Hoppa till innehåll

Här bor du lyxigt mitt i ett levande villakvarter som är Los Balcones

  • Såld, 2024-02-06
  • 6 rum
  • 599 000 €

Los Balcones, Torrevieja

Villas Magnolia - Los Balcones

Pris:
599 000 €
Antal rum:
6
Antal sovrum:
3-5
Antal badrum:
5
Byggyta:
216 kvm
Tomtarea:
520 kvm
Ref:
Villas Magnolia
Typ:
Villa
Terrassyta:
101 kvm
Takterrass:
Ja
Pool:
Ja

[En bra dold rubrik här]

Ansvarig mäklare

Daniel Hennemann

Real Estate Agent

Kontakta mig

La Mata
Daniel Hennemann

Bevaka bostäder i Spanien

Missa inte din drömbostad! Nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Vill du också sälja din bostad?

Fyll i formuläret nedan så hjälper vi dig!

Anmäl intresse

Film

Video Tour

Bilder

Om Los Balcones

Att bo i Los Balcones - Los Altos

Los Balcones är ett genuint, spanskt villaområde bara några kilometer från centrala Torrevieja. Här finns det en blandning av arkitektoniska stilar som präglar villorna och ger en unik känsla till området.

Området ligger högt och många av bostäderna har en fin utsikt över saltjöarna och/eller havet. I Los Balcones har många sina primära bostäder vilket gör att området är väl befolkat året runt.

Det finns breda huvudgator som ramar in ett fint parkområde, med olika avdelningar för barn stora och små. Det finns även en tennisklubb med fina grusbanor i området.

Nära till bostäderna finns välsorterade supermarkets som Dialprix och Mercadona samt ett flertal restauranger och barer. Torreviejas sjukhus ligger bara ett par minuter bort i bil från Los Balcones.

De närmaste stränderna är Playa Naufragos i Torrevieja och Punta Prima stranden. Det är även en kortare biltur till de mysiga äkta spanska byarna San Miguel de Salinas och Los Montesinos.

Har du frågor kring att sälja eller köpa bostad i Los Balcones - Los Altos? Tveka inte att kontakta våra mäklare i Torrevieja så hjälper de gärna dig.

Liknande bostäder

}