Hoppa till innehåll

Specialister på Vasastan

Hitta mäklare i Vasastan

Välkommen till Bjurfors mäklare i Vasastan.

Här arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Vasastan.

Här arbetar erfarna och engagerade fastighetsmäklare som är specialister på Vasastan. Vi förmedlar bostäder i attraktiva områden såsom Birkastan, Sibirien, Odenplan, Norrmalm, Röda Bergen, Hagastaden och Atlasområdet.

Vi är ett kunnigt och erfaret mäklarteam som lika hängivet förmedlar den lilla ettan som den exklusiva paradvåningen. Vår breda kunskap och erfarenhet i kombination med passion för yrket borgar för din trygghet och inte minst en lyckad affär.

Bjurfors Vasastan erbjuder en service utöver det vanliga i alla våra affärer. Med fokus på hög kundnöjdhet och ett stort engagemang ser vi till att våra kunder får bästa möjliga utgångsläge när det är dags att byta bostad.

På Bjurfors vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd så hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering av din bostad i Vasastan.

Letar du efter en lägenhet till salu i Vasastan? Varmt välkommen till oss på Bjurfors. Vi hjälper dig hitta ditt nya drömhem.

Karlbergsvägen 13

Bjurfors Vasastan

Karlbergsvägen 13

113 27 Stockholm

vasastan@bjurfors.se

08- 520 261 45

Visa i Google Maps (öppnas i nytt fönster)

Urval av sålda (307)

Hitta mäklare i Vasastan

Hitta din mäklare

Odengatan - Birgerjarlsgatan. Vasastan ligger i hjärtat av Stockholm, både geografiskt och beträffande stadslivet. Bjurfors mäklare är specialister på Vasastan.

Hitta ditt drömhem med Bjurfors mäklare i Vasastan

GÅR DU I säljtankar? Varmt välkommen till oss på Bjurfors Vasastan

Vi som arbetar på kontoret är lokala mäklare som bor och jobbar i Vasastan. Vi har lång erfarenhet av mäkleri med fokus på kundnöjdhet och affären i sin helhet.

Vi arbetar proaktivt för att ständigt ligga i topp och kunna leverera en tjänst som våra kunder uppskattar och rekommenderar till andra. För oss är det viktigt att du känner trygghet genom hela bostadsaffären, från första mötet till avslutad affär. Vår ambition är att du ska vara så nöjd med Bjurfors att vi i framtiden blir ett självklart val när du eller någon du känner behöver hjälp med din bostad.

Vasastan ligger i hjärtat av Stockholm, både geografiskt och beträffande stadslivet. Här finns många av stans bästa restauranger, konstgallerier, teatrar, handelshögskolan Handels och det vackra Stadsbiblioteket. I Vasastan bor du i en levande stadsdel med närhet till allt. Här samsas vardagsliv med fritid. Om vardagarna är Odenplan en aktiv knutpunkt för stockholmare på väg till och från arbetet, och till helgen är grönområden som Vasaparken och Hagaparken samlingsplatser för stor som liten.

Vasastan ligger i hjärtat av Stockholm. Här bor du i en levande stadsdel med nära till allt.

Sibirien är ett av Vasastans mest trendiga områden som erbjuder en levande omgivning. Med närhet till den vackra Hagaparken kan du njuta av avkopplande promenader och lugna stunder i naturen. Sibirien är känt för sitt rika utbud av restauranger, mysiga caféer och kulturella nöjen. Här trängs allt från trendiga brunchställen till välkända komediklubbar och gör området till en av Stockholms mest älskade platser att bo på. Kommunikationerna är utmärkta med närhet till tunnelbanestationerna Tekniska Högskolan, Rådmansgatan och Odenplan, samt flera innerstadsbussar som ger smidig tillgång till resten av stan. För den som pendlar är läget extra fördelaktigt med snabb access till både E4:an och E18.

Runt Odenplan bor du bland många vackra fastigheter och området erbjuder verkligen det bästa av allt. Här bor du med områdets goda kommunikationer med tillgång till tunnelbana, pendeltåg och innerstadsbussar. Det är ett levande område med närhet till grönska tack vare Vasaparken. Restaurangutbudet inkluderar klassiska krogar såsom Tennstopet & Tranan.

