Hoppa till innehåll
Exklusiva bostäder och fastigheter förmedlas via Bjurfors Beyond mäklare.

Mäklare och bostäder bortom det vanliga.

Att sälja hem bortom det vanliga kräver mäklare bortom det vanliga. På Bjurfors Beyond förmedlar vi exceptionella bostäder i Sverige och utomlands där inget hem är det andra likt. Med omsorgsfulla processer och ett unikt kontaktnät ser våra erfarna mäklare till att du gör en bostadsaffär bortom det vanliga.

bjurfors-beyond-sekelskifte-kakelugn.jpg

Gå med i registret för Bjurfors Beyond

Vi sålde just ditt drömhem – men det vet du nog inte om

Många av de bostadsaffärer vi förmedlar sker diskret underhand, utan att visas upp mot den publika marknaden. Vårt nätverk är ett av våra främsta verktyg. Vårt register av aktiva intressenter består av ett stort antal presumtiva köpare i Sverige och utomlands.

Låt oss hitta ditt drömhem. Anmäl ditt intresse för att gå med i vårt register för Bjurfors Beyond.

Gå med

Bjurfors Beyond

Nyinkomna bostäder

Bostäder till salu – Bjurfors Beyond

Bjurfors Beyond förmedlar hem av högsta klass i Sverige och utomlands. Här presenterar vi exceptionella hem och exklusiva hus till salu.

Se alla bostäder till salu

Bjurfors Beyond Real Estate

Bjurfors förmedlar också exklusiva hem utöver det vanliga i Spanien. Att hitta internationella hem bortom det vanliga kräver expertis utöver det vanliga. På Bjurfors Beyond Real Estate förmedlar vi exceptionella bostäder utomlands där inget hem är det andra likt.

Bjurfors Beyond Spanien

Med vårt breda kontaktnät och gedigna erfarenhet kan vi förmedla de mest exklusiva bostäderna i Sverige och utomlands.
En bostadsrätt med exklusiv inredning - förmedlas via Bjurfors Beyond, ett premiumerbjudande i framkant.

Erfarenheten

Vår erfarenhet sträcker sig tillbaka till 1965 när Ragnar Bjurfors bestämde sig för att utmana branschen och tänka nytt. Hans affärsmannaskap i kombination med proaktivitet och personliga relationer formade ett premiumerbjudande i framkant – något som kännetecknar oss än idag.

Exklusiv villa med pool - förmedlas av Bjurfors Beyond

Engagemanget

Under många år har vi haft förmånen att förmedla drömvillor som andas livskvalitet, vackra paradvåningar, och fritidsboenden av internationell klass. Med gedigen kompetens, fingertoppskänsla och personlig service säkerställer våra specialiserade mäklare att du gör en framgångsrik affär.

Kontaktnätet

Med en bred lokal närvaro i Sverige, ett internationellt nätverk, samt ett eget register av aktiva intressenter och investerare – har vi förutsättningar att matcha din bostad med rätt köpare. Vare sig du önskar en diskret försäljning underhand, eller kraftfull exponering, kommer vi att göra din försäljning till en bostadsaffär bortom det vanliga.

Den framgångsrika bostadsaffären

En livslång relation

Våra mäklares affärsmässiga professionalism och kompetens säkerställer att vi skapar rätt förutsättningar för ett lyckat avslut på bostadsaffären, för både säljare och köpare.

En lyckad bostadsaffär är bara början på en lång relation. Vi fortsätter gärna hjälpa dig framåt, som rådgivare kring boendelivet och dess investeringar. Vi förmedlar inte bara exceptionella hem med kvalitet och känsla, utan har också skattejuridiska och finansiella partnerskap som ger dig förutsättningar för en framgångsrik bostadsaffär.

Bjurfors Beyond

Ett urval av sålda bostäder

Välkommen till en bostadsaffär bortom det vanliga

Från boende till bostadsaffär

Vårt nära partnerskap med SEB Private Banking ger dig det bästa affärsläget. Som Private Bankingkund hos SEB får du ett individuellt erbjudande och en personlig kontakt som ser till helheten utifrån dina finansiella behov. Med vår samlade expertis inom fastighetsförmedling och finansiering, får du de bästa förutsättningarna för en framgångsrik bostadsaffär.

Läs mer hos SEB

Ett steg upp med Bjurfors Beyond

Bjurfors Beyond är en del av Bjurfors – Sveriges största privatägda mäklarföretag med fler än 80 kontor i Sverige och utomlands. Bjurfors har både det lilla mäklarföretagets fördelar och det stora mäklarföretagets resurser.

För Bjurfors handlar inte bostadsaffärer om enkla transaktioner som sker på rutin, utan om motsatsen: att ha kunskapen, erfarenheten och proaktiviteten som gör att affären blir bättre. Det handlar om att vara mer än en vanlig mäklare – att vara ett steg upp.

Hitta mäklare

Rådgivning och värdering

Oavsett om du vill köpa eller sälja, idag eller i framtiden, ger vi råden som vägleder dig mot en lyckad bostadsaffär. Boka ett möte för rådgivning och fri värdering av din nuvarande bostad.

Boka rådgivning