Hoppa till innehåll

Mäklare i Stockholm

Mäklare i Stockholm med lokal närvaro

Om du söker efter en mäklare i Stockholm finns vi på Bjurfors här för dig. Med fler än 20 lokala kontor från Märsta i norr till Tyresö i södra Stockholm, från Bromma i väst till Värmdö i öst, har vi lokalkännedom och kan hjälpa dig genom hela köp- och säljprocessen. Välkommen in till ditt lokala kontor för ett samtal med en kunnig mäklare som har just ditt område som expertis.

Hitta hem i ditt drömområde

För oss på Bjurfors, och för våra mäklare i Stockholm, är det ett hedersuppdrag att få vara en del av något så stort som en bostadsaffär. Oavsett om du ska köpa eller sälja är det en viktig händelse i livet. Kanske är det början på ett nytt kapitel i ditt liv? Att hitta en plats du trivs på är lika viktigt som att du trivs i bostaden.

Familjeliv och naturnära runt om Stockholm

Med småbarn i familjen är det kanske ett lummigt villaområde eller barnvänligt radhusområde med skola och idrottsplats på cykelavstånd som står högst på önskelistan. I Stockholms kranskommuner, både norr och söder, öst och väst om stadskärnan, finns gott om mysiga bostadsområden med villor, radhus och flerfamiljshus. Här möts gammal och ung i områden där skog och naturområden ofta finns runt hörnet, samtidigt som det breda utbudet av nöjen i city finns på en armlängds avstånd. Bjurfors mäklare i Stockholm hjälper dig att hitta rätt område för dig och din familj.

Här nedan hittar du alla våra kontor med mäklare i Stockholm, redo att guida dig till bästa möjliga bostadsaffär.

Stadspuls innanför tullarna

Kanske drömmer du om att bo innanför tullarna, med hela stan på gångavstånd. I Stockholm finner du det klassiska stadslivet med butiker, fik, restauranger och nattliv – varje stadsdel med sin egen identitet. Samtidigt är det alltid nära till vatten och natur vart än i Stockholm du är. Med tåg, tunnelbana, spårvagn, buss eller båt tar du dig enkelt runt mellan stadskärnan och områden utanför stan. Bjurfors mäklare i Stockholm city finns på fyra kontor: Östermalm, Södermalm, Kungsholmen och Vasastan.

Östermalm

På Östermalm hittar du butiker och restauranger på klassiska gator. Vid Östermalmstorg finns Östermalms saluhall med sina butiker och restauranger och ett stenkast bort ligger Stureplan som är en central del av Stockholms nattliv. Går du längs Strandvägen och vattnet når du Djurgården med teatrar, museum, restauranger, Skansen och Gröna Lund likväl som vacker natur.

Södermalm

På Södermalm, eller Söder som det kallas i folkmun, råder en bohemisk aura. Här finns små och stora kulturscener, trendiga butiker, kaféer och restauranger. Om kvällarna lockar stadsdelens många barer besökare. Om somrarna är Tantolunden en levande park och badplats.

Vasastan

I Vasastan samsas vardagsliv med fritid. Om vardagarna är Odenplan en aktiv knytpunkt för stockholmare på väg till och från jobb, och till helgen är grönområden som Vasaparken och Hagaparken samlingsplatser för stor som liten. Med sina många parker och lugna områden är Vasastan populärt för barnfamiljer. I anslutningen till Solna i norr möts ny arkitektur och klassiska sekelskifteshus när Hagastaden, en ny del av Vasastan, växer fram.

Kungsholmen

Omgiven av vatten finns många fina promenadstråk på Kungsholmen. Om somrarna, och fina vinterdagar är vackra Norr Mälarstrand mellan Stadshuset och Rålambshovsparken populärt för promenader. På somrarna är också Rålambshovsparken, eller Rålis, ett populärt picknickställe medan närliggande Smeduddsbadet liksom Fredhällsklipporna lockar badgäster. Från Kungsholmen tar du dig enkelt till övriga stadsdelar och med tunnelbanan är både Västerort och Norrort en kort resa bort.

Köpa bostad med mäklare i Stockholm

När du letar efter ditt nya hem är det mycket att tänka på. Troligen vet du vad för typ av boende du letar efter och vad som är viktigt för dig i ditt nya hem. Men det finns även annat att tänka på, sådant du har koll på och det som är nytt. Våra kunniga mäklare i Stockholm kan hjälpa dig att förstå vilka delar av bostadsrättsföreningens ekonomi som är viktiga, vad du ska tänka på vid husköpet och vad som skiljer sig åt om du köper nyproduktion eller ett sekelskifteshus.

Med rådgivning från en av våra mäklare i Stockholm kan du göra en lyckad bostadskarriär. Att vara på tårna som köpare och hålla kolla på förhandsmarknaden genom att till exempel anmäla dig till vår kostnadsfria bevakningstjänst Boagenten är till stor fördel. Vissa månader säljs var tredje bostad innan visning.

Sälja med mäklare i Stockholm

Våra kunniga mäklare i Stockholm är inte bara duktiga på sina specifika områden, de har också ett gediget kontaktnät med spekulanter. Med Bjurforsmetoden får du stöttning genom hela säljprocessen, från värdering till styling, fotografering, visning och slutligen kontraktsskrivning. Vi erbjuder även ekonomisk rådgivning i samarbete med SEB. Våra mäklare i Stockholm finns här för att hjälpa dig till en bostadsaffär du kan känna dig nöjd med.

