Köpa bostad med Bjurfors

När det är dags för dig att byta boende finns det en hel del att tänka på. Därför har vi på Bjurfors utvecklat flera olika tjänster som kan hjälpa dig på vägen till ditt nya drömboende.

Vårt köparregister Boagenten ökar chanserna för dig att hitta din drömbostad. Boagenten är en söktjänst som snabbt och smidigt ger dig information om bostadsförsäljningar som matchar dina specifika önskemål.

Varje gång vi avslutar en bostadsaffär vill vi veta vad våra kunder har tyckt om oss. Hur upplevelsen var att sälja eller köpa en bostad via oss på Bjurfors. Vi arbetar aktivt med att ständigt förbättra och utveckla vår service. Därför sänder vi ut en enkät till samtliga säljare och köpare efter avslutad affär, för att få en uppfattning om hur samarbetet fungerat. Vi arbetar för att ständigt bli bättre och försäkra oss om att alltid ha helnöjda kunder, genom hela bostadsprocessen.

Vi på Bjurfors tycker inte att du ska nöja dig med mindre, när du kan få mer.

Vi genomför vår kundundersökning tillsammans med vår externa och oberoende partner ScandInfo för att säkerställa kvaliteten. De har varit verksamma sedan 1982 och arbetar med en rad stora företag som t ex Volvo och Stena Line. Resultaten från vår utvärdering använder vi till att utveckla allt inom vår service. De ligger bland annat till grund för en utvecklingsplan för varje enskild mäklare, för att se till att vi alltid levererar bästa möjliga resultat vid din bostadsaffär. Den hjälper oss även att utveckla både bolaget och de tjänster som vi erbjuder.

För vi på Bjurfors tycker inte att du ska nöja dig med mindre, när du kan få mer. Det är därför vi ständigt arbetar för att bli bättre och säkerställa att vi alltid har den bästa möjliga kunskapen för att ge dig en lyckad bostadsaffär.