Sälja bostad med Bjurfors

På Bjurfors vet vi vad som krävs för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Förutom att vi har skickliga mäklare, mycket god lokalkännedom och vårt köparregister Boagenten, så arbetar vi dessutom efter Bjurforsmetoden, en affärsprocess som kvalitetssäkrar din bostadsaffär.

När du väljer att sälja din bostad via oss på Bjurfors får du all den hjälp och kunskap du behöver för att göra en riktigt bra bostadsaffär. Oavsett om du är redo att sälja nu eller i framtiden så kommer vi gärna hem till dig för att göra en värdering av din nuvarande bostad. Det här helt kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

När du väljer att sälja din bostad via oss på Bjurfors får du all den hjälp och kunskap du behöver för att göra en riktigt bra bostadsaffär.

På Bjurfors arbetar vi efter Bjurforsmetoden, en kvalitetssäkrad arbetsmetod i sju steg som vi använder oss av för att säkra kvaliteten genom hela affärsprocessen. Från första mötet till uppföljningen efteråt. Tillsammans med vårt köparregister Boagenten, som har tusentals köpklara och aktiva spekulanter, skapar det de bästa förutsättningarna för oss att matcha rätt köpare med rätt bostad.