Hoppa till innehåll
Köp din bostad med hjälp av Bjurfors mäklare och Bjurforsmetoden.

Kvalitet in i varje detalj

Varje moment i din bostadsaffär kvalitetssäkras på högsta nivå genom Bjurforsmetoden.

Köp bostad med Bjurforsmetoden

Våra mäklare arbetar efter en unik affärsprocess som säkrar kvaliteten på hela din bostadsaffär. Varje fas i Bjurforsmetoden har sina skräddarsydda aktiviteter för att du ska känna trygghet och kunna göra en så bra bostadsaffär som möjligt.

Första steget

Du behöver inte vara redo att köpa eller sälja bostad just nu för att boka ett första möte med någon av våra mäklare på Bjurfors. Vi har lösningar som passar alla, även dig som funderar på att köpa bostad i framtiden.

I vårt första möte samlar vi in all nödvändig information och kan utifrån det presentera de tjänster som passar just din bostadsaffär. Vi värderar gärna din nuvarande bostad, och vår mäklare ger dig en analys och information om bostadsmarknaden i ditt område. Denna information samt bostadens standard och egenskaper ligger till grund för bostadens marknadsvärde.

När du ska låna till bostadsköp hjälper din mäklare på Bjurfors dig gärna med en bankkontakt

På förhand ®

Med goda förberedelser ökar förutsättningarna för att din bostadsaffär ska bli så lyckad som möjligt. Om du är väl förberedd är det lättare att slå till när din drömbostad dyker upp på marknaden. Vi är aktiva med rådgivning i din process för att hitta och köpa ny bostad.

Genom Boagenten får du förhandsinformation om bostäder som matchar dina specifika önskemål innan de marknadsförs på öppna marknaden. Det lönar sig, då en hel del av våra bostäder säljs På förhand, innan de annonseras mot den publika marknaden.

Skapa bevakning

Presentationen

När det kommer till att förmedla känslan av ett boende är första intrycket det viktigaste.

Med vår noggranna förberedelseprocess och expertisen hos våra mäklare, ser vi till att presentera bostäder på bästa möjliga sätt. Vi samarbetar med några av branschens främsta fotografer och stylister för att fånga de egenskaper som utmärker just ditt hem. Vi på Bjurfors samlar in alla nödvändiga fakta kring bostaden och beskriver den på bästa vis. Våra bostadsbeskrivningar är omsorgsfullt skrivna för att ge en bild av hur det är att bo i just den här bostaden.

Bostadsköp: Våra mäklare på Bjurfors har erfarenheten, engagemanget och kunskapen som krävs för att förmedla bostäder.

Exponeringen

När det är dags att marknadsföra bostäder vet vi precis vad som krävs – och skapar en optimal mix av marknadsföringsaktiviteter. Innan vi annonserar ut bostaden öppet matchar vi den mot aktuella spekulanter i vår tjänst Boagenten.

Flera av våra mäklare bor själva i samma område som de förmedlar bostäder i. Att vi verkar lokalt ger oss fördelar då vi möter den lokala marknaden dagligen. Det gör möjligheterna större att hitta rätt köpare till rätt bostad bostad.

Affären

När det kommer till visningen och själva försäljningen levererar vi en proffsig och kvalitativ upplevelse för alla som är ute efter att köpa – och trygghet, transparens och smidighet för dig som säljer.

Att vara väl pålästa och redo att svara på varje fundering är självklart för våra mäklare, på samma sätt som det är naturligt att vi hjälper visningskunderna att se vilka möjligheter bostaden har, utifrån just den kundens behov och önskemål.

Vi finns med er hela vägen genom bostadsaffären. Bjurfors mäklare är vana att förklara och underlätta försäljningsprocessen, och göra det tryggt för både säljare och köpare. Vi förbereder allt underlag och hjälper er genom kontraktsskrivning och tillträdesdag.

Boendekarriären

Vi ser varje nytt uppdrag som början på en lång relation. Vårt mål är alltid att du ska känna dig så nöjd med din bostadsaffär att du vill rekommendera oss till vänner som går i köp- och säljtankar – och att vi blir ditt självklara val i flera bostadsaffärer genom livet.

Våra mäklare svarar på dina frågor

Du blir en bättre – och tryggare – köpare med en rådgivande mäklare som svarar på de frågor och funderingar som uppstår inför ett bostadsköp, så som köpprocesser, budgivning, områdets prisutveckling och mycket mer.

Boka möte

Vilken är min bostads värde?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Välkommen ett steg upp.

Värdera min bostad