Hoppa till innehåll

Mäklare i Skåne

Ska du köpa eller sälja bostad? Bjurfors är störst bland mäklare i Skåne – och har branschens mest engagerade fastighetsmäklare. Våra mäklare har gedigen lokalkännedom och erfarenhet som gör att vi hittar rätt köpare åt rätt bostad. Allt för en riktigt lyckad bostadsaffär.

Med Bjurfors som din mäklare i Skåne får du tillgång till våra lokala specialister – och även till vårt kontaktnät och våra kontor över hela Sverige.

I vårt stora köparregister Boagenten har vi cirka 80.000 köpare i Skåne som aktivt letar efter sitt nästa hem – det gör att många av de bostäder våra mäklare förmedlar säljs redan innan visning.

Vill du köpa, sälja eller värdera bostad? Kontakta din lokala mäklare så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig. Varmt välkommen till Bjurfors Skåne.

Hitta mäklare nära dig

Bjurfors Bjärred

Mäklare Bjärred Bjurfors. Här på vårt kontor på Vikingavägen i Bjärred arbetar mäklare som har utmärkt lokalkännedom och är specialister på bostäder inom Bjärred och områden så som Fjelie, Gamla Bjärred, Centrala Bjärred eller Löddenäs.
Adress
Vikingavägen 1
237 31 Bjärred
E-post
bjarred@bjurfors.se
Telefon
046-29 71 70

Bjurfors Båstad

Mäklare Båstad Bjurfors
Adress
Köpmansgatan 4
269 35 Båstad
E-post
bastad@bjurfors.se
Telefon
0431-47 40 20

Bjurfors Eslöv

Bjurfors Helsingborg City

Bjurfors Helsingborg Norr

Bjurfors Home

Bjurfors Hässleholm

Adress
Frykholmsgatan 5
281 30 Hässleholm
E-post
hassleholm@bjurfors.se
Telefon
0451-71 08 00

Bjurfors Höllviken

Mäklare Höllviken - Bjurfors. Här på vårt kontor på Falsterbovägen i Höllviken arbetar rutinerade mäklare, som med god lokalkännedom förmedlar villor, bostadsrätter och fritidshus ”på Näset” och i hela Vellinge kommun, med områden så som Falsterbo, Höllviken, Vellinge och Ljunghusen.
Adress
Falsterbovägen 50
235 51 Höllviken
E-post
hollviken@bjurfors.se
Telefon
040-608 30 90

Bjurfors Höör

Bjurfors Kristianstad

Mäklare Kristianstad Bjurfors. Här på vårt kontor på C4 shopping i Kristianstad arbetar erfarna mäklare som gärna hjälper dig som vill sälja, köpa eller värdera bostad i Kristianstad.
Adress
Fundationsvägen 17
291 28 Kristianstad
E-post
kristianstad@bjurfors.se
Telefon
044-620 20 00

Bjurfors Landskrona

Mäklare Landskrona - Bjurfors. Vårt kontor finns på Järnvägsgatan mitt i Landskrona. Här arbetar engagerade mäklare som är specialister på Landskrona och på områden som Ven, Egnahem, Väster, Nyhamn eller Glumslöv.
Adress
Järnvägsgatan 17
261 32 Landskrona
E-post
landskrona@bjurfors.se
Telefon
0418-48 44 00

Bjurfors Limhamn

Adress
Järnvägsgatan 20
216 14 Limhamn
E-post
limhamn@bjurfors.se
Telefon
040-608 30 80

Bjurfors Lomma

Bjurfors Lund Centrum

Bjurfors Lund Väster

Bjurfors Malmö City (Huvudkontor)

Bjurfors Malmö Väster

Bjurfors Malmö Öster

Bjurfors Staffanstorp

Bjurfors Trelleborg

Bjurfors Ystad

Adress
Stora Östergatan 34A
271 34 Ystad
E-post
ystad@bjurfors.se
Telefon
0411-56 88 00

