Hoppa till innehåll
Ljus vindslägenhet med snedtak och takkupor. Modern ljus skandinavisk design. Välkommen till Bjurfors mäklare.

Styrkan med Bjurfors

Välkommen ett steg upp.

Om Bjurfors

Bjurfors är ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag. Sedan starten 1965 har vi expanderat till stora delar av landet och bedriver vår verksamhet med närvaro i och kring de större svenska städerna, semesterorterna och de mest attraktiva lägena kring Medelhavet.

Vår resa började 1965 när Ragnar Bjurfors bestämde sig för att utmana branschen och tänka nytt. Hans affärsmannaskap och professionalism i kombination med proaktivitet, personliga relationer och engagemang formade ett premiumerbjudande i framkant – något som kännetecknar oss än idag. Vi har både det lilla mäklarföretagets fördelar och det stora mäklarföretagets resurser, vilket gör att vi kan erbjuda en mäklartjänst med hög kvalitet och personlig känsla. Idag ägs Bjurfors Sverige AB av Mats Ljung och Ola Lundqvist, som båda har en lång historia inom Bjurfors varumärke. Sedan 2024 ägs en minoritetsandel i Bjurfors av Real Alliance, ett bolag som främjar samarbeten mellan fastighetsmäklarföretag.

För oss är nyckeln till framgång helnöjda kunder.

Vi har nu cirka 90 mäklarkontor med fler än 600 medarbetare på Bjurfors runt om i landet som varje dag hjälper människor att göra en så bra bostadsaffär som möjligt. För oss är nyckeln till framgång helnöjda kunder. Det är därför vi alltid är måna om att hitta rätt köpare till rätt bostad, och alltid till rätt pris.

Till vår hjälp har vi köparregistret Boagenten med aktiva, köpklara kunder som letar efter sin nya bostad. Vi arbetar också efter Bjurforsmetoden, en välbeprövad affärsprocess som säkrar kvaliteten på hela din bostadsaffär.

Förutom att vara bland de ledande när det gäller bostadsaffärer erbjuder vi även tjänster inom marknaden för kommersiella fastigheter och ombildningar till bostadsrätter. Vi är även Sveriges ledande aktör inom försäljning av nyproducerade bostäder och erbjuder en bred samling vassa tjänster för dig som bygger bostäder. Våra mäklare på Bjurfors Real Estate har förmånen att kunna hjälpa kunder att uppgradera boendelivet i soliga Spanien.

bjurfors-beyond-exklusiva-bostader-villa-pool.jpg

För dig som söker hem bortom det vanliga finns Bjurfors Beyond, där vi förmedlar vi exceptionella bostäder i Sverige och utomlands där inget hem är det andra likt.

Det handlar om att vara mer än en vanlig mäklare. Det handlar helt enkelt om att vara ett steg upp.

För oss på Bjurfors handlar bostadsaffärer inte om enkla transaktioner som sker på rutin, utan snarare om motsatsen. Det handlar om att ha kunskapen, erfarenheten och proaktiviteten som gör att affären blir bättre och att du som kund blir nöjdare. Det handlar om att vara mer än en vanlig mäklare. Det handlar helt enkelt om att vara ett steg upp.

Bjurfors utvalda samarbetspartners

Vi på Bjurfors har en rad strategiskt utvalda samarbetspartners för att hjälpa dig att göra en trygg och smidig bostadsaffär. På så sätt kan vi erbjuda dig stöd och rådgivning inom olika områden som rör din affär.

Läs om Bjurfors partners
Stjärnmäklare på Bjurfors. Bli en del av vårt framgångsrika team: Ta ett steg upp i karriären som mäklare och sök dig till Bjurfors.

Är du vår nya stjärna?

På Bjurfors är vi stolta över att ha några av de skickligaste och mest drivna mäklarna i branschen. Vi vet att det är de som gör hela skillnaden. Därför söker vi alltid efter fler medarbetare som brinner för försäljning och för att hjälpa våra kunder till framgångsrika bostadsaffärer.

Ett steg upp i karriären

Villa med pool. Vill du köpa hus eller lägenhet, sommarhus eller tomt? Köp bostad med mäklare på Bjurfors - vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär.

Hitta ditt drömhem

Köpa ny bostad? Se vilka bostäder vi har till salu just nu.

Bostäder till salu

}