Regioner och kontor

Mäklare i Stockholm

Ska du köpa eller sälja bostad? Hos våra kompetenta mäklare i Stockholm kan du känna dig trygg och säker. Med 26 kontor i Stockholm har våra fastighetsmäklare stor lokal kännedom, erfarenhet och kunskap om sina respektive områden. Allt för att hjälpa dig att göra en riktigt lyckad bostadsaffär.

Hitta ditt lokala mäklarkontor i Stockholm nedan.

Med Bjurfors som din mäklare i Stockholm får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige. Som en av landets äldsta privatägda mäklare har vi sedan starten 1965 arbetat dedikerat för att hjälpa våra kunder att göra bästa möjliga bostadsaffärer. Det gör vi med branschens mest engagerade fastighetsmäklare – som på ett tryggt och säkert vis guidar dig genom hela affären. Tack vare Bjurforsmetoden, en välbeprövad affärsprocess, säkrar vi kvaliteten i varje steg av din bostadsaffär. I vårt stora köparregister Boagenten har vi över 7.000 köpare i regionen som aktivt letar efter sitt nästa hem – det gör att många av de bostäder vi förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du värdera hus eller lägenhet, köpa eller sälja bostad? Kontakta något av våra lokala mäklarkontor nedan så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig. Välkommen till Bjurfors Stockholm.

Coronapandemin ställde allt som vi känt på ända. Men den första oron för att bostadsmarknaden skulle dippa visade sig fel. Tvärtom har nya bostadsbehov och insikter om hur vi vill leva lett till försäljningsrekord under sommaren. Här berättar Fredrik Kullman och Christina Henriksson, vd respektive försäljningschef på Bjurfors Stockolm, om sin syn på bostadsmarknaden just nu.