Regioner och kontor

Mäklare i Stockholm

Som ett av de ledande mäklarföretagen i Stockholmsregionen kan vi attrahera de skickligaste mäklarna; de som har gediget affärsmannaskap, djup lokalkännedom och hög servicegrad. Vi har ett 80-tal medarbetare i Storstockholm.

Via Bjurfors Stockholmskontor har du även tillgång till Bjurfors nationella kontorsnät. I alla affärer jobbar vi aktivt med vårt köparregister Boagenten där över 7.000 köpklara spekulanter i Stockholmsregionen längtar efter rätt bostad.

När du valt Bjurfors som mäklare säkerställer vi kvaliteten genom hela din bostadsaffär med Bjurforsmetoden, en välbeprövad sjustegsmetod för bästa möjliga affär. Välkommen till Bjurfors i Stockholm!

Coronapandemin ställde allt som vi känt på ända. Men den första oron för att bostadsmarknaden skulle dippa visade sig fel. Tvärtom har nya bostadsbehov och insikter om hur vi vill leva lett till försäljningsrekord under sommaren. Här berättar Fredrik Kullman och Christina Henriksson, vd respektive försäljningschef på Bjurfors Stockolm, om sin syn på bostadsmarknaden just nu.