Hoppa till innehåll
Drömhem via Bjurfors mäklare som hjälper dig att göra en lyckad bostadsaffär.

Hitta rätt mäklare för din bostadsaffär

Vill du sälja, köpa eller värdera bostad? Bjurfors mäklare har kunskapen och erfarenheten som hjälper dig att göra en riktigt bra bostadsaffär. Våra dedikerade mäklare ger allt vid varje försäljning, och finns med dig hela vägen.

Våra kunder är så nöjda med sina bostadsaffärer med oss att de mer än gärna rekommenderar oss vidare till en vän eller bekant. Det är vi väldigt stolta över. Vi brinner för att göra både våra säljare och köpare nöjda. För oss är det viktigt att varje kund får den premiumupplevelse den förtjänar, oavsett bostad och marknadsläge.

För våra mäklare handlar bostadsaffärer inte om enkla transaktioner som sker på rutin, utan snarare om motsatsen. Det handlar om att vara mer än en vanlig mäklare. Det handlar helt enkelt om att vara ett steg upp. Så när det är dags att ta nästa steg – hör av dig så hjälper vi dig.

Nya bostäder

Bjurfors Beyond

Spanien

Budgivning pågår

På Förhand

Gör dig beredd på ljusare tider.

Funderar du på att sälja, fast inte nu? Med tjänsten På Förhand® gör vi din bostad redo. Styla och fotografera nu när ljuset är som vackrast. När läget är rätt läggs den ut och matchas med vårt spekulantregister.

Boka rådgivning

Du missar väl inget?

Med vår kostnadsfria söktjänst får du snabb info om hus och lägenheter som matchar just dina önskemål. En stor del av våra bostäder säljs direkt via Boagenten utan att nå den publika marknaden.

Skapa bevakning

Få extra förmånliga bolån och räntor hos SEB

VI SOM MÄKLARE samarbetar med de bästa inom respektive område på marknaden för att alltid kunna leverera högsta kvalitet till våra kunder.

Vår samarbetspartner SEB har just nu ett extra förmånligt erbjudande på brygglån till 0 % ränta för dig som fortfarande har pengar låsta i din nuvarande bostad när det är dags att betala för din nya.

Läs mer

Ja, jag vill sälja bostad

Våra mäklare hjälper dig som ska sälja bostad till en riktigt lyckad bostadsaffär.

Kontakta mig!

Bjurfors

En mäklare för hela din bostadskarriär

Att befinna sig i bostadskarriären är spännande, men kan också kännas utmanande. En kunnig och erfaren mäklare hjälper dig att navigera bostadsmarknaden för att du ska kunna göra en riktigt bra bostadsaffär.

Mäklarens roll

Du som är i bostadskarriären har säkert många funderingar, exempelvis om det är bäst att köpa eller sälja först, hur förhandsmarknaden fungerar och hur du blir en bra budgivare?

När du anlitar en mäklare får du stöd av en specialist, någon som verkligen kan bostadsmarknaden. Mäklaren ansvarar för att försäljningen sker enligt lag och blir också en viktig rådgivare genom hela processen.

En betydelsefull del av mäklarens uppdrag är marknadsföringen av din bostad. Mäklaren ser till att din bostad presenteras på bästa sätt och når ut till så många potentiella köpare som möjligt.

En god mäklare har ett stort nätverk med spekulanter och kan snabbt nå ut direkt till personer som letar efter en bostad precis som din.

Mäklaren sköter också allt som rör visningar, budgivning, kontrakt och tillträde – så att du som säljare kan fokusera på allt annat som händer i livet och kring flytten.

Välj en mäklare du känner dig trygg med

När du ska hitta en mäklare kan du börja med att söka upp mäklarföretag som är verksamma i ditt område. Boka sedan in personliga möten med några mäklare från olika mäklarföretag. Du kan också fråga vänner och bekanta om de har någon mäklare att rekommendera.

Hur ska du välja vilken mäklare du ska anlita? Det kan kännas lockande att välja den mäklare som ger dig högst värdering, eller erbjuder lägst mäklararvode. Här är det viktigt att tänka på att mäklarens kunskap och engagemang har stor betydelse för resten av säljprocessen.
Med rätt mäklare får du också rätt betalt för din bostad.

