Hoppa till innehåll

Välkommen till din framgångsrika bostadskarriär

Det är alltid läge att göra bostadskarriär, oavsett var i livet du är. Hur du tar nästa steg? Vi vet.

Gör bostadskarriär med Bjurfors mäklare

Livet kan förändras snabbt, och då behöver bostaden ofta göra det också. I takt med att önskemål, behov och drömmar förändras vill vi ofta byta bostad. Till något som bättre passar var vi är i livet.
Med rätt mäklare vid din sida kan du för varje god bostadsaffär ta ett steg upp i din bostadskarriär.
Det är här vi på Bjurfors kommer in.

Livet i bostadskarriären är spännande. Många av våra kunder gör så goda affärer att de kan flytta till bättre och bättre hem. Deras investering i sitt boende lönar sig, många gånger om.
Men att befinna sig i bostadskarriären innebär också utmaningar. Som när man kanske förlorar en budgivning, eller kanske missat att drömhemmet just sålts på förhand.

Ska man lyckas med sin bostadskarriär är det mycket att ta ställning till och lära sig. Vad är rätt kvadratmeterpris nu för tiden för mitt område? Vilken sorts renovering kommer att ge mig bäst valuta för pengarna den dag jag vill sälja? När är bäst tid att sälja? Hur blir jag en så bra köpare som möjligt? Frågorna är många, och viktiga att ställa.

Våra mäklare finns här för dig som rådgivare, under varje steg i din bostadskarriär.

Även när du är insatt i bostadsmarknaden ställs du inför utmaningar. Kanske behöver du flytta från ett hem du älskar, men som inte längre passar dina behov. Kanske behöver du komma överens med din partner om var ni ska bo. Kanske blir ni äntligen kära i ett objekt. För att sedan förlora budgivningen och vara tillbaka på ruta ett.
Det är inte konstigt att de allra flesta av oss vill göra allt vi kan för att försöka förbättra våra chanser att göra en lyckad bostadskarriär. Våra mäklare finns här för dig som rådgivare, under varje steg i din bostadskarriär.

Vi är nämligen experter på allt som har med bostadskarriären att göra. Våra kompetenta och engagerade mäklare har ofta långvariga relationer med sina kunder. På så sätt lär de känna deras behov och kan på bästa sätt hjälpa dem att få maximalt betalt för sin bostad. Med det kapitalet och med vår rådgivning är kunderna sedan i en fantastisk position att ta nästa steg upp i sin bostadskarriär.

Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy.

7 bästa tipsen för din bostadskarriär

Christina Henriksson, regionchef på Bjurfors Norr, Sydost och Stockholm, ger dig mäklarens sju bästa råd för att ta nästa steg upp i din karriär.

 1. Vänta inte. Ge dig in i bostadskarriären genom att köpa din första bostad så snart du har möjlighet. Kanske kan du köpa bostad redan på den ort där du studerar?
 2. Passa på att köpa när efterfrågan är lägre än utbudet, då brukar nämligen priserna gå ned. Chanserna för detta brukar säsongsmässigt ofta vara som störst kring jul och under industrisemestern.
  Du kan med fördel köpa en större bostad än du först tänkt. Ju högre värde din bostad har, desto mer kommer den också att öka i värde när priserna på bostadsmarknaden går upp.
  Christina Henriksson, regionchef Bjurfors Norr, Sydost och Stockholm
 3. För att minska dina ränteutgifter – amortera så mycket du har möjlighet att göra, till dess att du kommer under brytpunkten för amorteringskravet.
 4. Är du händig? Köp en bostad som du kan renovera själv. Du kan ofta få renoveringsobjekt till bra pris, och genom dina renoveringar kommer bostaden att öka i värde.
 5. Du kan med fördel köpa en större bostad än du först tänkt. Ju högre värde din bostad har, desto mer kommer den också att öka i värde när priserna på bostadsmarknaden går upp.
 6. Självklart ska du trivas bra i ditt hem! Men sitt inte lugnt i båten för det. När dina inkomster ökar och du får råd, byt bostad till en som är större eller ligger i ett bättre område. Då får du hela tiden ett bättre utgångsläge inför nästa affär.
 7. Glöm inte att en mäklare med engagemang och kunskap om hur du bäst gör bostadskarriär är ovärderligt.

Ta nästa steg i din bostadskarriär

Våra mäklare finns här för dig som rådgivare, under varje steg i din bostadskarriär.

Därför ska du sälja bostad med Bjurfors mäklare

Ett vackert hem, stylat för försäljning. När du vill sälja bostad finns Bjurfors mäklare där för dig.

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister paketerar vi din bostad på bästa möjliga sätt. Vi lyfter fram din bostads bästa egenskaper, skapar säljande bilder – och attraherar fler spekulanter.

När du vill sälja bostad ger våra mäklare rätt förutsättningar för en lyckad bostadsaffär.

Vi har köparna

Vi skapar en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Interiör av ett modernt kök i en bostad att sälja med mäklare från Bjurfors

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Ja, jag vill sälja bostad

Våra mäklare hjälper dig som ska sälja bostad till en riktigt lyckad bostadsaffär.

Därför ska du köpa bostad med Bjurfors mäklare

Bostadsköp: Våra mäklare på Bjurfors har erfarenheten, engagemanget och kunskapen som krävs för att förmedla bostäder.

Köp bostad med Bjurforsmetoden

Våra mäklare arbetar efter en unik affärsprocess som säkrar kvaliteten på hela din bostadsaffär. Varje fas i Bjurforsmetoden är till för att du ska känna trygghet och kunna göra en så lyckad bostadsaffär som möjligt.

Läs mer om Bjurforsmetoden

Ligg steget före med ditt bostadsköp

Med vår kostnadsfria tjänst På Förhand kan du ligga steget före och enklare hitta ditt drömhem. Om du är väl förberedd är det lättare att slå till när din drömbostad dyker upp på marknaden.

Läs mer om På Förhand

Mäklare för en tryggare bostadsaffär

Med goda förberedelser ökar förutsättningarna för en tryggare bostadsaffär. Oavsett om du funderar på att köpa bostad nu eller i framtiden erbjuder vi personlig och kostnadsfri köprådgivning.

Ta nästa steg i din bostadskarriär

Våra mäklare finns här för dig som rådgivare, under varje steg i din bostadskarriär.

}