Bjurfors Österlen

Adress
Kristianstadsvägen 1
272 34 Simrishamn
E-post
osterlen@bjurfors.se
Telefon
0414-68 61 00

Kundvård Öresund

Adress
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö
E-post
kundvard.malmo@bjurfors.se
Telefon
040-608 30 45

Nyproduktion Skåne

Mäklare nyproduktion Skåne - Bjurfors.
Adress
Hallenborgs gata 1
211 19 Malmö
E-post
nyproduktion.skane@bjurfors.se
Telefon
040-608 30 00

Näringsliv Öresundsregionen

Adress
Tessins väg 2
217 58 Malmö
E-post
naringsliv.malmo@bjurfors.se
Telefon
040-608 38 80

Bjurfors i sociala medier

Hur mycket är din bostad värd?

Oavsett om du vill sälja nu, eller bara vill veta vad din bostad är värd, hjälper vi dig gärna med en kostnadsfri värdering.

Värdera din bostad

Störst av mäklare i Skåne

Bjurfors är störst bland mäklare i Skåne. Våra mäklare har kunskapen, erfarenheten och engagemanget som hjälper dig att göra en lyckad bostadsaffär.

Många av våra kunder väljer att komma tillbaka till oss gång på gång, genom hela livet. Förmodligen beror det på att vi har branschens mest dedikerade mäklare som ger allt vid varje försäljning – och finns med dig hela vägen.

Som en av landets äldsta och största privatägda mäklare har vi sedan starten 1965 arbetat dedikerat för att hjälpa våra kunder att göra bästa möjliga bostadsaffärer. Tack vare vår välbeprövade affärsprocess Bjurforsmetoden säkrar våra engagerade mäklare kvaliteten i varje steg av din bostadsaffär.

Mäklare nära dig. I Skåne har vi drygt 200 medarbetare på 21 lokala kontor, och våra skickliga mäklare är specialister på sina områden. Vi gör cirka 5.000 bostadsaffärer varje år och förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus, fastigheter, tomter, nyproduktion och gårdar i regionen.

Våra mäklare finns på kontor i Malmö city, västra Malmö, Limhamn, östra Malmö, Lund centrum, västra Lund, Staffanstorp, Bjärred, Lomma, Båstad, Hässleholm, Höllviken, Trelleborg, Landskrona, Helsingborg city, norra Helsingborg, Kristianstad, Höör, Eslöv, Ystad och Simrishamn, Österlen.

Nöjda kunder. För oss är ett långt och engagerat samarbete nyckeln till lyckade bostadsaffärer. Därför finns vi där för att ge dig den rådgivning du behöver – oavsett om du vill köpa eller sälja bostad nu eller i framtiden.

Varmt välkommen till våra mäklare på Bjurfors Skåne.

Varför Bjurfors?

Mäklare för hela din bostadsaffär

Första intrycket

Tillsammans med branschens främsta fotografer och stylister lyfter vi fram din bostads bästa egenskaper – och attraherar fler spekulanter.

Kostnadsfri Homestyling

Du som säljer din bostad genom Bjurfors i Skåne får alltid en kostnadsfri Konsultation eller Fotostyling av en stylist från Bjurfors Home. Få tips och råd om homestyling och maximera bostadens potential inför försäljning.

Vi har köparna

Vi skapar optimal mix av marknadsföringsaktiviteter för att nå ut till så många potentiella köpare som möjligt. Detta inkluderar även matchning i Bjurfors köparregister Boagenten.

Mäklare som gör skillnad

Ända sedan 1965 har affärsmannaskapet och engagemanget hos våra mäklare gjort stor skillnad. Vi har kompetensen och verktygen som den stora aktör vi är, samtidigt som vi har mäklare med lokal kännedom och personligt engagemang som ger allt vid varje affär.

Hur mycket är din bostad värd? Få fri värdering.

Erbjudandet gäller muntlig värdering. Information om hur Bjurfors hanterar dina personuppgifter finns på bjurfors.se/privacy