Hoppa till innehåll
Platsbyggt kök i ek - modernt och klassiskt. Bjurfors mäklare vet vad som krävs för en riktigt bra bostadsaffär.

Varför Bjurfors?

Sälj med oss. Vi ger dig max betalt för din bostad – och ett bättre utgångsläge till nästa.

Varför ska jag sälja bostad med Bjurfors mäklare?

Tack vare vår välbeprövade arbetsmetod, vårt aktiva köparregister och våra mäklares kompetens och engagemang, får du maximalt betalt för din bostad när du säljer med Bjurfors.

Med våra mäklare kan du sälja bostad och få maximalt betalt.

Ibland kan förberedelser och försäljningsprocess uppfattas som lika mellan olika mäklare. Men det som skiljer vår arbetsmetod från andras är idén och tanken bakom varje aktivitet, och hur aktiviteten genomförs.
Vi får bostäder sålda, oavsett marknad.

I nära 60 år har vi på Bjurfors förmedlat bostäder. Under åren har vi sett möjligheter i bostäder och säkrat maximal utdelning vid varje affär. Vi vet hur marknaden fungerar, oavsett hur den ser ut. Det innebär att vi kan rådge våra kunder genom hela sin bostadskarriär. För på Bjurfors förstår vi vikten av en trygg försäljningsprocess.

Enligt en färsk undersökning från Svenskt Kvalitetsindex är Bjurfors Sveriges mest rekommenderade mäklare. Vi är väldigt stolta över att våra kunder är så nöjda med sina bostadsaffärer via oss att de gärna rekommenderar oss som mäklare för en vän eller bekant. Vi arbetar hårt för att göra både säljare och köpare nöjda. För oss är det viktigt att varje kund får den premiumupplevelse den förtjänar, oavsett bostad och marknadsläge.

Vi som mäklare arbetar efter en unik affärsprocess som säkrar kvaliteten på hela din bostadsaffär – Bjurforsmetoden. Varje fas har sina egna skräddarsydda aktiviteter, utformade för att du som säljare ska känna trygghet, hitta rätt köpare och göra en framgångsrik försäljning.

Våra mäklare är med dig varje steg av vägen – före, under och efter din bostadsaffär.

Med goda förberedelser ökar förutsättningarna för att din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt. Förbered dig och din bostad inför försäljning med Bjurfors tjänst På förhand ®. Tjänsten innebär att vi tillsammans genomför ett antal aktiviteter för att du ska bli så redo som möjligt inför din kommande bostadsaffär. Här kan du se hur stort intresset skulle kunna vara för just din bostad, och vad du skulle kunna få betalt. Ihop med din mäklare beslutar du i vilken omfattning din bostad ska förberedas, och hur du bäst går tillväga inför att du ska sälja din bostad – när läget är rätt för dig.

Genom tjänsten Boagenten gör vi bostadsaffärer innan bostaden annonseras publikt och ser till att matcha rätt bostad med rätt köpare.

vardera-bostad-bjurfors-.jpg

Vi värderar kunskap, trygghet och din bostad

Våra mäklare kan marknaden, vet vad din bostad är värd och vad som ska till för att du ska göra en så bra bostadsaffär som möjligt.

Vi verkar på över 90 mäklarkontor i storstadsregiorna, Stockholm, Göteborg och Malmö, samt i större städer och på attraktiva semesterorter runt om i Sverige. Vi förmedlar också bostäder i Spanien.

Personlig rådgivning för dig

Första steget i din försäljning är ofta ett rådgivande samtal med mäklare, som givetvis inkluderar en bostadsvärdering av din nuvarande bostad. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri muntlig värdering av din bostad, oavsett om du vill värdera hus eller värdera lägenhet.

Skulle du vara i behov av skriftlig värdering (ofta kallat bankvärdering, som exempelvis används när du vill omvärdera bostad för att lägga om bolån) så utför våra mäklare även sådana, mot en avgift.

Som rådgivare stöttar vi dig när du letar efter ett nytt hem, och självklart hjälper vi dig med försäljningen av din bostad. På så sätt är våra mäklare med dig varje steg av vägen – före, under och efter din bostadsaffär.

Ja, jag vill sälja bostad

Våra mäklare hjälper dig som ska sälja bostad till en riktigt lyckad bostadsaffär.

Guider & tips

Läs mer om att sälja bostad

Få lånelöfte bekvämt hemifrån soffan: Låna till bostaden genom Bjurfors samarbetspartner SEB

Förmånligt hos SEB

I vårt nära samarbete med SEB erbjuder vi alla våra kunder individuell ekonomisk rådgivning. När du säljer eller köper din bostad genom Bjurfors kan du ansöka om bolån hos SEB till en förmånlig boränta. Förutom det vill vi också se till att din bostadsaffär blir så smidig som möjligt. Därför får du som är ny bolånekund både rådgivning, juridisk hjälp och låneskydd.

Läs mer på SEB

Få fri bostadsvärdering

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Värdera min bostad

}