Hoppa till innehåll

Bo där flyttfåglarna och solen övervintrar

Längtar du efter ett uppgraderat liv i solen? Våra mäklare hjälper dig att hitta rätt bostad på Mallorca.

Mäklare på Mallorca

Våra kunninga mäklare hjälper dig att hitta rätt bostad på Mallorca. Vi talar svenska och lotsar dig tryggt och säkert fram under hela processen av att köpa bostad på Mallorca. Självklart finns våra mäklare också till hands efter köpet för alla frågor som kan dyka upp.

Vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär - kontakta oss redan idag!

karta-mallorca-sve-bjurfors.jpg

Våra områden och bostäder

Palma de Mallorca

Är du sugen på att köpa lägenhet i Palma? Kanske är det hus du söker? Vi förstår varför! Här i den lika trendiga som mysiga huvudstaden på Mallorca finns ett fantastiskt utbud av kultur, historia, shopping och nöje. Läget direkt vid havet med stränder och hamnpromenaden Paseo Marítimo plus närheten till flygplats på några kilometers avstånd gör Palma ännu mer attraktivt. Det är inte för inte som Palma kallas för ett Barcelona i miniatyr.

köpa-lägenhet-i-palma-de-mallorca-mäklare-bjurfors.jpg

Hus och lägenheter till salu i Palma de Mallorca

Centrala Mallorca

För dig som vill köpa lägenhet eller hus på Mallorca kan den centrala delen av ön erbjuda bostäder utöver det vanliga. Centrala Mallorca är nämligen känt för sina herrgårdar, lantgods och fincas.

Mest populära platser är: Santa Maria, Binissalem, Alaró, Santa Eugenia, Sineu, Selva och Bunyola. Mitten av ön, också känd som Es Pla, "Slätten", är en lång sträcka av fält som sträcker sig från foten av Tramuntanabergen i väster till Llevantbergen i öster. Här väntar öppen landsbygd med fält med mandelträd och johannesbrödträd, terrasser med träd och betande boskap på dig som längtar efter att bo på Mallorca på ett traditonellt vis. Inte heller är det alltför långt till Palma dit det endast tar cirka 20 minuter med bil.

köpa-bostad-centrala-mallorca-mäklare-bjurfors.jpg

Hus och lägenheter till salu på centrala Mallorca

Sydöstra Mallorca

Hav, stränder och natur som bara måste upplevas. För dig som vill köpa lägenhet eller hus och bo på sydöstra Mallorca finns här riktiga smultronställen som Cala d´Or, Colónia de Sant Jordi, Ses Salines och Cala Figuera.

Strax norr om Cala Figuera ligger naturparken Parc Natural Mondragó. Har ni tur får ni en vik med kristallklart vatten alldeles för er själva här. Stränder som den vackra, kända Es Trenc och fina Es Caragol är väl värda besök.

köpa-bostad-mallorca-sydöst-mäklare-bjurfors.JPG

Hus och lägenheter till salu på sydöstra Mallorca

Södra Mallorca

Om du funderar på att köpa lägenhet eller hus på södra Mallorca så känner du nog till ett av Mallorcas populära resmål – den härligt långa stranden Es Trenc. Andra populära platser är: Santanyi, Llucmajor, Colonia de Sant Jordi, Es Trenc och Cala Pi. Missa inte heller nationalparken Cabrera.

Mallorcas sydkust bjuder på ett rikt utbud av mysiga småstäder och byar, gamla fiskelägen, stränder och vackra bukter. Kristallklara vatten som skimrar i turkost, vingårdar, golf, fiskerestauranger förhöjer livskvaliteten.

köpa-hus-lägenhet-södra-mallorca-mäklare-bjurfors.jpg

Hus och lägenheter till salu på södra Mallorca

Sydvästra Mallorca

Köpa hus och lägenhet på sydvästra Mallorca innebär stora möjligheter då det är nära många vackra strander och har bra kommunikationer till Palma och flygplatsen. För den som söker en aktiv tillvaro kan det vara helt rätt att söka bostad på Mallorcas sydvästra del.