Röda bergen utgör Stockholms största samlade innerstadsmiljö som präglas av 1920-talets stadsplaneringsideal och byggnader i storgårdskvarter. De grönskande miljöerna var det stadsmässiga svaret på trädgårdsstaden. I samband med att Hagastaden har vuxit fram har de boende i Röda bergen fått tillgänglighet till ett utökat serviceutbud.  

Hagastaden är en stadsdel som med sin spektakulära arkitektur och utformning kommer att sätta en internationell prägel på Stockholms innerstad. I porten till den nya stadsdelen står landmärkena Norra Tornen som med sina hisnande höjder kan ses från hela Stockholm. Denna levande stadsdel som har tagit form kommer att få en grön park kantad av trevliga restauranger, kaféer och naturliga mötesplatser. Här bor du nära till all tänkbar service och bekvämligheter som du kan önska dig. Namnen på kvarteren är inspirerade av vetenskap och forskning då stadsdelen kommer att vara navet för Stockholms Life science.

Atlasområdet ligger söder om S:t Eriksplan, mellan S:t Eriksgatan, Torsgatan och Barnhusviken och är uppkallat efter AB Atlas vars tidigare verkstäder låg där. Området började byggas upp under 1920-talet och bebyggelsens arkitektur är tidstypisk 1920-talsklassicism. Ursprungligen byggdes lägenheterna främst för arbetarklassen och bestod av små lägenheter om ett rum och kokvrå. Från S:t Eriksplan och Sankt Eriksgatan genom bland annat trappor och höga, vackra portvalv nås Atlasområdet. Fastigheterna har utanför dess entréer välskötta trädgårdar som bidrar till områdets idyll och området kallas även för ”lilla Paris” för sin pittoreska inramning.

Affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gör stor skillnad.

Varmt välkommen till Bjurfors mäklare i Birkastan

Birkastan är en stadsdel i Vasastan och avgränsas av Norra Stationsgatan, Karlbergsvägen, S:t Eriksgatan samt Rörstrandsgatan. Här erbjuds ett utbud av restauranger, butiker och caféer utöver det vanliga och många av stans bästa ligger i området.  Bebyggelsen består huvudsakligen av sekelskiftesfastigheter med fantastiska bostäder. Läget i Birkastan är härligt och du bor med närhet till allt.

Det är ett levande område med närhet till grönskan i Vasaparken och vackra promenadstråk runt Karlbergskanalen.

Våra mäklare på Bjurfors Vasastan förmedlar många bostäder i Birkastan varje år.

Vi är din mäklare på Norrmalm

Norrmalm är ett av Stockholms mest eftertraktade områden. Dess historia sträcker sig längre bakåt i tiden än Stockholms egen. Norrmalm är Stockholms mittpunkt och kallas även City. Stadsdelen erbjuder både kultur, shoppingstråk och lummiga parker. Inom området Norrmalm finns ett rikligt utbud av det mesta med Drottninggatan, Centralstationen och restauranger i världsklass.

Funderar du på att köpa eller sälja en bostadsrätt på Norrmalm? Oavsett vad du har för frågor kan du alltid vända dig till oss på Bjurfors Vasastan för att få hjälp och rådgivning.

Bostäder i Vasastan

Vi har många bostäder till salu i Vasastan och förmedlar bostäder i bland annat Birkastaden, Sibirien, Odenplan, Norrmalm, Röda Bergen, Hagastaden och Atlasområdet. Om du funderar på att sälja eller köpa en bostadsrätt i Vasastan eller bostadsrätt i Hagastaden, kontakta oss på Bjurfors Vasastan. Vi är din lokala fastighetsmäklare i Vasastan.

Viktigast för oss som mäklare på Bjurfors Vasastan

 • Trygga bostadsaffärer
 • Engagerade mäklare
 • Personlig service

Därför ska du välja en mäklare på Bjurfors Vasastan

Våra mäklare gör skillnad

Affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gör stor skillnad. Vår gedigna kompetens i kombination med god lokalkännedom och Bjurfors starka varumärke ger våra kunder bästa möjliga förutsättningar till en lyckad försäljning i varje enskild affär.

Kvalitetssäkrade bostadsaffärer

Med vår unika affärsprocess, Bjurforsmetoden, säkrar vi kvaliteten på hela din bostadsaffär. Varje fas i Bjurforsmetoden har sina skräddarsydda aktiviteter för att du ska känna trygghet och få maximalt betalt för din bostad.