En bostadsförsäljning är en stor och viktig affär – välj en mäklare som du får förtroende för och känner dig trygg med.

Ta nästa steg i bostadskarriären med Bjurfors mäklare

Oavsett om du vill sälja bostad, hitta ditt drömhem eller värdera bostad finns vi på Bjurfors med dig som en trygg guide – hela vägen.

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare. Vi har skapat framgångsrika bostadsaffärer i nära 60 år, så vi vet hur marknaden fungerar – oavsett hur den ser ut.

Genom att kombinera det lilla mäklarföretagets fördelar med det stora mäklarföretagets resurser kan vi erbjuda en mäklartjänst med hög kvalitet och personlig känsla.

Vi ser det som ett stort förtroendeuppdrag att få hjälpa våra kunder med deras bostadsaffärer, och det är viktigt för oss att ge varje kund en premiumupplevelse – oavsett bostad och marknadsläge.

Även om du inte har tänkt flytta nu, kan personlig rådgivning med en av våra engagerade mäklare ändå vara värdefull. I ett kostnadsfritt möte med en kunnig mäklare får du svar på alla funderingar kring din bostad och hur du kan ta nästa steg i din bostadsresa. Boka kostnadsfri rådgivning – våra erfarna mäklare guidar dig utifrån din bostadssituation.

Exklusiv villa med pool - förmedlas av Bjurfors Beyond

Hem bortom det vanliga

På Bjurfors Beyond förmedlar vi exceptionella bostäder i Sverige och utomlands där inget hem är det andra likt. Med omsorgsfulla processer och ett unikt kontaktnät ser våra erfarna mäklare till att du gör en bostadsaffär bortom det vanliga.

Läs mer om Bjurfors Beyond

Gör bostadskarriär med Bjurfors mäklare

Livet kan förändras snabbt, och då behöver bostaden ofta göra det också. Och nog är bostadskarriären spännande. Många av våra kunder gör så goda affärer att de kan flytta till bättre och bättre hem. Deras investering i sitt boende lönar sig, många gånger om.

Men att befinna sig i bostadskarriären innebär också utmaningar. Ska man lyckas är det mycket att sätta sig in i.

Det är här vi på Bjurfors kommer in. Vi är nämligen experter på allt som har med bostadskarriären att göra. Vi ger dig råden som tar dig ett steg upp i din bostadskarriär.

Jag vill veta mer

Villa med pool. Vill du köpa hus eller lägenhet, sommarhus eller tomt? Köp bostad med mäklare på Bjurfors - vi hjälper dig till en lyckad bostadsaffär.

Våra mäklare hjälper dig att bli en bättre köpare

Oavsett om du vill köpa, sälja eller värdera bostad nu eller i framtiden, så ger våra mäklare dig gärna kostnadsfri personlig rådgivning. Här ger vi råd och svar på många av de frågor som du som köpare funderar över inför ett bostadsköp, som hur köpprocessen går till och prisutvecklingen i området.

Boka rådgivning

Guider & Inspiration

Goda råd för dig i bostadskarriären

Steget före med På förhand ®

Gå inte miste om ditt nästa drömhem. Ligg steget före med vår kostnadsfria tjänst På Förhand för att enklare hitta, köpa och sälja bostad. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Läs mer om På förhand

Bostadsrätt med balkong. När du ska köpa lägenhet behöver du läsa och förstå bostadsrättsföreningens årsredovisning.

Så läser du bostadsrättsföreningens årsredovisning

När du ska köpa bostadsrätt är det viktigt att granska bostadsrättsföreningens ekonomi. Här får du en guide som hjälper dig att förstå och tolka de viktigaste nyckeltalen. Bjurfors Mäklare och SEB Private Banking visar dig även i en video hur du läser årsredovisningen.

Förstå årsredovisningen

Härlig bostad i Spanien att köpa via Bjurfors: Vi berättar hur du bäst går tillväga inför ditt bostadsköp i Spanien.