Hitta mäklare nära dig

Bjurfors Botkyrka

Bjurfors Bromma

Adress
Gustavslundsvägen 22
167 51 Bromma
E-post
bromma@bjurfors.se
Telefon
08-520 261 40

Bjurfors Enskede

Adress
Nynäsvägen 321
122 34 Enskede
E-post
enskede@bjurfors.se
Telefon
08-520 261 50

Bjurfors Farsta

Adress
Malmövägen 59
121 53 Johanneshov
E-post
farsta@bjurfors.se
Telefon
08-520 261 70

Bjurfors Hammarby och Skarpnäck

Adress
Malmövägen 59
121 53 Johanneshov
E-post
hammarby@bjurfors.se
Telefon
08-520 261 70

Bjurfors Haninge

Adress
Tutviksvägen 3A
136 75 Vendelsö
E-post
haninge@bjurfors.se
Telefon
08-520 267 40

Bjurfors Huddinge

Adress
Sjödalsvägen 19A
141 46 Huddinge
E-post
huddinge@bjurfors.se
Telefon
08-711 33 00

Bjurfors Järfälla och Upplands -Bro

Adress
Gjutarplan 23
176 71 Järfälla
E-post
jarfalla@bjurfors.se

Bjurfors Kungsholmen

Adress
Hantverkargatan 59
112 31 Stockholm
E-post
kungsholmen@bjurfors.se
Telefon
08-520 26 110

Bjurfors Lidingö

Bjurfors Liljeholmen/Hägersten

Bjurfors Nacka

Adress
Lillängsvägen 3
131 41 Nacka
E-post
nacka@bjurfors.se
Telefon
08-520 267 30

Bjurfors Sigtuna Märsta

Adress
Tingvallavägen 1 / Stora gatan 31
Märsta/Sigtuna
E-post
sigtuna@bjurfors.se
Telefon
08-728 22 90

Bjurfors Sollentuna

Adress
Edsviksvägen 2
191 48 Sollentuna
E-post
sollentuna@bjurfors.se
Telefon
08-520 261 90

Bjurfors Stockholm (Huvudkontor)

Adress
Birger Jarlsgatan 2
114 34 Stockholm
E-post
stockholm@bjurfors.se

Bjurfors Stockholms skärgård

Adress
Odelbergs Väg 13c
134 40 Gustavsberg
E-post
skargard@bjurfors.se
Telefon
08-520 267 20

Bjurfors Södermalm

Bjurfors Tyresö

Adress
Tutviksvägen 3A
136 75 Vendelsö
E-post
tyreso@bjurfors.se
Telefon
08-520 267 40

Bjurfors Täby och Danderyd

Adress
Bergtorpsvägen 43 A
183 64 Täby
E-post
taby@bjurfors.se
Telefon
08-520 261 60

Bjurfors Upplands Väsby

Adress
Herrgårdsvägen 34
194 74 Upplands Väsby
E-post
upplandsvasby@bjurfors.se
Telefon
08-518 343 00

Bjurfors Vasastan

Adress
Karlbergsvägen 13
113 27 Stockholm
E-post
vasastan@bjurfors.se
Telefon
08- 520 261 45

Bjurfors Värmdö

Adress
Odelbergs Väg 13c
134 40 Gustavsberg
E-post
varmdo@bjurfors.se
Telefon
08-520 267 20

Bjurfors Älvsjö och Fruängen

Adress
Sjödalsvägen 19A
141 46 Huddinge
E-post
alvsjofruangen@bjurfors.se
Telefon
08-711 33 00

Bjurfors Östermalm

Nyproduktion Stockholm

Adress
Rättarvägen 3
169 68 Solna
E-post
nyproduktion.stockholm@bjurfors.se
Telefon
0730-30 90 30

Näringsliv Stockholm

Adress
Arenavägen 39, 16 tr
121 77 Johanneshov
E-post
naringsliv.stockholm@bjurfors.se
Telefon
08-520 267 00

Bjurfors i sociala medier

Hur mycket är din bostad värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Värdera din bostad

Köp och sälj bostad med våra mäklare i Stockholm

Våra mäklare i Stockholm har kunskapen, erfarenheten och engagemanget som hjälper dig att göra en lyckad bostadsaffär.

Många av våra kunder väljer att komma tillbaka till oss gång på gång, genom hela livet. Förmodligen beror det på att vi har branschens mest dedikerade mäklare som ger allt vid varje försäljning – och finns med dig hela vägen.

Som en av landets äldsta och största privatägda mäklare har vi sedan starten 1965 arbetat dedikerat för att hjälpa våra kunder att göra bästa möjliga bostadsaffärer. Tack vare vår välbeprövade affärsprocess Bjurforsmetoden säkrar våra engagerade mäklare kvaliteten i varje steg av din bostadsaffär.

Mäklare nära dig. I Stockholm har vi 26 lokala kontor, och våra skickliga fastighetsmäklare är specialister på sina områden. Vi förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, fastigheter, tomter, nyproduktion och gårdar i regionen. Våra mäklare finns på kontor i Botkyrka, Bromma, Enskede, Farsta, Hammarby och Skarpnäck, Haninge, Huddinge, Kungsholmen, Lidingö, Liljeholmen och Hägersten, Nacka, Sigtuna och Märsta, Sollentuna, Stockholm skärgård, Södermalm, Tyresö, Täby och Danderyd, Upplands Väsby, Vasastan, Värmdö, Älvsjö och Fruängen samt Östermalm.

Nöjda kunder. För oss är ett långt och engagerat samarbete nyckeln till lyckade bostadsaffärer. Därför finns vi där för att ge dig den rådgivning du behöver – oavsett om du vill köpa eller sälja bostad nu eller i framtiden.

Varmt välkommen till våra mäklare på Bjurfors Stockholm.

VARFÖR BJURFORS?

Mäklare för hela din bostadsaffär

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Hur mycket är din bostad värd? Få fri värdering.

Erbjudandet gäller muntlig värdering. Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy

}