Här finns många populära badorter i olika miljöer där vackra sandstränder som St Elm och Camp de Mar är svårslagna. Populära områden på den sydvästra delen av Mallorca är: Illetas, Bendinat, Portals Nous / Puerto Portals, Santa Ponsa, Puerto Adriano, Cala Fornells, Paguera, Camp de Mar, Andratx och Puerto de Andratx.

köpa-bostad-sydvästra-mallorca-mäklare-bjurfors.jpg

Hus och lägenheter till salu på sydvästra Mallorca

Nordvästra Mallorca

För dig som köper hus eller lägenhet på nordvästra Mallorca väntar många enastående naturupplevelser. Här möter Tramuntanabergen Medelhavet i en symfoni av hav och grönska. Att vandra i Tramuntanabergen (Serra de Tramuntana) ger en helt annan syn på ”turistön” Mallorca. Den har ett väldigt varierande, vilt landskap med branta raviner, gröna dalar med både pinje- och ekskogar och mycket oliv-, mandel och apelsinodlingar. Det finns många fina vandringsleder och här kan man känna doften av vild rosmarin, höra getternas klockor klinga och njuta av den rena luften och naturen.

Populära områden för dig som vill köpa bostad på nordvästra Mallorca är Sóller, Puerto de Sóller, Valldemossa, Deia och Esporles.

köpa-hus-lägenhet-mallorca-nordväst-mäklare-bjurfors.jpg

Hus och lägenheter till salu på nordvästra Mallorca

Norra Mallorca

Norra Mallorca är berömt för sina vackra stränder. För dig som vill köpa bostad på Mallorca finns här ett stort urval av fastigheter – elegant möblerade hus på landet med all sin ursprungliga charm, magnifika herrgårdar, villor vid havet och lägenheter.

Populära områden är: Pollensa, Puerto de Pollensa, Alcudia, Playa de Muro och Can Picafort. Den nya motorvägen genom Inca, som blev färdig 2006, har minskat restiden med mer än 20 minuter. Nu tar det bara knappt en timme att komma till dessa städer och byar i norr från flygplatsen.

köpa-hus-lägenhet-mallorca-norra-mäklare-bjurfors.jpg

Hus och lägenheter till salu på norra Mallorca

Nordöstra Mallorca

Du som köper hus eller lägenhet på nordöstra Mallorca har chansen att hitta ett idylliskt boende till bra pris. Eftersom området just har börjat upptäckas är priserna på bostäder nämligen fortfarande måttliga här. Stora delar av detta område har förblivit oberörda av turismen och erbjuder fantastiskt friluftsliv med fem golfbanor, segling, dykning, havsfiske, cykling, ridning och vandring.

Nordöstra Mallorca är ett lugnt område med vacker natur, fina stränder och majestätiska berg. Kusten har långa sträckor av sandstrand och avskilda vikar med kristallklart vatten. I hela området finns typisk Mallorkinsk landsbygd med gamla olivträd och johannesbrödträd, där fåren betar så som de har gjort under århundraden.
Populära orter är Colonia de Sant Pere, Capdepera, Canyamel, Cala Ratjada och Cala Millor.

köpa-bostad-mallorca-nordöst-mäklare-bjurfors.JPG

Hus och lägenheter till salu på nordöstra Mallorca

BOSTÄDER TILL SALU

URVAL AV SÅLDA

Webbinarier om att köpa bostad i Spanien

Vill du köpa en bostad i Spanien? Vi på Bjurfors har lång erfarenhet av att förmedla bostäder i Spanien och finns här för att hjälpa dig hitta ditt drömhem i solen. Nu kan du se flera av våra informativa webbinarier.

Se webbinarier

Skapa bevakning av bostäder på Mallorca

MISSA INTE DIN DRÖMBOSTAD  nu kan du snabbt skapa en bevakning via vår kostnadsfria tjänst och få tips om bostäder i Spanien som passar just dina intressen och behov.

Skapa bevakning

Kontakta mäklare på Mallorca

På Bjurfors på Mallorca har vi svensktalande mäklare på plats som hjälper dig helt kostnadsfritt.

Kontakta mäklare

Nyheter, tips och inspiration

ARTIKLAR OM DET senaste för dig som är intresserad av bostad på Mallorca. I våra nyhetsbrev kan du läsa marknadsinformation, lokala händelser, bra att tänka på vid bostadsköp utomlands och mycket mer.

Anmäl till nyhetsbrev

Kontakta oss på Bjurfors Mallorca

E-POST: mallorca@bjurfors.se
TELEFON: 08-519 72 920 eller +34-971616142

BESÖKSADRESS:
Calle Sant Joan nº 5
Palma de Mallorca

Se karta i Google Maps

Mäklare och medarbetare