Vi guidar dig steg för steg till en bostad i Spanien

Lär dig mer om Spanien och den spanska bostadsmarknaden via våra inspelade och kostnadsfria webbinarier med Bjurfors experter i Spanien. Få koll på vad som är viktigast för dig som har ett svenskt perspektiv på bostadsaffärer inför din bostadsaffär i Spanien.

Se webbinarier om Spanien

Vi finns där du vill bo

Hitta mäklare

Ska du köpa eller sälja bostad? Bjurfors mäklare vet precis vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Våra erfarna mäklare är specialister på sina områden. Vi finns förutom i storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö på kontor i hela Sverige. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Hitta rätt mäklare

Styrkan med Bjurfors

Bjurfors är Sveriges största privatägda fastighetsmäklare. Vi har både det lilla mäklarföretagets fördelar och det stora mäklarföretagets resurser, vilket gör att vi kan erbjuda en mäklartjänst med hög kvalitet och personlig känsla.

Vår resa som mäklare började 1965 när Ragnar Bjurfors bestämde sig för att utmana branschen och tänka nytt. Hans affärsmannaskap och professionalism i kombination med proaktivitet, personliga relationer och engagemang formade ett premiumerbjudande i framkant – något som kännetecknar oss än idag.

Våra mäklare finns på kontor i stora och medelstora städer samt i attraktiva semesterområden, i Sverige och Spanien. Idag är vi fler än 600 medarbetare på Bjurfors som varje dag hjälper människor att göra en så bra bostadsaffär som möjligt.

Om Bjurfors

Stjärnmäklare på Bjurfors. Bli en del av vårt framgångsrika team: Ta ett steg upp i karriären som mäklare och sök dig till Bjurfors.

Ta din karriär ett steg upp

På Bjurfors samlar vi mäklarbranschens skickligaste medarbetare. Som Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag är vi ett starkt varumärke, med en engagerad ledning och ett väletablerat nätverk av både säljare och köpare.

Vi har erfarenheten, expertisen och metoderna för att ge dig optimala förutsättningar till framgångsrika bostadsaffärer – oavsett om du är erfaren eller nyutexaminerad. Ta din karriär ett steg upp med oss.

Lediga tjänster

Ett ljust sovrum med plats för hemmakontor - kanske är det ditt drömhem? Här finns hus, sommarhus och lägenheter till salu via Bjurfors mäklare.

Letar du hus eller lägenhet?

Vill du köpa hus, lägenhet eller tomt? Kanske är det ett fritidshus du längtar efter?

Missa inte ditt drömhem – sök bland våra bostäder till salu.

Hitta bostad till salu

Nyproduktionsprojekt - förmedlas via mäklare på Bjurfors Nyproduktion, Sveriges ledande aktör inom försäljning av nyproducerade bostäder. Här finns nybyggda hus och lägenheter för dig som vill köpa ny bostad.

Vi kan nyproduktion

Vill du köpa en helt nyproducerad bostad? Eller du kanske bygger bostäder och söker en specialist på att hjälpa dig med ditt projekt? Våra mäklare tillhör landets mest rutinerade nyproduktionsmäklare och känner sina marknader väl.

Bjurfors Nyproduktion

Få lånelöfte bekvämt hemifrån soffan: Låna till bostaden genom Bjurfors samarbetspartner SEB

Låna genom oss

BOLÅN. När du köper eller säljer din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig boränta. Förutom det vill vi också se till att din bostadsaffär blir så smidig som möjligt.

Läs mer om erbjudandet

Butikslokal på attraktivt läge - Bjurfors Näringsliv förmedlar kommersiella fastigheter för dig som söker lokaler eller fastigheter för din verksamhet.

Bjurfors Näringsliv förmedlar kommersiella fastigheter

En stark partner med ett omfattande kontaktnät, vilket är nyckeln till att hitta rätt köpare. Vi genomför även ombildningar samt bedriver uthyrning och överlåtelse av lokaler. Välkommen.

BJURFORSNÄRINGSLIV.SE

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje bostadsaffär.

Värdera bostad, hus och lägenhet

Låt våra mäklare värdera hus, lägenhet, tomt eller fritidsbostad åt dig. Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Värdera bostad kostnadsfritt