Hoppa till innehåll
Stort vardagsrum i en bostad att sälja På förhand, våra mäklare berättar hur det går till.

Redo för drömhemmet?

Med vår tjänst På förhand ligger du steget före i bostadsaffären.

Var steget före för att enklare hitta, köpa och sälja bostad.

Förbered dig och din bostad inför försäljning med Bjurfors tjänst På förhand. Om du är väl förberedd är det lättare att slå till när din drömbostad dyker upp på marknaden.

På förhand ® vänder sig till dig som kanske ännu inte hittat en ny bostad, till dig som vill förbereda dig inför en kommande försäljning eller till dig som helt enkelt vill se hur stort intresse det är för din bostad genom att snabbt och enkelt kunna komma ut på marknaden.

sälj-bostad-på-förhand.jpg

Tjänsten På förhand innebär att vi tillsammans genomför ett antal aktiviteter för att du ska bli så förberedd som möjligt inför din kommande bostadsaffär. Vi börjar med en marknadsvärdering av din bostad, så att du får en god bild av vad ditt nuvarande boende är värt. Vi skapar även en sökprofil åt dig i vårt köparregister Boagenten och du får dessutom en egen köprådgivare.

Köprådgivaren är en erfaren mäklare som kan ge raka besked och svara på frågor inför ett köp eller en försäljning av en bostad eller tomt. Han eller hon är specialist på området där du söker ny bostad och är insatt i priser och utveckling. Din köprådgivare på Bjurfors är din rådgivare även om du köper din nya bostad av en annan fastighetsmäklare.

Vill du se hur stort intresse det finns för din bostad och hur mycket du kan tänkas få betalt?

Du som väljer tjänsten På förhand får också en individuellt upprättad marknadsplan och en tänkt tidsplan inför en framtida försäljning av din nuvarande bostad. Tillsammans med din mäklare bestämmer du i vilken omfattning din bostad ska förberedas, eftersom vi kan presentera den för marknaden i olika nivåer. Detta gör att du med enkla medel och små insatser kan få ut bostaden på marknaden. Ska vi förbereda bostaden fullt ut gör vi allt underlag klart med faktainsamling, foto, planritning och bostadsbeskrivning. Om du väljer tjänsten På förhand är det lättare att slå till när din drömbostad dyker upp.

sälja-på-förhand-bostad.jpg

Olika nivåer inom På förhand.

Vill du se hur stort intresse det finns för din bostad och hur mycket du kan tänkas få betalt? Då kan du välja att matcha din bostad i vårt spekulantregister Boagenten. Du kan även välja att visa din bostad publikt på Bjurfors.se. Oavsett om du väljer att marknadsföra din bostad i Boagenten eller publikt på Bjurfors.se kan du välja att presentera din bostad utan bilder, allt för att snabbt och enkelt komma ut på marknaden i ett tidigt skede. I båda dessa aktiviteter samlar du spekulanter inför en kommande försäljning. Det ger oss möjlighet att bygga upp ett ännu större spekulantregister för din bostad.

När det väl är dags att sälja har vi ett antal seriöst intresserade spekulanter som har hört av sig, både från Boagenten och via andra kanaler, och visat intresse för din bostad. Dessa bjuds in till första visningen alternativt en förhandsvisning.

Guide: Läs mer kring hur kommande försäljning på förhandsmarknaden fungerar.

Modern lägenhet högst upp i huset, nyproducerad och med stedtak och härligt ljusinsläpp. Bli redo att sälja bostad med På förhand.

Redo att sälja bostad när du vill

Ju mer förberedd du är, desto bättre brukar resultatet av en försäljning bli. Även om du inte är redo att sälja genast.

Genom att färdigställa faktauppgifter och beskrivande texter kring bostaden kan du snabbt komma ut på marknaden när det väl är dags. Redan nu kan vi samla på oss spekulanter genom att presentera den som På Förhand ® på bjurfors.se, samt göra en matchning i Boagenten.

På så vis är både du och vi redo att bjuda in de redan intresserade spekulanterna till en förhandsvisning.

Få fri köprådgivning inför din bostadsaffär av Bjurfors mäklare.

Rådgivning gör dig till en bättre köpare

I vår tjänst På förhand ® ingår Bjurfors rådgivning. Här erbjuds du en personlig fastighetsmäklare som kan ge dig svaret på många av de frågor som du som köpare funderar över inför ett bostadsköp. Din personliga rådgivare är expert i det område där du söker bostad och är ständigt uppdaterad gällande priser, utveckling, skolor och kommunikationer. Din rådgivare finns på Bjurfors även om du köper din nya bostad av en annan fastighetsmäklare.

Jag vill få rådgivning

Vårt aktiva köparregister gör det möjligt för dig som säljer bostad att göra en smidig och god bostadsaffär – med max betalt för din bostad.

Vi har köparna

Vårt aktiva köparregister Boagenten uppdateras dagligen och innehåller ett stort antal köpklara intressenter mot vilka vi matchar din bostad redan innan den exponeras mot den publika marknaden. Det gör det möjligt för dig som säljare att göra en smidig och god affär – med max betalt för din bostad.

Mer om Bjurfors Boagent

Vill du sälja din bostad? Våra mäklare berättar mer gärna om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad.

Jag vill sälja min bostad

Våra mäklare på Bjurfors vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Vi berättar mer gärna om hur vi kan hjälpa till med försäljningen av din bostad.

Kontakta mig

Få fri bostadsvärdering

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Värdera min bostad

}