villor. Sankt Jörgen var tidigare ett stort sjukhusområde som på senare år byggts om till bostäder. Här finner man även Sankt Jörgen Park Resort, ett designhotell med konferens och spamöjligheter samt Sankt Jörgen Park Golf med 18 vackra hål i parkmiljö.

UTBILDNING
Hisings Backa har kommunala förskolor samt dagbarnvårdare (familjedaghem) där det erbjuds plats till barn i åldrarna 1-5 år. Förskolorna är geografiskt väl spridda över området. Det finns kommunala grundskolor och friskolor. Flera skolor har egna profileringar, bl.a. Brunnsboskolans musikklasser samt Svenska Balettskolan i Skälltorpsskolan, som lockar elever från andra delar av Göteborg och Västsverige.

KULTUR OCH FRITID
Här finns ett rikt kulturliv, med kulturhuset och biblioteket vid Selma Lagerlöfs Torg och med allaktivitetshuset Brunnshuset och kulturskolans fina lokaler i Brunnsbo. Kulturprofilen finns även i skolorna, bland annat med musikklasserna i Brunnsboskolan och Svenska Balettskolan i Skälltorpsskolan. Låg- och mellanstadieskolorna har sexårsverksamhet/förskoleklasser och för barn till och med årskurs tre finns fritidshem före och efter skoldagen. De lite äldre barnen kan delta i en fritid
sklubb efter skolans slut. För barn och ungdomar finns ett stort utbud av fritidsaktiviteter både i grupper och i den öppna verksamheten. I Hisings Backa hittar du fritidsaktiviteter av alla de slag. Det finns fotbollsklubbar, gym, ridklubb m.m. Det finns även trevliga, natursköna promenadvägar.

KOMMUNIKATIONER
Från Hisings Backa går det tät busstrafik till centrala Göteborg, de flesta busslinjerna passerar Hjalmar Brantingsplatsen där köpcentret Backaplan med åtskilliga butiker finns. Från Hjalmar Brantingsplatsen går spårvagnar vidare till Göteborgs olika stadsdelar. Många busslinjer som passerar genom Hisings Backa går vidare till Bäckebols Köpcentrum där bland annat IKEA är beläget. För den som gillar att cykla finns det bra cykelvägar i området.

Köpa eller sälja bostad i Hisings Backa? Kontakta våra Bjurfors mäklare på Hisingen! Passa också på att anmäla dig till vår kostnadsfria söktjänst Boagenten som hjälper dig att hitta ditt drömboende.

Boendekalkyl

Ungefärlig boendekostnad

 • Pris:
 • 0 kr
 • Kontantinsats:
 • 0 kr
 • Ränta:
 • %
 • Räntekostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Amortering:
 • + 0 kr / mån
 • Månadsavgift:
 • + 0 kr / mån
 • Driftskostnad:
 • + 0 kr / mån
 • Skattereduktion:
 • - 0 kr / mån
 • Ungefärlig månadskostnad:
 • = 0 kr / mån

Om boendekostnad

I vår boendekalkyl kan du beräkna den ungefärliga boendekostnad för den bostad du är intresserad av.

Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Observera att det här är en kalkyl. Vi rekommenderar alltid att du kontaktar din bank för att gå igenom de ekonomiska förutsättningarna för just dig att köpa den här bostaden. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Bjurfors hjälper dig gärna med en bankkontakt.

Förslag på andra bostäder

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  Adress
  Cederflychts gata 11
  Utgångspris
  1 295 000 kr
  Månadsavgift
  3 286 kr
  Antal rum
  1
  Boarea
  53 kvm

  Visning: 29 januari kl 13:00 Boka här

 • Bostadsrättslägenhet

  Hisings Backa, Göteborg

  Adress
  Övralidsgatan 11
  Pris
  1 480 000 kr
  Månadsavgift
  3 666 kr
  Antal rum
  2
  Boarea
  60 kvm

  Visning: 23 januari kl 18:15 Boka här