Hoppa till innehåll
Bjurfors Real Estate Spanien / Spain

Hitta hem i Spanien med oss

Våra svensktalande mäklare hjälper dig att hitta rätt i Spanien. Ta ett steg upp – och ett steg närmare ett uppgraderat liv i solen.

Funderar du på bostad i Spanien?

Välkommen till Bjurfors mäklare i Spanien

Vi är mäklaren som är ett steg upp, även i utlandet. Vi har kunskapen om lokala regler och lagar, talar svenska och hjälper dig varje steg av vägen. Vi finns på Costa del Sol, Costa Blanca och Mallorca.

Ska du göra bostadsaffärer i Spanien? Våra dedikerade mäklare på plats i Spanien finns här för dig, oavsett om du ska köpa eller sälja. Vi guidar dig så att din bostadsaffär blir så lyckad som möjligt.

Kanske vet du redan nu vad du söker, och var. Det kanske ska vara en charmig lägenhet i Palma stad? Eller en villa med närhet till golf i Marbella? Månne är det en vingård med utsikt över hav och berg som lockar allra mest? Vi vet var din drömbostad väntar på dig.

För dig som just börjat drömma om en bostad i Spanien, så är det bra att veta att våra mäklare gärna guida dig till vilka områden och bostäder som bäst passar just dig, dina önskemål, intressen och plånbok.

Vi vet att många av våra kunder längtar efter ett fritidsboende i solen, som en extra guldkant på tillvaron när det är semester. Men allt fler funderar också på att hitta ett året runt-boende i Spanien, som de sedan kan distansarbeta från till sitt arbete i Sverige.

Vi ger dig gärna kostnadsfri köprådgivning, så att du är köpredo när dina drömmars bostad dyker upp. Du är alltid välkommen att kontakta våra spanska mäklare med frågor, tankar och funderingar kring hus, lägenhet eller villa i Spanien.

Här på vår hemsida hittar du förutom bostäder till salu i Spanien även smarta och enkla guider till att köpa bostad i Spanien, sälja bostad i Spanien och en FAQ med svar på de vanligaste frågorna många av våra kunder ställer kring att göra bostadsaffärer i Spanien.

Välkommen till din drömbostad i solen.

Köpa hus eller lägenhet i Spanien?

Välkommen till Bjurfors mäklare i Spanien

Lägenheter och hus till salu i Spanien

Mallorca

Marbella

La Mata

Tips, inspiration och guider

Läsning för dig som vill köpa eller sälja bostad i Spanien

Skapa bevakning av bostäder i Spanien

Skapa snabbt och lätt en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Webbinarier om att köpa bostad i Spanien

Vill du köpa en bostad i Spanien? Vi på Bjurfors har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Spanien och finns här för att hjälpa dig hitta ditt drömhem i solen. Nu kan du se flera av våra informativa webbinarier.

Se webbinarier

Distansarbeta från hus i Spanien – kostnadsfritt 

Vill du fly från det svenska vinterrusket för att bo eller jobba på distans i ett exklusivt hus på den spanska solkusten? Nu har du möjligheten att göra det utan att det kostar dig mer än det skulle göra att stanna hemma.

Läs mer

Kostnadsfritt att anlita köpmäklare

Många av våra svenska kunder känner inte till att det är kostnadsfritt att anlita en köpmäklare när du vill köpa bostad i Spanien. Det är nämligen säljaren av den bostaden som du köper som betalar mäklarens arvode.

Tillgång till alla bostäder på marknaden

Vi har tillgång till nästan alla bostäder som finns till salu på våra spanska orter. Flera mäklare kan nämligen sälja samma bostad.

Svensktalande mäklare

Vi har svensktalande personal på alla våra spanska kontor. Våra mäklare hjälper dig genom hela köpprocessen.