Vi har köparna

I Bjurfors stora kundregister Boagenten finns tusentals spekulanter som letar efter sin drömbostad i Vasastan. Med Bjurfors Vasastan går det snabbt och smidigt att göra en lyckad bostadsaffär.

 

När du vill sälja din bostad är vårt främsta tips att träffa oss i ett tidigt skede för att kunna skräddarsy det bästa upplägget för din affär.

Vasastan är Stockholms mest eftertraktade bostadsområde

Bostadsmarknaden i Vasastan karakteriseras av ett högt tempo, snabb omsättning och stor efterfrågan. Ett stabilt utbud och god efterfrågan på bostäder i området ger oss rätt verktyg för att kunna avsluta en stor andel av bostadsaffärerna redan på förhandsmarknaden.

Varmt välkommen att kontakta Bjurfors Vasastan om du vill veta mer om trender, prisutveckling eller andra delar av bostadsmarknaden i Vasastan. Vi är lokala specialister och delar gärna med oss av våra insikter. Vi kan även tipsa om kommande försäljning i Vasastan, eftersom många av de hem vi förmedlar säljs På förhand. 

Sälja bostad i Vasastan – vad ska jag tänka på? 

För dig som vill sälja din bostad är vårt främsta tips att träffa oss i ett tidigt skede för att kunna skräddarsy det bästa upplägget för din affär. I vårt kundregister Boagenten har vi många köpklara spekulanter som vill bo i området. Vilket är ett bra första steg för att påbörja processen. 

Vi guidar dig tryggt genom hela försäljningsprocessen från början till slut. Mäklaren bidrar med sin expertis genom att ge tips och råd i varje steg för att göra försäljningen så bra och smidig som möjligt. Vi kan även hjälpa dig hitta ditt nya boende.

Ligg steget före med vår kostnadsfria tjänst På förhand för att enklare hitta, köpa och sälja bostad. Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli.

Förhandsmarknaden i Vasastan är fantastisk och vi gör många affärer redan innan bostäderna annonseras på den öppna marknaden. Därför är det en stor fördel att hinna förhandsannonsera din bostad för att känna av köparnas intresse och samla spekulanter till säljstart.

Köpa lägenhet i Vasastan – vad ska jag tänka på? Tips till dig som letar efter lägenheter till salu i Vasastan:

Vi har många fina lägenheter till salu i Vasastan. Om du hittar den perfekta bostaden för dig – kontakta mäklaren tidigt och meddela ditt intresse.

Eftersom många bostäder säljs innan visning är det bra att vara med i vårt register Boagenten, då får du tips om bostäder På förhand före alla andra. Skapa en kostnadsfri bevakning och ligg steget före.

Bekanta dig med Vasastan för att hitta vilket område just du vill bo i.

Använd oss som ett bollplank vid köp av en ny bostad. Vi kan bland annat hjälpa till med att se över bostadsrättsföreningens ekonomiska läge, läsa årsredovisningar, agera i budgivningar, samt bidra med tips för hur du enkelt ska hitta nästa drömbostad.

Tänk även på att ha lånelöftet klart. Om du inte har ett lånelöfte än kan vi hjälpa dig att snabbt komma i kontakt med banken.

Värdera bostad i Vasastan

Vi på Bjurfors Vasastan är lokala experter som både bor och arbetar i Vasastan sedan många år. Våra mäklare besitter stor kunskap om hur värdet på bostäder i området utvecklas och ger alltid en korrekt värdering.

Det här ingår i en värdering:

 • Presentation av mäklaren och Bjurfors Vasastan
 • Genomgång av bostaden
 • Värdering och beskrivning av det aktuella marknadsläget
 • Kundanpassat försäljningsupplägg och offert

Om du går i säljtankar kan vi hjälpa till med en kostnadsfri värdering av din bostad.

Välkommen till Bjurfors Vasastan

 • God lokalkännedom – vi är specialister på Vasastan
 • Skräddarsydda bostadsaffärer
 • Rätt betalt för din bostad
 • Köprådgivning

Köpa, sälja eller värdera bostad?

Våra mäklare kan Vasastan

Trygga bostadsaffärer i Vasastan

Med oss vid din sida kan du känna dig trygg genom hela bostadsaffären. Vi strävar efter att ge alla våra kunder en premiumupplevelse som gör att de rekommenderar oss till andra och fortsätter att anlita oss genom livets alla bostadsaffärer.

 

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.